Με τον Πάνο Καμμένο δεν μπορεί να συμφωνήσει κανείς. Και κυρίως δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει στις ύβρεις και τα παραληρήματά του, είτε είναι στη Βουλή είτε στο αγαπημένο του twitter.

Από: antinews.gr

Όμως, στην υπόθεση του ταξιδιού της Ντόρας στην Τουρκία για να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Ερντογάν, έχει δίκιο, έστω κι αν το κάνει για να διασωθεί μετά από τον εξευτελισμό του με το Μακεδονικό.

Το ταξίδι της Ντόρας είναι φάουλ και προκαλεί μεγάλο θέμα στη ΝΔ τώρα που το κόμμα πάει τρένο και η κυβέρνηση είναι στη γωνία.

Πρόκειται για ένα αυτογκόλ που περισσότερη ζημιά κάνει στη ΝΔ παρά στην ίδια. Ποια η ανάγκη να πάει στην Τουρκία; Επειδή την προσκάλεσε ο Σουλτάνος; Και δεν μπορούσε να αρνηθεί;

Κι αυτό την ώρα που όλη η Ελλάδα αγωνιά για τους δύο φυλακισμένους Έλληνες αξιωματικούς.

Την ώρα που η Άγκυρα απειλεί ότι θα κάνουν ντου στην Ελλάδα οι πράκτορές της και θα απαγάγει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς.

Την ώρα που φτάσαμε ένα βήμα από το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ενώ στη Μεσόγειο υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης για τα πετρέλαια.

Και την ώρα που κάθε μέρα η Ελλάδα γίνεται αντικείμενο μπούλιγκ από τον κάθε βλάκα τούρκο αξιωματούχο, έπρεπε η Ντόρα να νομιμοποιήσει όλη αυτή την κατάσταση;

Δεν έπρεπε να πάει και δεν είναι δικαιολογίες ότι θα πάει και θα του πει να απελευθερώσει τους Έλληνες στρατιωτικούς. Αυτός είναι… σανός εκ δεξιών και η ΝΔ δεν έχει ανάγκη από τέτοια.

Αν η Ντόρα το κάνει για την αυτοπροβολή της, αν δεν καταλαβαίνει πόσο σοβαρό είναι ή αν τελικά θέλει να κάνει κακό στην ηγεσία της ΝΔ, δεν το ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι έδωσε όπλα στον κάθε Καμμένο για να λοιδορεί το κόμμα. Σ’ αυτούς που ξεπούλησαν τη Μακεδονία τους έδωσε φωνή για αρνητικά και ειρωνικά σχόλια.

Μήπως η Ντόρα θα πρέπει να ξανασκεφτεί την οριστική απόσυρσή της;

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.