Βιώνουμε την κατάρα των Κινέζων όταν έλεγαν σε κάποιον «σου εύχομαι να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς». Η χώρα καταρρέει ηθικο-κοινωνικά, η υπερφορολόγηση τρυπάει και τα επόμενα στρώματα μετά την ατμόσφαιρα, η Τουρκία μας συμπιέζει, βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την παράδοση της Μακεδονίας ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού ενώ ο Τσίπρας ναρκοθετεί την όποια επόμενη κυβέρνηση.
Του Στρατή Μαζίδη
Ο Τσίπρας τα δίνει όλα σε όλους (εκτός συνόρων) και εργάζεται ώστε να δημιουργήσει ασφυκτικές συνθήκες στο διάδοχό του. Ψήφισε μέτρα που θα κληθεί να εφαρμόσει ο επόμενος πρωθυπουργός και επειδή ζούμε στην Ελλάδα, οι ψηφοφόροι δε κάνουν ιδιαίτερες αναλύσεις. Συνεπώς ο επόμενος θα χρεωθεί σε μεγάλο βαθμό αυτά που ο Τσίπρας ψήφισε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταρρεύσει λόγω της προεδρικής εκλογής ώστε ο Αλέξης να επανακάμψει.
Όλα αυτά τα πολύπλοκα, τα σενάρια επί σεναρίων, η παράδοση της Μακεδονίας, η αποκαθήλωση των αξιών και των παραδόσεων, ο στραγγαλισμός όσων ακόμη βγάζουν ένα μεροκάματο, μπορούν να τερματιστούν τώρα με έναν πολύ απλό τρόπο.
Ο καταλληλότερος κάτοικος της Ραφήνας να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει στο Προεδρικό Μέγαρο για να πει δύο απλές ξεκάθαρες λέξεις:
– Προκόπη παραιτήσου.

Διαφορετικά δικαιώνει όλους όσους τον χαρακτηρίζουν ως δεξιά συνιστώσα του Αλέξη.

* pixabay: Bru-nO / pixabay

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.