Αποδεικνύεται τελικά πως ο Αλέξης Τσίπρας πούλησε το τομάρι του πολύ ακριβότερα απ’ όλους τους άλλους «εθνάρχες» του ενδοτισμού και της μειοδοσίας στη μετεμφυλιακή Ελλάδα. 
Δημήτρης Γιαννόπουλος
Και για να μην υπάρχει παρανόηση, το συμπέρασμα αυτό περιλαμβάνει και τη σύγκριση με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή της Ζυρίχης και του Λονδίνου, τον Ανδρέα Παπανδρέου του mea culpa” για το Νταβός με Οζάλ, τον Γιωργάκη Παπανδρέου του Μνημονίου-ΔΝΤ, τον Ευάγγελο Βενιζέλο του PSI, ακόμα και τον Γιάνη Βαρουφάκη της Δημιουργικής Ασάφειας, των Μυστικών Υπογραφών 27-2-15, των Capital Controls και της …μη-συμμετοχής στις εκλογές της 20-9-15 ενάντια στον Τσίπρα. 
Λοιπόν, βάλτε τα κάτω: Για την κωλοτούμπα του ΟΧΙ-σε-ΝΑΙ στο δημοψήφισμα 2015, την άνευ όρων Παράδοση της 13-7-15 στο 3ο (και χειρότερο) Μνημόνιο, αλλά και το άνοιγμα των εθνικών συνόρων στον Ερντογάν και το …Σόρος, ο Τσίπρας έλαβε από την Μέρκελ Υπόσχεση Πολιτικής Μακροημέρευσης στην πρωθυπουργία, εξάντληση 4ετίας, και σώου «εξόδου» από τα Μνημόνια! 
Για την Παράδοση της Μακεδονικής Ταυτότητας, ο Τσίπρας παίρνει επιπλέον ηρωοποίηση στο Διεθνή Τύπο ως άξιος για το Νόμπελ Ειρήνης ενάντια στην αυτονόητη (λόγω Κορέας) υποψηφιότητα του …αντιπαθούς Ντόναλντ Τράμπ.
Και αν συνεχιστεί ο συνήθης ενορχηστρωμένος (από τα ντόπια και ξένα ΜΜΕ) διασυρμός της χώρας, των «εθνολαικιστών» της και του …Κυριάκου, μην εκπλαγείτε αν δείτε τον πρωθυπουργό χωρίς γραβάτα να διεκδικεί και δεύτερη τετραετία χωρίς αντίπαλο.
Αφήστε δε τι έχει να γίνει αν προλάβει ο Κοτζιάς να βγάλει τον δεύτερο λαγό από το μεγάλο καπέλο του: δηλαδή μια λύση «ενδιάμεσης συμφωνίας» για το Κυπριακό. ΕΡΩΤΗΜΑ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ;

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.