[ccpw id="136103"]

Ας είμαστε ειλικρινείς. Χρειάζεται ταλέντο να σε σπρώχνει όλο το σύστημα, να μην έχεις κυβερνητική φθορά αλλά να μην πετυχαίνεις τον στόχο σου που ήταν να αναδειχθείς σε τρίτη πολιτική δύναμη. Να είσαι σε όλα τα κανάλια ενώ ο ανταγωνιστής σου (Χ.Α.) είναι αποκλεισμένος, μπλεγμένος σε δίκες κ.ο.κ.
Του Στρατή Μαζίδη
Χρειάζεται επίσης ταλέντο να εξαερώνεσαι την ώρα που μια κυβέρνηση δεσμεύει τα χρήματα των πολιτών στις τράπεζες και αποτυγχάνει στις βασικές της εξαγγελίες.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης νομίζω ότι οδεύει πλέον για το σπίτι του για ένα λόγο. Έχει πολιτική έπαρση. Ζητούσε πχ 10% στις εκλογές αν είσαι άνεργος, αν θυμάστε το σποτάκι. Έβλεπε το ποτάμι να μετατρέπεται σε ρυάκι, να έχει δηλαδή αποτύχει ως πολιτικός αρχηγός αλλά είχε τις βλέψεις να αναλάβει ένα θεωρητικά μεγαλύτερο κόμμα όντας υποψήφιος στις διεργασίες του ΚΙΝ.ΑΛ.. Το αποτέλεσμα; Γνωστό. Δεν πέρασε καν στο δεύτερο γύρο.
Τώρα ανακοίνωσε το διαζύγιο με το ΚΙΝ.ΑΛ., δηλαδή το ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα και ΑΦΜ. Τι έχει να πει όμως σε όλους εκείνους που πλήρωσαν και ψήφισαν για την εκλογή αρχηγού; Σε αυτούς που όλοι έλεγαν πως θα σεβαστούν το αποτέλεσμα;
Τώρα το Ποτάμι ετοιμάζεται να συνεχίσει πάλι αυτόνομα μέχρι να στερέψει εντελώς. Τώρα πως μπορεί κανείς σε ένα ποτάμι να τα κάνει θάλασσα, ας μας το εξηγήσει κάποια στιγμή ο κ. Θεοδωράκης.

. .

..

. . . ..



Πηγή