[ccpw id="136103"]

Έπειτα από την δημόσια παραδοχή της κυβέρνησης ότι θα περικοπούν οι συντάξεις από 1-1-2019 κ.λ.π. και έπειτα από την συμφωνία εκχώρησης των ελληνικών δικαίων στο Σκοπιανό θέμα, είναι βέβαιο ότι οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο ή ακόμα και τον Οκτώβριο του 2019. 
ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ
Ο κ. Τσίπρας γράφει στα παλαιότερα των πολιτικών του υποδημάτων τις ανησυχίες των πολιτών για τα σκληρότερα οικονομικά μέτρα που έρχονται και τα συλλαλητήρια του λαού που αντιδρά και προχωράει κανονικά σε ό,τι του υπέδειξαν οι ξένοι
Ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα αποκαλυπτήρια της Αριστεράς, καθόσον αφού έγινε ορντινάτσα του νεοταξικού κεφαλαίου και των δανειστών, τώρα προχωράει και σε εκχώρηση των εθνικών δικαίων μειώνοντας τα. Απέδειξε ότι δεν υπάρχουν ιδεολογίες αλλά μόνο καρέκλες εξουσίας.
Έπειτα από όλα αυτά, πιθανολογώ ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινε ο Τσίπρας σε αυτοκτονικές εκλογές τώρα η το Φθινόπωρο, εν μέσω της μη “καθαρής” εξόδου, του συγκεκαλυμμένου τέταρτου μνημονίου που θα υπογράψει, των νέων σκληρών μέτρων που θα ψηφίσει, της ομολογημένης περικοπής των συντάξεων κ.λ.π. και της εκχώρησης των συμφερόντων της Μακεδονίας.
Επομένως λογικά και εκτός απροόπτου, ο κ. Τσίπρας έχει αποφασίσει να πάει σε εκλογές στο τέλος της τετραετίας προσδοκώντας το θαύμα.
Εξάλλου, σε αυτό τον βοηθά πολύ και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκης, τόσο με τη μη μαχητικότητά του, όσο και με αυτά που προαναγγέλλει και που δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτά που κάνει η κυβέρνηση.

. .

..

. . . ..



Πηγή