[ccpw id="136103"]

Αν η αναγνώριση των Σκοπίων δεν πάει σε δημοψήφισμα, θα πέσει και η επόμενη κυβέρνηση.
Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Όταν εγκαταλείψουν την πολιτική οι Τσίπρας – Καμμένος (εκτιμώ πολύ σύντομα) και καταφέρουν να αποφύγουν τη λαϊκή θύελλα και τιμωρία, πρέπει να φτιάξουν ένα θίασο – μπουλούκι και να δίνουν θεατρικές παραστάσεις σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Ο Πάνος Καμμένος ατάλαντος ηθοποιός είπε ότι η προδοτική συμφωνία για την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία πρέπει να πάει σε δημοψήφισμα ή εκλογές ή πρέπει να περάσει από τη βουλή με 180 ψήφους. Αφού πρώτα στήριξε την κυβέρνηση για να μην πέσει, αφού πρώτα πήγε στο πάρτι του Ζαππείου και ανακοίνωσε ότι ανατινάχτηκε ο Γοργοπόταμος και ήρθε το σχέδιο Μάρσαλ, ξαφνικά θυμήθηκε ότι υπάρχει… ο λαός!
Αφού πρώτα λειτούργησε ως βραχίονας στήριξης ενός άθλιου και εθνομηδενιστικού κυβερνητικού σχήματος, ξαφνικά θυμήθηκε ότι τέτοιου είδους θέματα πρέπει να περνάνε από δημοψήφισμα ή να έχουν τη συντριπτική συναίνεση των 2/3 της βουλής.
Όλα αυτά βέβαια ήρθαν στη σκέψη του, γιατί οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τους ΑΝΕΛ να έχουν διαλυθεί χωρίς καμία ελπίδα ανάκαμψης. Το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου θα αποσυρθεί συντόμως από την πολιτική. Όσα εγκλήματα έκαναν θα πληρωθούν.
Ο λαός δεν ξεχνάει ούτε την οικονομική ισοπέδωσή του, ούτε το κυνηγητό του, ούτε την κατοχή της χώρας, ούτε το υπερταμείο, ούτε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Ο Καμμένος έπαιξε πολλές φορές άσχημο θέατρο. Το ίδιο και ο Τσίπρας. Η παράσταση αυτή όμως δεν κόβει πλέον εισιτήρια.
Κάποιος πρέπει να πει στον υπουργό Εξωτερικών, να σιωπήσει. Αρκετό κακό έχει κάνει στη χώρα, στον ελληνικό λαό, στο έθνος μας. Κάποιος πρέπει να πει στον πρώην «Σουλζόφ» του κομμουνιστικού κόμματος, διαπρεπή καθηγητή του … Χάρβαρντ ότι η παραχώρηση ιστορίας του Έθνους είναι απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Και επομένως απαιτείται δημοψήφισμα, εκλογές ή 180 βουλευτές.
Καταλαβαίνει κανείς σε πιο ευτελές σημείο έχει φτάσει η εξωτερική πολιτική μας. Δεν είναι απλά μνημονιακή. Είναι δουλική. Είναι καθοδηγούμενη. Όπως και να έχει όλα δείχνουν ότι πάμε για εκλογές. Και θα είναι διπλά προδοτικό κάποιοι από τη βουλή να στηρίξουν ένα τέτοιο πρωθυπουργό. Ελπίζω να μην βρεθούν «αναπληρωματικές» ψήφοι στις θέσεις των ΑΝΕΛΙΤΩΝ.
Όποιος ή όποιοι θελήσουν να γευτούν την προδοσία θα έχουν την τύχη του διδύμου της καταστροφής Τσίπρα – Καμμένου. Η Ελλάδα θα αργήσει να ανακάμψει, θα περάσουν χρόνια και ο Μητσοτάκης θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρός, πολύ προσεκτικός, καθόλου Γερμανός για να μπορέσει να βγάλει ένα ή δύο χρόνια στην εξουσία. Αν πορευτεί πάνω στις γερμανικές ράγες, με νέα προαπαιτούμενα, μεταρρυθμίσεις και φόρους, οι πλάκες των πεζοδρομίων θα γίνουν … ιπτάμενα χαλιά! Θα τον λιθοβολήσει όλος ο λαός. Δεν αντέχεται άλλο η κατοχή, η προδοσία και η καταστροφή του έθνους.

. .

..

. . . ..



Πηγή