Το όραμα της Μέρκελ για την Ε.Ε., δεν είναι τίποτε άλλο παρά η εικόνα που βλέπετε. Παντού υπάρχει ένας μέθυσος. Σκεφτείτε πόσους μέθυσους γνωρίζετε και κατέχουν αξιώματα. Βλέπετε προέχει η εξάπλωση της ανωμαλίας σε όλα τα επίπεδα.
Γιώργος Αδαλής
Ένα πρόσχαρο γεροντάκι που δεν ξέρουμε αν, όταν αποφασίζει για όλους εμάς, είναι ντίρλα στο μεθύσι ή απλά ξεσούρωσε για να ξαναμεθύσει! Και τώρα πρέπει να σας κάνουν να πιστέψετε ότι είναι άρρωστος ο άνθρωπος!!! Μα τι λέτε; Είναι δυνατόν να είναι μεθυσμένοι αυτοί που μας κυβερνούν; Δεν έχετε δει άλλωστε ποτέ κανέναν εσείς. Ούτε εδώ στην Ελλάδα! Ποτέ μα ποτέ.
Γιατί να ζοριζόμαστε καλοκαιριάτικα και να σκεφτόμαστε ότι … λέτε να είναι αλήθεια πως:
To ομαλό αντικαταστάθηκε από το ανώμαλο!
Η οικογένεια με ένα συμβόλαιο!
Η πίστη με την απιστία!
Η φιλία με το χρήμα!
Η εργασία με το επίδομα!
Η κοινωνικότητα με την σκλαβιά!
Το όνειρο με τον εφιάλτη!
Η ζωή με τον θάνατο!
Αντισταθείτε στη λαίλαπα που έχει εξαπολύσει η Μέρκελ στην Ευρώπη. Συντρίψτε τη ΝΤΠ που μπήκε ήδη μέσα στο σπίτι σας!
Αν φοβάστε να το κάνετε για σας, κάντε το για τα παιδιά σας. Έρχεται άγριος χειμώνας το 2018 και πιο άγριος το 2019 και να είστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα το 2021-2022!
Δεν θα λύσετε την πολιορκία μέσα από το σπίτι σας. Βγείτε στους δρόμους. Όχι απαραίτητα για να αγωνιστείτε μαζί μας. Βγείτε στους δρόμους να περπατήσετε. Να πάρετε ανάσες! Θέλουν να μετατρέψουν τα σπίτια σας σε φυλακές. Βγείτε στους δρόμους σήμερα κιόλας.
Εκεί θα δοθεί η μάχη…

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.