[ccpw id="136103"]

Αγοράζουν χρόνο και ξεπουλούν την Ελλάδα, το δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο, τα εθνικά μας σύμβολα όπως τη Μακεδονία, τον εκμαυλισμό της παιδείας, τον αφανισμό της ελληνικότητας της χώρας, την παράδοσή της στους εισβολείς από το βορρά, ανατολή και νότο.
Πέτρος Καράκης
Από: odosdrachmis.gr
Οι Ύπατοι Αρμοστές του 4ου Ράϊχ, χθεσινοί, σημερινοί και αυριανοί, κοροϊδεύουν τον κοσμάκη, λέγοντας ότι, δηθεν “διαπραγματεύονται”. Τίποτα δεν διαπραγματεύονται. Απλώς κάθονται στο ίδιο τραπέζι όχι για διαπραγματεύσεις φυσικά, αλλά για να πάρουν εντολές και στη συνέχεια, για να δώσουν αναφορά στα αφεντικά για τη σωστή εκτέλεση των εντολών.

Η χώρα έχει καταληφθεί από το 4ο Ράϊχ, απλά και πονηρά, μέσα από τον έλεγχο της οικονομίας, των τραπεζών, του ευρωνομίσματος και των ΜΜΕ. Η οικονομική κατοχή που βιώνουμε έχει μεταμοντέρνο βελούδινο χαρακτήρα. Τους φτύνεις, σκουπίζονται, χαμογελούν σαρδόνια και συνεχίζουν να κυβερνούν.

Όχι μόνο ενοχλούνται από τις διαμαρτυρίες, τις απεργίες, τις κινητοποιήσεις, την οργή, το φτύσιμο, αλλά όλα αυτά τα θεωρούν χρήσιμα ή και αναγκαία ως βαλβίδες εκτόνωσης των θυμάτων τους. Η διαμαρτυρία χωρίς στόχους αποτελεί βασικό στοιχείο της κάλπικης δημοκρατίας που έχει επιβληθεί από τους Γερμανούς και τη Νέα Τάξη.

Η σημερινή μεταμοντέρνα βελούδινη κατοχή, δεν έχει βίαιο χαρακτήρα όπως η Γερμανική κατοχή του 1941-44. Αλλά είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Εκείνη κράτησε μόλις 4 χρόνια. Η σύγχρονη Γερμανική οικονομική κατοχή μετράει ήδη 16 χρόνια που έχει επιβληθεί στη χώρα και ποιος ξέρει πόσα ακόμα έχει μπροστά της.

Οι σημερινοί και οι αυριανοί κυβερνώντες-Ύπατοι Αρμοστές του 4ου Ράϊχ, όλοι τους το ίδιο συνάφι για την καρέκλα ρε…γαμώτο, εκτος και αν μεσολαβήσει ο από μηχανής Θεός της Ελλάδας, θα συνεχίσουν να παίζουν το θέατρο “διαπραγμάτευση” μέχρι τουλάχιστον το 2060, όπως έχει επίσημα δηλωθεί από το Eurogroup.

Μετά το 2060, μάλλον θα τελειώσει η “διαπραγμάτευση”. Τότε, για τους Ύπατους Αρμοστές και τους γύρω τους Πραιτωριανούς-δημοσιογραφούντες, αναλυτές και Γερμανοτσολιάδες γενικότερα του 4ου Ράϊχ, δεν θα υπάρχει τίποτα για να “διαπραγματευτούν”. Και πολύ πιθανό, δεν θα υπάρχει η ίδια Ελλάδα.Εκτός και αν τελειώσουν πρώτα αυτοί. Και φύγουν με ελικόπτερα βιαστικά όσοι απο αυτούς προφτάσουν.

. .

..

. . . ..



Πηγή