Hans / pixabay

Πολύ προπαγάνδα – με Ρώσους πράκτορες που υποκινούν τις αντιδράσεις των Ελλήνων στο Σκοπιανό, με Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν για να εξεγείρονται οι Σκοπιανοί, με ψευδείς δημοσκοπήσεις που τεκμηριώνουν πως συμφωνεί η πλειοψηφία με την παράδοση του ονόματος, με υπογραφές Πολιτών που επικροτούν τη συμφωνία της ντροπής κοκ. (αν και δεν θα περάσει, αφού οι Έλληνες δεν θα το επιτρέψουν, ενώ το κρατίδιο θα διαλυθεί). 
Πολύ χειραγώγηση, από δημοσιογράφους και διατεταγμένα ΜΜΕ που χρηματίζονται για να υπερασπίζουν την κυβέρνηση, υποκρινόμενα πως είναι αντικειμενικά – όταν ακόμη και ένας ανόητος καταλαβαίνει τα βρώμικα τεχνάσματα τους. Πολύ ειρωνεία, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες δεν υποστηρίζουν τον κ. Putin επειδή διέσωσε τη Ρωσία, ανέκτησε τη θέση της ως μία παγκόσμια δύναμη, αμύνθηκε απέναντι στις αμερικανικές κυρώσεις/χρηματοπιστωτικές επιθέσεις, ανεξαρτητοποιήθηκε από το δυτικό σύστημα του χρέους κλπ., αλλά λόγω του ότι περιμένουν να διασωθούν από το «λευκό γένος» – κάτι που δεν σκέφτηκε ποτέ κανείς!
Πολλές τιμωρίες, αφού η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ, από την οποία αφαιρέθηκε τριπλάσια ζήτηση, δεν στηρίχθηκε ποτέ από την ΕΚΤ, της επιβλήθηκαν θηριώδη μνημόνια μοναδικά στην παγκόσμια ιστορία, απαιτούνται πρωτογενή πλεονάσματα στο διηνεκές όταν δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο κράτος, απαξιώθηκε η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία της, καρατομήθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, θα μηδενισθεί σχεδόν το αφορολόγητο, ενώ έχει καταδικασθεί σε μία εσαεί βαθιά ύφεση – παρά το ότι έχει χάσει το 27% του ΑΕΠ της συν 10% της μέσης ανάπτυξης των άλλων. Πολλές επιθέσεις που την έχουν εξευτελίσει διεθνώς, που καταρράκωσαν την εθνική της υπερηφάνεια, που έστειλαν στην εξορία τους νέους της, που μετέτρεψαν τους Πολίτες της σε ζητιάνους και τις κυβερνήσεις της σε επαίτες.
Πολύ προδοσία συλλήβδην από τους Έλληνες πολιτικούς που οδήγησαν την πατρίδα τους στην παγίδα της Τρόικα, που δρομολόγησαν το εγκληματικό PSI, που ψήφισαν με κλειστά μάτια καταστροφικά μνημόνια, που δεν τήρησαν καμία προεκλογική τους δέσμευση και που δεν σεβάστηκαν το ένα και μοναδικό δημοψήφισμα – συνεχίζοντας την εθελόδουλη πολιτική της υποτέλειας και των υποκλίσεων ο ένας μετά τον άλλο, ενδιαφερόμενοι μόνο για τα δικά τους προσωπικά οφέλη.
Πολλά μαρτύρια για να αποδεχθούν οι Έλληνες όλα εκείνα, με τα οποία κανένας δεν συμφωνεί – θαρρείς πως για να «σπάσει» το ηθικό τους και να κατακρεουργηθούν όλες οι ανθρώπινες αντιστάσεις τους. Άπειρες κατηγορίες για ρατσισμό, για εθνικισμό και φασισμό, εναντίον όλων εκείνων που προσπαθούν απεγνωσμένα να αντιδράσουν στη διάλυση του Κράτους και του Έθνους τους – μεταξύ άλλων με την αλλοίωση του πληθυσμού, σε συνδυασμό με τη δημογραφική του κατάρρευση. Πολλά, πάρα πολλά, για μία κοινωνία που δεν βρίσκει πια από πού να κρατηθεί για να μη βουλιάξει, να αποφύγει το μαρτυρικό βιασμό και να μην εξαϋλωθεί ψυχικά – διαισθανόμενη πως αποτελεί ένα δύστυχο πειραματόζωο μίας νέας, αλλά ακόμη άγνωστης τάξης πραγμάτων.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.