[ccpw id="136103"]

Τα μοναστήρια, η ανεξάρτητη Αθωνική Πολιτεία κυριαρχούν στις πρώτες σελίδες των Κυριακάτικων εφημερίδων.
Γράφει ο Γιώργος Τράγκας
Από: crashonline.gr
Ένα «καυτό», βασικό ερώτημα πλανάται στον ορίζοντα του Αγίου Όρους: Πως ο αριστερός Τσίπρας, οπαδός του Τσε απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες ( λέγοντας ότι έκαναν κατασκοπεία), την ώρα που ο Τραμπ με τον Πούτιν έδιναν τα χέρια στο Ελσίνκι;
Μεγάλο το επίτευγμα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ( υπό το φίλο δημοσιογράφο Γιάννη Ρουμπάτη) να ανακαλύψει ότι οι Ρώσοι διπλωμάτες κάνουν κατασκοπεία στην Ελλάδα!!! Ειλικρινά τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει!!!
Ενώ ο Τραμπ καλεί το Βλαδίμηρο Πούτιν σε επίσημη επίσκεψη στο Λευκό Οίκο, εμείς «τα σπάμε» άγαρμπα με τη Μόσχα και απειλούμε (όπως μαθαίνω) να διώξουμε από την Ελλάδα το Μουζενίδη και το Σαββίδη!!
Άρα δεν θέλουμε τους Ρώσους τουρίστες που πάνε στη Χαλκιδική, ούτε τα λεφτά που ρίχνουν στα ξενοδοχεία. Οι Γερμανοί μπορούν να έχουν συναλλαγές δισεκατομμυρίων μαζί τους. Όλοι μπορούν να συναλλάσσονται και να τα βρίσκουν εκτός από εμάς που έχουμε αριστερή – Απριλιανού τύπου διακυβέρνηση.
Διαβάζω στα Κυριακάτικα φύλλα ότι τα μέλη των Μακεδονικών Οργανώσεων στην Αμερική, στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο φωνάζουν ότι: «τα συλλαλητήρια έγιναν με δολάρια και όχι με ρούβλια!». Με αυτό τον τρόπο θέλουν να διαψεύσουν όλες τις πληροφορίες, ότι οι Ρώσοι επιχειρηματίες έβαλαν λεφτά για τα συλλαλητήρια εναντίον της αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία. Εγώ δεν αποκλείω να έβαλαν κάποιοι λεφτά, παίζοντας και κάποια «παιχνίδια». Επειδή όμως έζησα και τα δύο συλλαλητήρια, εκτιμώ ότι καμία χρηματική ενίσχυση δεν μπορεί να κινητοποιήσει τόσο μεγάλους όγκους διαδηλωτών( στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα) αν δεν υπάρχει μέσα στην ψυχή τους πατριωτική φλόγα και πίστη για αντίδραση και συμμετοχή σε μια εκδήλωση για ιερό σκοπό.
Φυσικά, εδώ πρέπει να υπενθυμίσω ότι η παρέα των εθνομηδενιστών μαζί με τον Πάνο Καμμένο λάτρευαν τους Ρώσους καπιταλιστές μέχρι τη στιγμή που αποφάσισαν να πάνε στη λίμνη των Πρεσπών, να υπογράψουν την περίφημη συμφωνία με τον Ζάεφ, αυτή που θα τους εξαερώσει από το πολιτικό προσκήνιο, για να έρθει η άλλη μεγάλη μαριονέτα της κας Μέρκελ.
Πήγαιναν σε γάμους στη Ρωσία και έπαιρναν κουφέτα από το χέρι κουμπάρων- ολιγαρχών, φίλων του Πούτιν ( βλ. το γάμο του εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη).
Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε την αγάπη που είχαν στον Ιβάν Σαββιδη οι Τσίπρας – Καμμένος, εντός και εκτός βουλής. Το μισό υπουργικό συμβούλιο έχει παρελάσει από το τηλεοπτικό κανάλι του, από το ξενοδοχείο του και από όπου μπορούσε να έχει οφέλη. Πολιτικά ή άλλα. Ξαφνικά τα «έσπασαν» μαζί του και τον κατήγγειλαν για συνωμοσία σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
Ενώ προηγουμένως τον είχαν εκλεκτό «συνομιλητή» σε μεταμεσονύκτιες επισκέψεις στο Μαξίμου. Εγώ έλεγα στις εκπομπές μου, ότι αυτό είναι «λίαν επικίνδυνο». Γιατί οι Αμερικανοί ανατριχιάζουν στην ιδέα ότι ένας πρώην βουλευτής της Δούμα, κολλητός του Πούτιν, μπορεί να έχει μεταμεσονύκτια πρόσβαση στο κέντρο εξουσίας. Δυστυχώς τότε δεν με άκουγε κανείς. Τώρα, οι μη νοήμονες των Αθηνών, προκειμένου να υπακούσουν και να εξευμενίσουν τους έχοντες το πάνω χέρι στη σφαίρα επιρροής, ξεκίνησαν διπλωματικό πόλεμο εναντίον της Ανατολικής υπερδύναμης.
Πρέπει να είσαι διαταραγμένη πολιτική προσωπικότητα για να προβαίνεις σε τόσο άγαρμπες κινήσεις. Αν σου κάτσει κάτι στο Αιγαίο και δεν θελήσουν οι Αμερικανοί να μπλοκάρουν την επιθετική πρωτοβουλία των απέναντι, θα είσαι πλήρως απομονωμένος και «καθιστή πάπια» σε σκοπευτήριο!!!
Ούτε το ΝΑΤΟ θα σε βοηθήσει (όπως έγινε . παρελθόν, βλέπε Κύπρος), ούτε η Γερμανία που έχει υπόγειες και στενές οικονομικές σχέσεις με τον Ερντογάν.
Επομένως, περιμένεις μόνο από το Θείο Σαμ. Και κάνε το σταυρό σου να μην «τα βρει» μαζί του ο Ερντογάν. Ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών, θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος ως ένας ευμεγέθης ( σε διαστάσεις αερόστατου) μη νουνεχής, ο οποίος με τις ενέργειές του υποθήκευσε την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου θα τιμωρηθεί και θα εξαερωθεί πολιτικά. Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν εμπιστεύεται ακόμη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
ΥΓ. Μετά την πτώση Καραμανλή και την άνοδο του Γιώργου Παπανδρέου, ο επικεφαλής της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας στην Αθήνα, Ανατόλι … λίγο πριν αποχωρήσει είπε στο σύνδεσμό του στην ΕΥΠ: «Τα πράγματα άλλαξαν, δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα εδώ». Όπως είχα διαβάσει στο περιοδικό Crash, o Ανατόλι ήταν δίπλα στον Τσίπρα σε όλες τις επαφές του στο Κρεμλίνο …

. .

..

. . . ..



Πηγή