[ccpw id="136103"]

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να πει πειστικά τα χειρότερα ψέματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να βρει ένα τρόπο να διατυπώνει όμορφα τις αφοπλιστικές του αλήθειες. Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά στη συνέντευξή του στη γερμανική Süddeutsche Zeitung.
Του Στρατή Μαζίδη
Δε θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών όταν έρθει στη Βουλή αλλά αν περάσει θα τη σεβαστεί. Δηλαδή; Θα κάνει υπόκλιση; Θα βγάλει το καπέλο του; Όχι βέβαια. Απλά θα αναγνωρίσει κι αυτός ότι υπάρχει μια Βόρεια Μακεδονία, όπου το Βόρεια έχει ήδη πάει περίπατο, ένα μακεδονικό έθνος και μια μακεδονική γλώσσα.
Τι να πει κανείς για τη Νέα Δημοκρατία. Αλλά αυτή δεν είναι που επί…εθνάρχη χάθηκε το μεγαλύτερο κομμάτι της Κύπρου κατά τον Αττίλα 2; Αυτή δεν είναι που συζητούσε επί καταλληλότερου ανηψιού μια σύνθετη ονομασία και για αυτό ο κάτοικος της Ραφήνας δε μιλά;
Αν ο Μητσοτάκης θέλει να είναι 100% ειλικρινής τότε θα πρέπει να συμπληρώσει μετά το σεβασμό του πως εύχεται ο Τσίπρας να βρει μερικούς πρόθυμους αναλώσιμους να περάσει τη συμφωνία με 151.
Σε κάθε περίπτωση ο ελληνικός λαός και ιδίως οι Μακεδόνες ψηφοφόροι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Γνωρίζουν πολύ καλά τι πρεσβεύει ο καθένας. Κάποια στιγμή θα τους ζητηθεί να κάνουν χρήση του όπλου της, δηλαδή της ψήφου. Ας αναλογιστούν πολύ καλά που θα σημαδεύσουν.

. .

..

. . . ..



Πηγή