[ccpw id="136103"]

Η πρόταση δυσπιστίας του κ. Μητσοτάκη συσπειρώνει και διευκολύνει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να περάσουν τη συμφωνία για την Ψευδομακεδονία.

Αναδημοσίευση από: hassapis-peter.blogspot.com

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

Αν πραγματικά δεν ήθελε να περάσει η συμφωνία και αν πραγματικά ήθελε να προκαλέσει πρόβλημα στην κυβέρνηση θα ζητούσε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και θα ξεσήκωνε το λαό γι’ αυτό.
Αν μάλιστα ήθελε κάτι ακόμα πιο δραστικό, θα ζητούσε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ να παραιτηθεί σύσσωμη για να αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να κάνει.
Εκτιμώ πως απλά ο κ. Μητσοτάκης κάτι έπρεπε να κάνει για να μην του φύγουν από το «μαντρί» οι ψηφοφόροι και έκανε τη συσπειρωτική για τους αντιπάλους πρόταση δυσπιστίας για να τους πει ότι κάτι έκανε.
Αντίθετα, αν πραγματικά δεν ήθελε αυτή τη συμφωνία, θα έπρεπε να κατεβάσει το λαό στους δρόμους και να απαιτήσει δημοψήφισμα, κάτι που είναι βέβαιο πως θα σάρωνε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Γιατί δεν το κάνει;
Γιατί πιθανολογώ ότι θέλει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία για να κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά και να τα βρει αυτός μετά όλα «καθαρά». Φοβάμαι όμως ότι δεν θα μπορέσει να φτάσει ως εκεί. Ήδη ο λαός έχει εκνευριστεί αναζητεί άλλες λύσεις.

. .

..

. . . ..



Πηγή