[ccpw id="136103"]

Νέο μεγάλο άνοιγμα της ψαλίδας βλέπει σε δημοσκόπηση της για λογαριασμό του Kontra η εταιρία Αlco.

Από: crashonline.gr

Συγκεκριμένα καταγράφει διαφορά 7,2 μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας όταν η προηγούμενη μέτρηση πριν από ένα μήνα την έφερνε στις 5,5 μονάδες.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 26,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 19,2%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με ποσοστό 6,9% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή και το ΚΙΝΑΛ με 6%.

Η δημοσκόπηση που έγινε αμέσως μετά την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ στις Πρέσπες, δείχνει ότι οι ΑΝΕΛ βρίσκονται σε διαδικασία αποσύνθεσης καθώς λαμβάνουν ποσοστό 1,2%, πολύ μακρία από τον στόχο του 3% που θα τους επιτρέψει να μπουν στην επόμενη βουλή.

Αντίθετα, οριακό είναι το ποσοστό που συγκεντρώνει η Ένωση Κεντρώων η οποία εμφανίζεται στο 2,9%.

Η πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων που ανεβάζει τη διαφορά στις 7,2 μονάδες:

Η πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων στην προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας τον Μάιο:

Από την πρόθεση ψήφου στα έγκυρα προκύπτει επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία αυξάνει τα ποσοστά της κατά 0,7% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συμφωνία των Πρεσπών χάνει μια μονάδα.

Τις ίδιες απώλειες με τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η Χρυσή Αυγή καθώς το ποσοστό της βρίσκεται στο 6% από το 7% που βρισκόταν τον Μάιο. Το ΚΙΝΑΛ χάνει 0,4% ενώ οι ΑΝΕΛ από το 1,8% που είχαν, βρίσκονται πλέον στο 1,2%.

. .

..

. . . ..



Πηγή