Αν μη τι άλλο είναι χρήσιμη η κλασική απεργία πείνας του serial killer της 17Ν, γιατί δείχνει την άμεση πια σχέση που υπάρχει μεταξύ Ρουβίκωνων, αιματοβαμμένων τρομοκρατών, Τόσκα και υπόγειων Κουμουνδούρου.

Οι ίδιοι οι «τουρίστες με τις βαριοπούλες» το είπαν άλλωστε επισήμως ότι δεν αντιμετωπίζουν καμία κρατική καταστολή, αν εξαιρέσεις το ότι τους τρώνε τις ώρες σε προεξοφληθείσες αθωώσεις, χωρίς να τους δίνουν καν οδοιπορικά.

Η φιλοτρομοκρατική κυβέρνηση έκανε ΕΔΕ και δίωξη στον αστυνομικό φρουρό του Βαρβιτσιώτη που πυροβόλησε στον αέρα αμυνόμενος κατά των κουκουλοφόρων και δυο μέρες μετά οι Ρουβίκωνες μπήκαν ανενόχλητοι . υπουργείο Προστασίας του… Συμμορίτη.

Πεντακάθαρη η διασύνδεση απ’ το αίτημα τους να δοθεί άδεια στον Λουκά τον αρχιπιστολέρο, να συνηθίζει κιόλας ο άνθρωπος μια που σε κάνα χρόνο μπορεί να αποφυλακιστεί κιόλας με τις διατάξεις του θρυλικού Νίκου Παρασκευόπουλου.

Ως εδώ… πολύ κακά, αν και τώρα που τα λέμε τα άτομα έχουν αποθρασυνθεί τόσο με την κάλυψη που τους προσφέρουν όλοι κατά συρροή οι υπουργοί, που αν θέλετε, και λίγα κάνουν.

Αναλογικά, τους βρίσκεις υπό μια έννοια και «υπεύθυνους», γιατί ποιος ξέρει, μπορεί να καταλαβαίνουν καλύτερα ότι τους έχουν καλομάθει και κινδυνεύουν να παραστρατήσουν επικίνδυνα απ’ το πολύ ντάντεμα του Τσίπρα.

Προσωπικά του Τσίπρα.

Τελικά, πιο συγκροτημένοι και συνεπείς απ’ το τσίρκο των 53, του Τσακαλώτου, που αύριο θα ξαναψηφίσουν με χέρια και με πόδια τους νέους τριπλούς φόρους, μοιάζουν!

Η… απογοήτευση των παλιών σαλταρισμένων θαυμαστών του «φαρμακοχέρη» του Κουφοντίνα, οι οποίοι ήθελαν και του αναγνώριζαν γενναιότητα στα πισώπλατα… φονικά, σε σχέση με τους Γιωτόπουλους, που τυχαία πέρναγαν, είναι άλλη:

Καλά ολόκληρος αδίστακτος και ουδέποτε μετανοηθής επαναστάτης φονιάς, που πήρε πάνω του κι όλη την πολιτική ευθύνη για το μακροχρόνιο μακελειό με ντιπ άσχετους στόχους, τώρα θυμήθηκε να το παίξει… Βίκυ Σταμάτη;

Γιατί το χαλάει στο τελικό πλάνο;

Η απειλή κατά της κοινωνίας ότι θα πάθει τίποτα από την απεργία πείνας (νοσοκομείου, άρα «μαϊμοδεμένη») είναι τόσο τετριμμένη και κακομοίρικη, όσο και οι αγωνιώδεις εκκλήσεις του ότι πρέπει να βγει για να φροντίσει τα μελίσσια του!

Έχει και οικολογικό χαρακτήρα δηλαδή και κάνει ωραίο συνδυασμό να διαλέξει: Βίκυ Σταμάτη ή Μάγια η Μέλισσα;

Κι όλα αυτά σε αντίθεση με την εικόνα του ακατάβλητου ένοπλου συντρόφου που ήθελε μια ζωή να προβάλει, καθώς αν κάποτε κινδύνευε κάπως και ο ίδιος, τώρα καλύπτεται θρασύδειλα με τους κομάντος σαλονιού Ρουβίκωνες που υπό κρατική προστασία εκβιάζουν και απειλούν ατυχείς περίτρομους εισαγγελείς!

Καταρχάς αν νομίζει ότι συγκινείται κανένας Έλληνας απ’ το αν πεινάσει ή όχι, θα βρεθεί προ οδυνηρής εκπλήξεως, όποτε ας κόψει εγκαίρως το τόσο παλιακό σώου, κι ας σταθεί σαν άντρας στο ύψος του…

Η πιο σωστά, στο βάθος του. Στο βάθος τόσων τάφων που ‘χει σκάψει. Εδω μέχρι και ως άρρωστα γερόντια, οι (ισόβια εννοούμε ισόβια) Απριλιανοί πραξικοπηματίες και δεν ζητούσαν άδειες και χάρες στη συντριπτική πλειοψηφία τους από την ελληνική Δημοκρατία γιατί δεν την αναγνώριζαν!

Πέθαναν σαν τα λυσσασμένα σκυλιά μέσα στα κελιά τους.

Ή μήπως φαντάζεται κανείς τον επίσης χιλιοτραγουδισμένο μαχαιροβγάλτη Κοεμτζή να ‘φευγε σαν μετανοούσα Μαρία Μαγδαληνή;

Κι ο Κουφοντίνας που επίσης δεν αποδέχεται λέει το καθεστώς, θέλει άδεια για τα.. μελίσσια, ενώ έτσι κι αλλιώς το μεθοδεύουν να τον βγάλουν;

Σοβαρά τώρα ξεφτυλίζεται και ψελλίζει νομικίστικα για ίση μεταχείριση, κάτι που όπως μας έγραψε στα βιβλία του δεν αναγνώρισε πυροβολώντας κανένα θύμα του, και φυσικά δεν έδωσε πουθενά το δικαίωμα να διαλέξουν μεταξύ πείνας και επιτόπιας θανατικής σφαγής που μόνος του εφήρμοσε.

Με τελευταίο και μοιραίο θύμα τον Βρετανό αξιωματικό ακόλουθο Σόντερς που τις προάλλες η οικογένειά του είχε και μαύρη επέτειο.

Αλλά επειδή κάτι τέτοια δεν τον αγγίζουν, το κλείνουμε αλλιώς: Θέλει να αφήσει εικόνα σαν Βίκυ Σταμάτη;

Ούτε καν Τσοχατζοπούλου, αλλά Γιωτοπούλου!

Θέμος Αναστασιάδης
protothema

Πηγή

Share.