Σε μια 50χρονη φυλακή χρέους και εξαθλίωσης οδήγησε η κυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου, και όσοι άλλοι προηγήθηκαν αυτών, την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η διέξοδος δεν μπορεί να επαφίεται σε λογικές μιας καλλίτερης κυβέρνησης, που θα εφαρμόσει τη συνέχεια του Κράτους. Ενός Κράτους που δημιούργησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις από το 2010, με Νόμους και δήθεν μεταρρυθμίσεις, που δεν είχαν άλλο σκοπό πέραν από το υφαρπάξουν, με τον πλέον δόλιο τρόπο, τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία της Ελλάδας και να εξαφανίσουν κάθε μέριμνα για κοινωνικό κράτος και εργασιακά δικαιώματα!
Του Δημήτρη Κυπριώτη
Από: epamhellas.gr
Ο κυρίαρχος στόχος μιας κυβέρνησης με σύνθεση Πατριωτική – Δημοκρατική, που θα υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και τον ελληνικό λαό, θα είναι η δημιουργία μιας πολιτείας απαλλαγμένης από τον έλεγχο ή ακόμη και την ελάχιστη επιρροή από την εγχώρια ή την υπερεθνική οικονομική ελίτ.
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, επενδεδυμένη με τα πλέον αντιλαϊκά αισθήματα, δεν σταμάτησε μόνο στο έγκλημα αυτό. Προχώρησε σε κρυφές συμφωνίες για τα Εθνικά θέματα, με πρώτο θύμα το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Και είδαμε όλοι τον κ. Κοτζιά να καμαρώνει σαν «γύφτικο σκεπάρνι» και να επαίρεται μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς, στον τόπο του εγκλήματος εκεί στις Πρέσπες, ότι πριν πάει για τα καλοκαιρινά του μπάνια, θα λύσει και το Αλβανικό!!
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ο άνθρωπος έχει γίνει πολύ επικίνδυνος, αφού θεωρεί τον εαυτό του ως έναν άλλο Βενιζέλο και νομίζει ότι μπορεί, να συνεχίσει το αποτρόπαιο έγκλημά του, παίζοντας με τις φαντασιώσεις του, αλλά και με αυτά που του βάζουν ως εκτελεστέα αποστολή ξένοι παράγοντες, χωρίς να έχει επιπτώσεις. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί έχουν πράξει ανάλογα στο βάθος της Ιστορίας, αλλά λίγοι γλύτωσαν από τη μήνη του λαού. Αυτός θα είναι από τους λίγους;
Αυτή η άθλια κυβέρνηση, έχει βγει στους δρόμους (τρόπος του λέγειν αφού δεν τολμά κανείς αξιωματούχος της να περπατήσει εκεί), για να πείσει του Έλληνες για το τέλος των μνημονίων και την αρχή μιας καινούργιας σελίδας για αυτούς και την Ελλάδα. Η αλήθεια όμως είναι διαμετρικά αντίθετη και δεν χρειάζονται μεγάλες επεξηγήσεις, αφού η κάθε οικογένεια και ο κάθε μεμονωμένος Έλληνας τα ζει καθημερινά.
Ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060!! Περικοπές συντάξεων και αφορολογήτου άμεσα στα επόμενα 2 χρόνια! Παράδοση με υπαγορευμένους όρους της Μακεδονίας ( Όνομα, ταυτότητα, γλώσσα, ιθαγένεια)! ΟΛΟΙ οι πρόσφυγες οδηγούνται πλέον στην Ελλάδα και ενισχύονται οι ξένες δυνάμεις διαφύλαξης συνόρων τηςFrontex!
Πέρασαν κολάρο στο λαό το δυσβάστακτο χρέος, το βάφτισαν βιώσιμο και φόρεσαν την επικοινωνιακή γραβάτα στον Τσίπρα, για να μας πείσει για τα κατορθώματά του! Και για να ολοκληρωθεί η καταστροφή, έχουν ήδη ρυθμίσει την ελληνική οικονομική elit, μαζί με τους Έλληνες τροικανούς, να κάνουν τη βρώμικη δουλειά.
Και πριν καλά-καλά στεγνώσει η υπογραφή από το μελάνι του στυλό-στιλέτου, που μπήχτηκε από τον αδίστακτο κ. Κοτζιά στην καρδιά της Μακεδονίας μας, άρχισε να κάνει πράξη και την άλλη του απειλή, για «λύση» στο Αλβανικό! Και όταν αυτοί οι μισέλληνες μιλούν για λύση, όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι έρχεται λύση ξένων συμφερόντων με τραγικές συνέπειες για την ακεραιότητα της Ελλάδας.
Ακούγονται μισόλογα για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, αλλά και για τα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας. Όλα αυτά μας τρομάζουν για τη λύση που ετοιμάζεται, αφού με τη λύση που προώθησαν στο Σκοπιανό, φάνηκαν το πόσο προωθούν τα Εθνικά συμφέροντα.
Η αλήθεια είναι ότι ο λαός παρακολουθεί με ανησυχία όλα αυτά που συμβαίνουν και αν οι όποιες αποδοκιμασίες τις τελευταίες ημέρες εκφράζονται από αγανακτισμένους Έλληνες προς κυβερνητικούς βουλευτές, όλα δείχνουν ότι αυτές δεν είναι εύκολο να κοπάσουν, παρά τις κυβερνητικές προσπάθειες να τις χρεώσουν στην ακροδεξιά και θα εντείνονται όσο πηγαίνουμε προς το Καλοκαίρι.
Ποιοι αλήθεια από τους βουλευτές των Σύριζα-Ανέλ θα μπορέσουν εύκολα να βρεθούν στα Πανηγύρια των χωριών τους, όταν καταλαβαίνουν ότι θα τους κάνουν όλους με τα ……….κρεμμυδάκια οι συντοπίτες τους.
Ο λαός άρχισε να ψιθυρίζει. Φαντάζεστε λοιπόν τι πρόκειται να γίνει αν αυτός ο λαός μιλήσει ή αν τελικά αποφασίσει να κραυγάσει;
Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι στρατηγός ε.α. και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.