WikiImages / pixabay
Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν στο νησί της Αφροδίτης επειδή αποδοκίμασαν τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Φυσικά λίγο αργότερα οι άνθρωποι αφέθηκαν ελεύθεροι, γιατί η πολιτική διαμαρτυρία ( καμιά φορά και το γιαούρτι), όπως έλεγαν παλαιότερα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εντάσσονται στα πλαίσια των αποτελεσμάτων και των αντιδράσεων που φέρει μια ή περισσότερες πολιτικές ενέργειες.
Από: crashonline.gr
Γράφει ο Γιώργος Τράγκας
Είχα προειδοποιήσει σε πλήθος εκπομπών μου, ότι οι Κύπριοι δεν θέλουν να δουν ζωγραφιστούς τους Τσίπρα και Καμμένο. Τους θεωρούν και τους χαρακτηρίζουν «μειοδότες» και «προδότες». Το ίδιο θα συμβεί σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και όταν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της χώρας, τους θεωρεί πέραν των άλλων «αρπακτικά» που δουλεύουν για συγκεκριμένα συμφέροντα και δουλεύουν για μια λίστα γνωστών επιχειρηματιών – ομίλων.
Επί των ημερών τους το κράτος ( αυτό το ελεγχόμενο μνημονιακό κράτος) θυμίζει εγκληματική οργάνωση, όπως την περιέγραψαν την Κροατία, οι διάσημοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της.
Οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες έχουν αντιληφθεί ότι ο Τσίπρας και η παρέα των εθνομηδενιστών, παρά τα όσα λένε για ηθική, για επιχειρήσεις αρετής, δουλεύουν για την πάρτι τους και εξυπηρετούν ξένα και ντόπια συμφέροντα.
Αποκαλύπτεται σιγά σιγά γιατί ο Τσίπρας πήρε κοντά του τον Καμμένο, και ο Πάνος πήγε στα δεξιά του Αλέξη. Όσα έρχονται στο φως συναρμολογούν το παζλ αυτής της «πολιτικής τερατογένεσης».
Ταυτόχρονα όμως, αποκαλύπτεται πλήρως τι ρόλο έπαιζε ο «μικρός» ΣΥΡΙΖΑ, πως σφηνώθηκε στην ηγεσία του το παιδί των Απριλιανών εργολάβων ( όπως καταγγέλλει ο Σταύρος Θεοδωράκης), πως έστριψε δυτικά και αποχωρίστηκε όλους τους ρωσόφιλους (Παναγιώτης Λαφαζάνης κ.ά.) και πως φτάσαμε σήμερα σε αυτή την πολιτική κατάσταση – κατάντια. Έχω την αίσθηση (επειδή είμαι μέχρι το τελευταίο κύτταρό μου κατά της βίας ) ότι πρέπει η σημερινή πολιτική ηγεσία να είναι προσεκτική, όταν βγαίνει στους δρόμους. Όταν έρχεται σε επαφή με τον κόσμο.
Μπορεί οι Αγανακτισμένοι της Πλατείας Συντάγματος να υπέστησαν ένα «ηλεκτροσόκ» και να μην επέστεψαν ποτέ μπροστά στη βουλή αλλά σήμερα η οργή και ο θυμός είναι στο πολιτικό υπέδαφος.
Κινείται σαν λάβα – κόκκινο μάγμα – που ψάχνει να βρει μια διέξοδο για να τιναχτεί ως φλεγόμενος πίδακας.
Σε λίγο, όλα αυτά τα «ποτάμια», η ανεργία, η μετανάστευση, οι πλειστηριασμοί, ο νέος περιορισμός των συντάξεων θα σμίξουν. Και τότε μπορεί να συμβεί αυτό που θέλησαν να ανακόψουν στην πλατεία των Αγανακτισμένων οι εφαρμοστές του Μνημονίου στην Ελλάδα. Συνιστώ, λιγότερες δημόσιες εμφανίσεις

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.