[ccpw id="136103"]

Μιλάμε βέβαια για την γραβάτα. Διαβάζω από το άστρα και όνειρα… «Η γραβάτα ως όνειρο αποτελεί προάγγελο στενοχώριας». Μόνο σε αυτούς τους ιστότοπους μπορούμε να δούμε το μέλλον που μας ξημερώνει! Η διαδικτυακή «χαρτομάντισσα» λέει ότι αν δούμε στον ύπνο μας γραβάτα θα στεναχωρηθούμε. 
Από: meaculpa.gr
Νίκος Υποφάντης

Το ζήτημα είναι ότι ο λαοφιλέστερος πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από τούτο εδώ τον δύσμοιρο τόπο και σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, έχει λίγο παραπάνω μυαλό στο κεφάλι του, από Καραμανλή ,Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Σημίτη και λοιπούς, έβαλε την γραβάτα και την έβγαλε μετά από 24 λεπτά, στον ξύπνιο του. Άραγε κοιμούνται ακόμα οι ψηφοφόροι του;
Έχει λέει πολύ δουλειά ακόμα για να περάσει η ελληνική οικονομία σε θετικό πρόσημο. Να κουρευτεί το χρέος, να έρθει η ανάπτυξη. Να σταματήσουν οι Έλληνες να πληρώνουν δυσβάσταχτους φόρους, να ανακάμψουν οι συντάξεις, να έρθουν επενδύσεις, να αποκατασταθεί η σταθερότητα και η ομαλότητα στην κοινωνία και την οικονομία. Να υπάρχει το ξεκίνημα σε όλες τις δραστηριότητες κράτους και ιδιωτών … Η Ελλάδα να αλλάξει πορεία … Να έρθει η Ελπίδα. Και μετά, ξύπνησε… και ο Αλέξης!
Ο πλέον ανακόλουθος πρωθυπουργός που έχει περάσει στην ιστορία ως ο μέγας κωλοτούμπας, ο «αριστερός» που έλαβε τα χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα στην σύγχρονη ελληνική οικονομία της ελεύθερης αγοράς, αναλίσκεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια με σκοπό να μπορέσει να ανατάξει το κοινό που πήγε, πίστεψε, ψήφισε, αναγκάστηκε να δικαιολογηθεί στο περιβάλλον του, όταν πήγαιναν περίπατο τα προγράμματα Θεσσαλονίκης, έρχονταν τα μνημόνια, περικόπτονταν μισθοί, συντάξεις, αφορολόγητο,αυξάνονταν ο ΕΝΦΙΑ , στις πωλήσεις των ασημικών και τώρα προσπαθεί να βρει έναν λόγο ακόμα για να ψηφίσει ξανά. Ο Τσίπρας στοχεύει στα ίδια θύματα ψηφοφόρους, που αρκούνται σε πολιτικούς που βγαίνουν στο μπαλκόνι και τάζουν, τάζουν, τάζουν, αποποιούνται τις ευθύνες γιατί «παραλάβανε καμένη γη» και πραγματοποιούν φιέστες γραβάτας ώστε να φουντώσουν και πάλι τα φιλοτσιπραϊκά αισθήματα.
Ο κόσμος όμως ξύπνησε Αλέξη και το βλέπεις μετά το τελευταίο ξεπούλημα της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Όπως έχει ξυπνήσει και δε θα μασήσει στον φερόμενο διαχωρισμό εκκλησίας, κράτους. Όπως σχεδόν έχει ξυπνήσει και δεν τον σφίγγει η … γραβάτα!

. .

..

. . . ..



Πηγή