Συνέντευξη στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού στο Ραδιόφωνο 24/7 παραχώρησε ο Νίκος Κοτζιάς λίγο πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό, που εξακολουθεί να διχάζει τους ηγέτες της ΕΕ.
Από: news247.gr
Ο υπουργός δήλωσε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του. “Μου έχουν στείλει κούτες με αίμα και χώμα αλλά και σφαίρες”, είπε, ενώ ανέφερε πως στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας φώναζαν το σύνθημα “φέρτε μας τα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια”. Αναρωτήθηκε γιατί δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας και γιατί δεν έχει καταδικάσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

“Έχω πάρει 800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα. Πού είναι ο εισαγγελέας; Μιλάμε για βαριά κακουργήματα στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά. Βρήκα τα τηλέφωνα τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που με απειλούν τηλεφωνικά. Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Ολο αυτό θυμίζει την περίοδο 63-65. Έχουμε εκτροπή σε ρητορική μίσους. Έχετε δει κανέναν εισαγγελέα να ενοχλείται;”.

φωτο:  NEWS24/7.GR / WATKINSON

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.