[ccpw id="136103"]
  • Έκτος απροόπτου, δεν αναμένονται εκπλήξεις στη σημερινή ψηφοφορία. Δια των κάλπικων μακεδονομάχων των ΑΝΕΛ η κυβέρνηση θα λάβει την απαραίτητη ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσει το εθνομηδενιστικό έργο της.


Άλλωστε, η πρόταση μομφής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν στόχευε στην πτώση της κυβέρνησης όπως διατείνονται αριστεροδεξιοί αναλυταράδες. Ακόμα και πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών αντιλαμβάνεται ότι τα συνεταιράκια θα παραμείνουν μαζί μέχρι τέλους.

Σκοπός του Μητσοτάκη ήταν να ξεγυμνώσει στα μάτια των πατριωτών ψηφοφόρων τον καιροσκοπισμό του Καμμένου. Τον εμπαιγμό προς άγραν ψήφων.

Και το κατάφερε. Απέδειξε ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο ωφελιμιστή πολιτικό, που κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την καρέκλα της εξουσίας.

Όσο κι αν προσπαθεί ο Καμμένος να μας πείσει για το αντίθετο η αλήθεια πλέον δεν διαστρεβλώνεται. Με την ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα απεμπολεί αυτομάτως το δικαίωμά του να υπερασπίζεται την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Και αυτή ήταν η μεγάλη νίκη του Μητσοτάκη. Να εξοβελίσει τους πατριδοκάπηλους και να καταστήσει τη ΝΔ εκφραστή του ορθολογικού πατριωτισμού.

Πλέον, είναι το μόνο κόμμα εξουσίας που υπερασπίζεται και διατρανώνει την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν το περιμέναμε. Οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι στην Πειραιώς σκέπτονταν σοβαρά να στηρίξουν την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ. Ευτυχώς διαψευστήκαμε.

Ως γνωστόν η πολική είναι η τέχνη του εφικτού. Προφανώς η στρατηγική με την οποία κινήθηκε ο Μητσοτάκης, ήταν να παραπλανήσει άπαντες για τις πραγματικές προθέσεις του και στην επίμαχη φάση να κάνει την κίνηση ματ για να εξουδετερώσει τους αντιπάλους του.

Καλό είναι από εδώ . εξής ο Τσίπρας και τα αριστεροδεξιά συντρόφια του να μην τον υποτιμάνε, καθώς με μία ενέργεια τους πήρε τα σκαλπ.

Κι από εκεί που τον χλεύαζαν αποκαλώντας τον υπηρέτη του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και των ξένων συμφερόντων, αποδείχτηκε ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά στέκονται στα τέσσερα απέναντι στα κοράκια.

Αρκεί κάποιος να διαβάσει τους διθυράμβους του Foreign Policy (βασικό προπαγανδιστικό εργαλείο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής) για τον μέγα ηγέτη Τσίπρα και το Νόμπελ Ειρήνης που πρέπει να του δοθεί, και την επίθεση που εξαπολύει το γερμανικό Focus (γνωστό για την… αγάπη του για την Ελλάδα) κατά του Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον λαϊκιστή και… λάτρη του Ορμπάν.

Μονό αυτά τα δύο παραδείγματα φανερώνουν ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αποικιοκρατών – δανειστών και ποιος της χώρας του.

Το ουσιαστικότερο, ωστόσο, που κατάφερε ο Μητσοτάκης είναι η αποκρυστάλλωση της επόμενης ημέρας. Το ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου, μέσω του οποίου θα οδηγηθεί ο λαός στις κάλπες.

Δεν υπάρχουν πλέον σκιές, ούτε στην Πειραιώς, αλλά ούτε και στην Κουμουνδούρου.

Από την μία έχουμε τον ορθολογικό πατριωτισμό της ΝΔ κι από την άλλη τον ανήθικο οπορτουνισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επιλογές είναι ξεκάθαρες για τον λαό. Ή θα επιλέξει αυτούς που εν τοις πράγμασι νοιάζονται για την πατρίδα ή αυτούς που ξεπουλάνε τα πάντα επιχειρώντας να σφετεριστούν την ψήφο του με επιδόματα και μερίσματα. Πιο διαφανές πολιτικό σκηνικό δεν έχει ξαναϋπάρξει στη μεταπολίτευση.

Μια ακόμη σημαντική νίκη του Κυριάκου ήταν η ανάσχεση της εκ δεξιών απειλής.

Η παντιέρα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας που σήκωσε, συντρίβει κυριολεκτικά όλα τα δεξιά κομματίδια στερώντας τους τον λόγο ύπαρξης.

Ο δυσαρεστημένος δεξιός, πλέον, έχει κόμμα που τον εκφράζει. Που σημαίνει ότι η επιθυμία του να απαλλαγεί ο τόπος από την λαίλαπα της αριστεράς μπορεί να υλοποιηθεί μόνο μέσω της ΝΔ, κι όχι από τα κόμματα τα οποία αρνούνται να συνταχθούν μαζί της λειτουργώντας επί της ουσίας ως δεκανίκια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να της στερήσουν την πολιτική κυριαρχία.

Πάντως στην Πειραιώς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι όπως μαθαίνουμε, οι δεξιούληδες δεν προτίθενται να πέσουν αμαχητί. Ήδη κλιμακώνονται οι προβοκάτσιες.

Πιστεύουμε, ότι η ασπίδα της πατριωτικής ειλικρίνειας που έφτιαξε η ΝΔ θα την προστατεύσει. Επειδή, όμως, ακόμα κυκλοφορούν αρκετοί αυταπατημένοι σανοφάγοι ανάμεσά μας, δεν πρέπει να τις υποτιμήσουν.

Είναι δεδομένο ότι οι εφιάλτες της παράταξης και τα γιουσουφάκια του Τσίπρα και της παρέας του θα την πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για να της στερήσουν την αυτοδυναμία, που μετά από την διαπόμπευση των εθνικών μειοδοτών, το όνειρο τείνει να γίνει πραγματικότητα.

Όπλα, παλάσκες, λοιπόν, για να συντριβούν οι απάτριδες!!!

Του Αδέξιου Δεξιού
antinews

Πηγή