ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Από: tourkikanea.gr

Αυτή η είδηση μόνο στην εφημερίδα Μπιρλίκ !  Ανακατεύονται πάλι τα χαρτιά στην πολιτική αρένα στην Δυτική Θράκη, ο Μητσοτάκης κάλεσε στην Αθήνα τον Χατζηοσμάν.

Ανακατεύονται πάλι τα χαρτιά στην πολιτική αρένα στην Δυτική Θράκη, Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσε στην Αθήνα τον πρόεδρο της ΠΕΚΕΜ και πρώην βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν !  Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από την Αθήνα, Ο Μητσοτάκης αυτή τη φορά έχει πιάσει στα ζεστά αυτή την δουλειά και ανασκουμπώθηκα για να πάει δίπλα του τον έμπειρο πολιτικό.

Ο επί χρόνια έμπειρος πολιτικός Αχμέτ Χατζηοσμάν αυτή την στιγμή δεν είναι σαφές το τι απάντηση θα δώσει. Αλλά το ότι στην πρωτεύουσα Άγκυρα κατά την τελετή ανάληψης καθηκόντων του ΠτΔ Κυρίου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πόζαραν μαζί στον φακό η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν, είναι κάτι που δείχνει σοβαρή είναι η υπόθεση.
Γίνεται αντιληπτό πως ο πρόεδρος της ΝΔ  Μητσοτάκης, θα επιστρατεύσει όλα τα κανάλια που διαθέτει και θα προσπαθήσει να πείσει τον Αχμέτ Χατζηοσμάν να είναι υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με την ΝΔ στις επόμενες εκλογές.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/14558-bati-trakyada-syas-arenada-kartlar-yenden-kariliyor-mcotaks-haciosmani-atnaya-davet-ett.html

20/7/2018

Σχ: Ελπίζουμε να είναι ψέμα. Πάντως αν σκέφτεται κάτι τέτοιο η ΝΔ, ελπίζουμε κάποια από τα στελέχη της στην Ροδόπη να έχουν την αξιοπρέπεια να παραιτηθούνε. Διότι Χατζηοσμάν= Οι θέσεις της Τουρκίας σε όλα τα θέματα. Τώρα αν δεν τους ενοχλεί αυτό…πάσο. 

Και την ηγεσία της ΝΔ αν σκέφτεται να κατεβάσει υποψήφιο τον Χατζηοσμάν, τους καλούμε να είναι ειλικρινείς και να κατεβάσουν κάποιον από τους υποπρόξενους της Τουρκίας στην Κομοτηνή.. Άλωστε διαφορά με τον Χατζηοσμάν δεν θα έχουν στις απόψεις…

Πάντως να βρε κάποιοι κακόψυχοι που κατηγορούσατε την Ντόρα που πήγε στην Άγκυρα.
Το κονέ με τον Χατζηοσμάν το έκανε…
Αν θέλετε περισότερα στοιχεία για το Χαζηοσμάν, μπορείτε να  δείτε στην διεύθυνση 

http://tourkikanea.gr/?s=%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%AC%CE%BD

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.