Το περασμένο Σάββατο χιλιάδες τζιβιτζιλούδες διαδήλωσαν στο Σύνταγμα για τα δικαιώματά τους. Μπράβο τους και καλά έκαναν, αν κρατούσαν και καμιά ελληνική σημαία τι καλά που θα ήταν.
Αναδημοσίευση από: antinews.gr
Επανερχόμαστε στο Athens Pride με αφορμή τη συμφωνία – προδοσία της Μακεδονίας. Πόσοι θα διαδηλώσουν σήμερα; Αύριο; Το Σαββατοκύριακο που θα κάνει σόου ο Τσίπρας στις Πρέσπες, πόσοι θα κατέβουν στους δρόμους;
Συμφωνούν οι Έλληνες με τη συμφωνία; Είδαν τα βασικά της σημεία, ξέρουν τι να περιμένουν από εδώ . εξής; Τα κόμματα θα πάρουν τις ευθύνες τους, ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του; Ο ελληνικός λαός, κι όχι μόνον οι Μακεδόνες έχουν απάντηση σε όλα αυτά ή θα περιμένουν καμιά… δημοσκόπηση για να εκφράσουν την αντίθεσή τους επτά στους δέκα;
Μήπως να περιμένουν τις εκλογές για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους αλλά το πουλί θα έχει πετάξει; Θα είναι πια αργά;
Και τελικά μήπως οι τζιβιτζιλούδες είναι περισσότερο άνδρες από όλους αυτούς που περιμένουν το μοιραίο να έλθει και δεν κάνουν κάτι για να το αποτρέψουν;
Ξεσηκωθείτε Έλληνες!!! Ο Τσίπρας σας πήρε και παντελόνια και σώβρακα και ό,τι άλλο έχετε. Την τιμή, την υπόληψή σας, την αξιοπρέπειά σας.
Όχι, δεν είμαστε περήφανοι, όπως είπε χθες ο πρωθυπουργός. Ταπεινωμένοι είμαστε γιατί μια ακόμη εθνική ήττα μας έρχεται κατακούτελα. Αλλά κι εξευτελισμένοι γιατί τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια έγιναν για το τίποτε. Κανείς δεν τα έλαβε υπόψη τους, κανείς δεν πήρε τελικά το μήνυμα που εστάλη.
Η εθνική ταπείνωση έχει κύριο υπεύθυνο τον… ανεύθυνο, οκνηρό και μίζερο ελληνικό λαό ο οποίος κοιμάται, δεν αντιδρά, δεν φωνάζει, δεν κάνει τα αυτονόητα. Μόνο διαδηλώνει για τα δικαιώματα των gay ή στην καλύτερη περίπτωση στηρίζει διακριτικά.
Δεν κάνει τίποτε για τα τρία πρόσωπα που υπογράφουν την εθνική προδοσία. Τον Αλέξη Τσίπρα που κάνει μια χαρά τη δουλειά του, τον… πατριώτη Πάνο Καμμένο που δεν έχει τα κότσια να τον ρίξει από την κυβέρνηση και τον Προκόπη Παυλόπουλο που δεν τινάζει το Κούγκι στον αέρα. Και θα είναι στιγματισμένος κι αυτός.
Αλλά το είπαμε πρώτο – πρώτο. Την κύρια ευθύνη την έχουμε όλοι μας.

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.