[ccpw id="136103"]

Ελπίζω όλοι να παραστείτε τα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί για αύριο 6 Ιουνίου. Ελπίζω να ακουστεί η φωνή της Ελλάδος και της Μακεδονίας στις 13 πόλεις της Βορείου Ελλάδος.
Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Οι Σκοπιανοί μας πετάνε στα μούτρα της άποψη ότι τα μακεδονικά εδάφη είναι δικά τους και ότι δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψουν τις αλυτρωτικές διαθέσεις τους.
Οι γείτονες, τους οποίους ενισχύουμε οικονομικά εδώ και πολλά χρόνια, με τις επενδύσεις διαφόρων Ελλήνων επιχειρηματιών δεν δέχονται ούτε σύνθετη ονομασία, ούτε το erga omnes. Δηλαδή να χρησιμοποιείται και προς τα έξω και προς τα μέσα. Αντίθετα ολόκληρος ο πληθυσμός του γειτονικού κρατιδίου, επιλέγει να συνεχίσει τον αλυτρωτικό αγώνα του.
Οι Γερμανοί, όπως έκαναν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αυτή την ώρα θέλουν να προωθήσουν την ιδέα της μεγάλης Μακεδονίας. Της Μεγάλης Σλαβικής Μακεδονίας. Εμείς έχουμε υποχρέωση να παρακάμψουμε όλους τους άφρονες που μας χαρακτηρίζουν εθνίκια και ανιστόρητους.
Πρέπει οπωσδήποτε να παρακάμψουμε και να βρίσουμε όσους παραδίδουν την ιστορία της Μακεδονίας και το Μέγα Αλέξανδρο, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη στους Σκοπιανούς.
Όπως με την ίδια αφροσύνη ενισχύουν τις απόψεις του Ερντογάν λέγοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ γενοκτονία των κατοίκων της Σμύρνης ή του Πόντου αλλά ήταν εθνοκάθαρση.
Φαίνεται ότι το Χόλυγουντ, οι διάσημοι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι, που περιέγραψαν τον Αλέξανδρο ως Μέγα Έλληνα Στρατηλάτη ήταν και είναι ανιστόρητοι. Μόνο οι ένοικοι του Μαξίμου ξέρουν την πραγματική ιστορία.
Φαίνεται, ότι ο κος Καρανίκας και οι άλλοι ένοικοι του Μαξίμου είναι πιο μορφωμένοι και πιο βαθύτεροι γνώστες της ιστορίας μας, από τον Όλιβερ Στόουν και από όλους τους καθηγητές των μεγαλυτέρων πανεπιστημίων του κόσμου, που διδάσκουν τον Αλέξανδρο και τον Φίλιππο, ως Έλληνες βασιλείς και στρατηλάτες. Οι τάφοι της Βεργίνας και ο αείμνηστος Ανδρόνικος είναι πράγματα που δεν διάβασαν ποτέ .. είναι οι δήθεν αριστεράτζες που ήρθαν ξαφνικά στη ζωή μας, λόγω μνημονίου, παραμένουν λόγω γερμανικής βούλησης και θα φύγουν το ίδιο ξαφνικά.
Είναι οι ημιεγγράμματοι που μπερδεύουν τις ονομασίες των νησιών μας και θεωρούν την εκκλησία, την πίστη και τον Ιησού περιττά πράγματα για τον ελληνικό λαό. Μας χαρακτηρίζουν εθνίκια αλλά δεν τολμάνε να πάνε στις εκλογές, δεν τολμάνε να πάνε σε πρόωρες κάλπες, γιατί γνωρίζουν ότι θα έχουν την τύχη της ΕΔΑ και θα περάσουν στον απορροφητήρα της ιστορίας. Δεν τολμάνε να πάνε σε εκλογές, γιατί αυτό το απαγορεύει η κα Μέρκελ, την οποία βολεύουν και εξυπηρετούν καθημερινά.
Αντιμετωπίστε όλα αυτά τα φληναφήματα και τα αθύρματα σκέψεων ως ψιχάλες μιας καλοκαιρινής βροχής, που δεν πρόκειται να ανακόψει τον αγώνα του ελληνικού λαού.
Είναι η ώρα. Ήρθε η ώρα. Η δήθεν αριστεράτζες που εισήλθαν στην πολιτική ζωή του τόπου από τη μνημονιακή πόρτα με το σύνθημα: «θα σκίσουμε τα μνημόνια και θα διώξουμε τους Γερμανούς», ετοιμάζουν χειρότερα. Ετοιμάζουν την υλοποίηση και άλλων προαπαιτούμενων.
Ακούγεται και γράφεται ότι οι Έλληνες θα πληρώνουν σε μηνιαία βάση και ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος. Μην έχετε πλέον καμία αμφιβολία. Επιβεβαιώνομαι πλήρως. Σε όσα σας έλεγα για το ξεζούμισμα που ετοιμάζουν οι ξένοι μέσω Τσίπρα – Καμμένου την ώρα που προωθούν τα σχέδιά τους, εναντίον της εδαφικής κυριαρχίας μας.
Μην περιμένετε πολλά πράγματα από τη ΝΔ. Δεν έχει καμία διάθεση να συγκρουστεί με το γερμανικό παράγοντα. Έτσι, τουλάχιστον φαίνεται. Ίσα ίσα, θα τολμούσα να πω, με μικρές επιφυλάξεις, ότι κάθε τόσο βοηθάει τον Τσίπρα αλλάζοντας την ατζέντα της επικαιρότητας. Π.χ. τώρα, αντί ο Μητσοτάκης να ρίξει το βάρος του στα συλλαλητήρια και στην κινητοποίηση του ελληνικού λαού σε όλες τις πόλεις και τα χωριά μας, καταγγέλλει και κατηγορεί τον Τσίπρα για τις επιχειρήσεις του Ρουβίκωνα και άλλων αναρχικών ομάδων.
Καταγγέλλει την ανομία, ενώ επικρατεί μεγαλύτερη και επίσημη κυβερνητική και πολιτική ανομία. Υπάρχει το παράνομο και ανήθικό μνημόνιο. Υπάρχει η ανηθικότητα και η παρανομία όσων το στηρίζουν.
Όσοι υποστηρίζουν τη γερμανική κατοχή και τη βία που ασκείται στις κεφαλές όλων των Ελλήνων, παραβιάζουν τον ποινικό κώδικα και το Σύνταγμα.
Και το λέω αυτό, γιατί η εφαρμογή όλων των προαπαιτούμενων μειώνει το προσδόκιμο ζωής και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών.
Ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και οι άλλοι που το υποστηρίζουν είναι υπεύθυνοι για την έλλειψη ολοκληρωμένης φροντίδας απέναντι στους ασθενείς. Ας αφήσουμε τα αριστερά και τα δεξιά.
Στην Ελλάδα του 2018 υπάρχουν μόνο τα μνημονιακά κακουργήματα. Όταν μία οροθετική στο Δρομοκαϊτειο δαγκώνει ένα νοσηλευτή, δεν είναι απλά ένα τυχαίο περιστατικό που συμβαίνει σε ψυχιατρική κλινική. Είναι θέμα οργάνωση και έλλειψης χρημάτων.
Όταν κάποιος πεθαίνει, επειδή δεν μπορεί να αγοράσει αντικαρκινικά φάρμακα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης που λέγεται Ελλάς, οφείλεται στην αναξιοπρεπή διαβίωση και στην πρέσα του μνημονίου.
Ο κος Μητσοτάκης καταγγέλλει τις επιχειρήσεις του Ρουβίκωνα, ο οποίος είναι η βαλβίδα ασφαλείας για να βγαίνει ο ατμός από τη χύτρα της κοινωνίας που βράζει και είναι έτοιμη να εκραγεί.
Η δράση του Ρουβίκωνα είναι απαραίτητη για να μην ανατιναχθεί μέσα στην απόλυτη σιωπή και παθητικότητα η ελληνική κοινωνία. Είναι το σκιάχτρο που πρέπει να φοβίζει τους πολίτες και να δίνει την αφορμή στις αριστεράτζες να μιλάνε για εθνίκια.
Είναι η τροφή για τα ΜΜΕ που θέλουν υπνωτισμένους τους πολίτες, να οδηγούνται καθημερινά στα οικονομικά κρεματόρια και να αποδέχονται χωρίς να σκιρτάει φρύδι την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία ή τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης με παράδοση βραχονησίδων στο Σουλτάνο. Όποιος αντιδρά για τη μείωση της σύνταξής του, πρέπει να ταυτίζεται άμεσα με το Ρουβίκωνα ή με τη Χρυσή Αυγή.
Αλήθεια, γιατί δεν τελειώνει ποτέ η δίκη της Χρυσής Αυγής;
Αλήθεια, γιατί μεμονωμένες ιστορίες έγιναν μία, για να κρατήσει το δικαστήριο χρόνια;
Αληθεύει ότι θα τελειώσει το 2019 ή 2020;
Μήπως βολεύει για να επανέρχεται κάθε τόσο στα δελτία ειδήσεων και να φοβίζει η παρουσία της τους Έλληνες, έτσι ώστε να ψηφίζουν μονίμως τους ίδιους εντολοδόχους του Βερολίνου;
Μήπως βολεύει τόσο η Χρυσή Αυγή, όσο και ο Ρουβίκωνας για να μιξάρεται ο γηρασμένος ελληνικός πληθυσμός με ολοένα και περισσότερους μετανάστες;
Μήπως το συνολικό σχέδιο περιλαμβάνει απομάκρυνση των νέων από την Ελλάδα και διασπορά με ταυτόχρονη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών με άλλο θρήσκευμα, άλλο πολιτισμό και μικρότερες οικονομικές ανάγκες επιβίωσης; Αυτό το σχέδιο, που είναι ξένο, περιλαμβάνει και την απάλειψη των εθνικών χαρακτηριστικών με ταυτόχρονη παράδοση μέρους των εθνικών εδαφών;
Ήδη έχουμε μίνι καύσωνα και ασφαλώς όλοι θέλουν να πάνε στις παραλίες, προετοιμάζουν ήδη τις διακοπές τους και έτσι – όπως κάθε χρόνο- η εκάστοτε κυβέρνηση περνάει πιο εύκολα αυτά που θέλει να περάσει, εξυπηρετεί τους φίλους της, μπορεί να δώσει και άδειες καζίνο ή μπορεί να προβεί σε ασχήμιες, μειοδοσίες και προδοσίες στα εθνικά μας θέματα!
Για αυτό, σας καλώ όλους να είστε σε ετοιμότητα. Για αυτό σας καλώ όλους να αντισταθείτε. Στη γειτονική Ιταλία, ο κος Σαβίνι, της Λέγκα του Βορρά, προειδοποίησε τους παράτυπους μετανάστες να ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Τα πέντε αστέρια και η Λέγκα του Βορρά δεν πρόκειται να αφήσουν την κα Μέρκελ να κάνει ό,τι θέλει. Ενδεχομένως, κάποιοι δικοί μας αφοσιωμένοι στην κα Μέρκελ θα τους αποκαλέσουν «εθνίκια».
Ήδη οι εφημερίδες τους, τους περιγράφουν ως λαϊκιστές ή ως εθνικιστές ή εξτρεμιστές, αλλά αγνοούν ότι η περίφημη αριστερά του γερμανόφιλου Ματέο Ρέντσι είναι ήδη στο περιθώριο. Τα τρία κόμματα – τα δύο του κυβερνητικού σχηματισμού και ο Μπερλουσκόνι – πήραν την συντριπτική πλειοψηφία των ψήφων των Ιταλών πολιτών.
Σε λίγο οι αριστεράτζες των Αθηνών θα μας πούνε ότι ο ιταλικός λαός είναι ακραίος, αντιδημοκράτης, γραφικός και αντιευρωπαϊστής. Ό,τι λένε, για όσους συγκεντρώνονται εναντίον της φασιστικής πολιτικής Μέρκελ και των νέων ναζιστών του Βερολίνου.
Όπως όλοι έχετε αντιληφθεί ζούμε σε μία εικονική πραγματικότητα, που το μόνο πραγματικό που έχει είναι τα οικονομικά κρεματόρια και τα γερμανικά ταμεία.
Η εικονική πραγματικότητα συνίσταται στο γεγονός ότι οι υπηρέτες των μαύρων κουστουμιών, οι υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων, οι δήμιοι του ελληνικού λαού, εμφανίζονται ως δημοκράτες.
Εμφανίζονται ως υπερασπιστές των λαϊκών ελευθεριών, ενώ στην πραγματικότητα παίζουν το ρόλο των ταγμάτων ασφαλείας και των κουκουλοφόρων της κατοχής. Βασανίζουν τους πολίτες και τους παραδίδουν στα οικονομικά κρεματόρια. Αλήθεια, πόσοι Έλληνες έχασαν τη ζωή τους, αυτά τα 8 και πλέον χρόνια του μνημονίου;
Ποιος ή ποιοι από εσάς που με ακούτε, νιώθετε ασφάλεια;
Πόσοι από εσάς είχατε σπίτι και τώρα δεν έχετε ή κινδυνεύετε να το χάσετε; Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι σάπια. Ακολουθήστε τον ιταλικό δρόμο και ενισχύστε αυτό που διεγείρεται και ξεσηκώνεται σε όλη την Ευρώπη.
Διαβάστε όσα έχουν γραφτεί για το Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος είχε πλούσια δράση στους κόλπους της ιταλικής αριστεράς, υπήρξε μέλος του αριστερού κοινωνικού κέντρο, νεοκαβέλο.
Διαβάστε, πως εξελέγη ευρωβουλευτής το 2004 και έλαβε μέρος στην ομάδα των μη εγγεγραμμένων ευρωβουλευτών, δηλαδή σε αυτούς που δεν ανήκουν σε πολιτικούς σχηματισμούς.
Η Μέρκελ θεωρείται βέβαιο, ότι θα έχει απέναντί της και το Σαλβίνι και το Ντι Μάγιο. Ο πρώτος έχει δηλώσει κατ΄ επανάληψη, ότι αν η σημερινή Ευρώπη, σημαίνει Γιούνκερ, είναι αντιευρωπαϊστής.
Επίσης, ο Σαλβίνι έχει υπογραμμίσει ότι το Ισλάμ είναι ασύμβατο με τις αξίες της Ιταλίας. Στην Ιταλία σέβονται τη θρησκεία τους και την ιστορία τους και δεν έχουν καμία διάθεση να μιξάρεται η ιταλική κοινωνία.
Το βασικό σύνθημα στην Ιταλία – κυρίες και κύριοι – είναι πρώτα η Ιταλία. Είναι αυτό το οποίο δείχνει να μισεί ο Τσίπρας. Στο λεξικό αυτής της παρέας των εθνομηδενιστών δεν υπάρχει η λέξη Ελλάδα, πολύ περισσότερο δεν υπάρχει το πρώτα η Ελλάδα.
Τόσο τα Πέντε Αστέρια, τόσο και η Λέγκα του Βορρά, προτίθενται να κλείσουν τους προσφυγικούς καταυλισμούς της Ρώμης και με βάση διμερείς συμφωνίες να επιστρέψουν οι μετανάστες στις πατρίδες τους. Τόσο ο Ντι Μάγιο, όσο κυρίως ο Σαλβίνι έχουν δηλώσει κατ΄ επανάληψη ότι πρόκειται να απομακρύνουν τους μετανάστες, γιατί σε 10 χρόνια, όπως λένε : «θα είμαστε μειονότητα και θα πρέπει να κάνουμε κράτηση στις θέσεις του μετρό, όπως κάναμε με τους βετεράνους και με τα άτομα με ειδικές ανάγκες».
Ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός στην Ιταλία, θέλει να υπάρχουν λεφτά για τις οικογένειες που έχουν ή κάνουν παιδιά. Επίσης θέλει να υπάρχουν αξιοπρεπείς συντάξεις.
Ο συγκερασμός των δύο προγραμμάτων, δηλαδή των 5 αστέρων και της Λέγκας του Βορρά δίνει γροθιά σε αυτά που λέει, κάνει και εφαρμόζει η γερμανική πολιτική μέσω Γιούνκερ.
Εδώ λοιπόν έχουμε το μεγάλο πρόβλημα ως κράτος, ως έθνος, ως κοινωνία και ως πολίτες. Τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Μητσοτάκης είναι αφοσιωμένοι ιερείς και υπηρέτες του γερμανικού ιερατείου. Έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε δορυφόρο, σε μπανανία. Είναι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι.
Δεν ξέρω πόσο θα με ακούτε ακόμη. Πόσο θα μου επιτραπεί να σας λέω αυτή την πραγματικότητα. Πιστεύω ότι η πατρίδα μας, εκεί που γεννηθήκαμε είναι σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.
Θέλω να ξέρετε ότι το πρώτο μέρος της συμφωνίας μου με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ fm, ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Εφόσον θέλει ο θεός, θα επιστρέψω εδώ, τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου και θα παραμείνω έως το τέλος Ιανουαρίου.
Μέχρι στιγμής η διοίκηση του σταθμού σέβεται την εργασία μου και όπως όλοι έχετε αντιληφθεί, μπορώ να σχολιάζω ελεύθερα την επικαιρότητα και προς όλες τις κατευθύνσεις.
Σε αυτό το σημείο, θέλω να επισημάνω προς όλους σας, προς όλους εκείνους που με εμπιστεύονται δεκαετίες, ότι αρκετές φορές η οξύτητα των λόγων μου, δεν έχει τίποτα το προσωπικό.
Θέλω όμως, όσο μπορώ πιο καλά, να σας αναλύω αυτά που συμβαίνουν και κυρίως να σας διεγείρω για αυτά που έρχονται. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Και πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι στο Μητσοτάκη και στην κυρία Γεννηματά γιατί εκφράζουν και αντιπροσωπεύουν τόσο τη γερμανική γραμμή, όσο και συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα στην Αθήνα.
Δεν θέλω να έχετε καμία αμφιβολία. Ο Τσίπρας ανέβηκε στην εξουσία με την ενίσχυση διαφόρων ομίλων και επιχειρηματικών συμφερόντων στην Αθήνα.
Ενδεχομένως μάλιστα, η κόντρα του τόσο με το Mega, όσο και με τον Ψυχάρη να ήταν μέσα στο σχέδιο, το επιτρεπόμενο από τους Γερμανούς σχέδιο για ξεκαθάρισμα του τοπίου ορισμένων μεγάλων που χρωστούσαν δισεκατομμύρια στις τράπεζες.
Αλήθεια, ποιος κυβερνητικός εκπρόσωπος θα μας πει: “πως εξυπηρετούνται τα χρέη του mega και πόσα παίρνουν οι εργαζόμενοι από τα έσοδα των διαφημίσεων που παίζονται κάθε μέρα”. Μήπως το κλείσιμο του Mega από τον Τσίπρα βόλεψε τα πράγματα για όλους εκτός από τους εργαζόμενους; Μπορεί να μας πει κανείς από την κυβέρνηση, που κατηγορεί το λαό ως γραφικό, πόσα κέρδισαν οι επιχειρηματίες – φίλοι της τα τρία χρόνια που είναι επάνω;
Μπορεί να μας πει κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και τη ΝΔ ποια από τις δέκα γνωστές οικογένειες έχασε χρήματα τα τρία τελευταία χρόνια;
Πληρώθηκαν τα δάνεια του ΠΗΓΑΣΟΥ; Μισό δις; Πληρώθηκαν τα δάνεια γνωστών κατασκευαστικών;
Φίλες και φίλοι, καλή σας ημέρα, καλό καλοκαίρι, διαβάστε στο Crash που κυκλοφορεί τη συνέντευξη του Νίκου Χουντή, του Ευρωβουλευτή μας για το ρόλο που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Για το ρόλο που παίζει ο σημερινός πρωθυπουργός.
Ο Μητσοτάκης αλλάζει την ατζέντα του Μακεδονικού. Αυτό βολεύει τον Τσίπρα. Τον καταγγέλλει ως πρωθυπουργό της βίας και της ανομίας. Σωστό. Η πρώτη βία και ανομία που ασκεί ο κος Τσίπρας είναι το μνημόνιο. Αν το συνεχίσει ο Κυριάκος θα ασκεί και αυτός βία και ανομία. Και επειδή η βία παράγει βία, ενδεχομένως να χρειάζεται και αυτός έναν καθημερινό πόλεμο των αστυνομικών δυνάμεων με τους αναρχικούς, για να στρέφει την προσοχή του κόσμου και να τον κρατάει παθητικοποιημένο!
Γιατί αν επιστρέψει η δεξιά με τον Κυριάκο και εφαρμόσει ως συνέχεια του Τσίπρα το μνημόνιο, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι οι πλάκες των πεζοδρομίων θα ξηλωθούν.
Το ίδιο πρέπει να ξέρει και το ΠΑΣΟΚ, η κα Φώφη Γεννηματά, ότι ουδείς Έλληνας δεν πρόκειται να συγχωρέσει τη συνέχιση στο μονοπάτι του Γιώργου Παπανδρέου.
Εκτός αν η σημερινή αντιπολίτευση πιστεύει ότι οι Ιταλοί είναι έξυπνοι και ενεργητικοί, ενώ οι Έλληνες είναι βλάκες και παθητικοί. Βέβαια, αυτά που καταγγέλλει η ΝΔ είναι αληθή.
Τα Εξάρχεια είναι μία περιοχή στην οποία οι κάτοικοι ζούνε καθημερινά με έναν εφιάλτη όχι τώρα, εδώ και χρόνια. Παλαιότερα, υπήρχε η βασική θεωρία ότι το υπουργείο δημόσιας τάξης ήθελε να συγκεντρώνει ένα μεγάλο μέρος των παρανόμων, κυρίως αναρχικών και τοξικομανών, στην περιοχή για να μπορεί να τους ελέγχει καλύτερα. Τώρα όμως, τα πράγματα είναι δραματικά.
Βέβαια, είναι γελοίο να λέει ο κος Τόσκας ότι η δράση των αναρχικών που τα κάνουν γυαλιά – καρφιά οφείλεται στον κο Μητσοτάκη. Είναι αστείες αυτές οι δηλώσεις και δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με έναν υπουργό δημόσιας τάξης που επιδιώκει να συντηρούνται τέτοια φαινόμενα και να τα αποδίδει στην αντιπολίτευση. Ο κος Τόσκας είναι ο άνθρωπος που συστήνει στους πολίτες να σκεπάζονται καλύτερα και να κοιμούνται βαθύτερα όταν κακοποιοί μπαίνουν στα σπίτια τους. Είναι ο άνθρωπος με μυαλό και καρδιά , που κατηγορεί έναν υπερήλικα επειδή είχε το θάρρος να πυροβολήσει ληστές, που έκλεβαν ότι είχε και δεν είχε.
Επομένως δεν μπορούμε να περιμένουμε από μια τέτοια πολιτική φυσιογνωμία να καταδικάζει τη δράση των αναρχικών και τις επιχειρήσεις του Ρουβίκωνα.
Όπως σας έχω πει πολλές φορές, η δράση αυτή χρειάζεται: 1ον για να φαίνεται ότι κινητοποιούνται αριστερές δυνάμεις εναντίον της μνημονιακής κατοχής, ενώ ο Τσίπρας δουλεύει για τους γερμανούς, να συντηρείται δηλαδή το υπόβαθρο της Αριστεράς και 2ον να φοβάται ο κόσμος, να μην αντιδρά σε όσα συμβαίνουν και να παραμένει στους καναπέδες.
Ο κος Τόσκας είναι ιδανικός σε μια εποχή που η ανέχεια αυξάνει την εγκληματικότητα. Είναι ο κατάλληλος υπουργός σε μια εποχή που εισρέουν στη χώρα χιλιάδες μετανάστες και όπως μαθαίνουμε οι ροές αυξάνονται. Φυσικά, βολεύει και τη ΝΔ, να αλλάζει την ατζέντα, να φεύγει από τα προαπαιτούμενα του μνημονίου, να φεύγει από το Μακεδονικό και να πηγαίνει σε κάτι που βολεύει τη μνημονιακή κατοχή, δηλαδή την εγκληματικότητα

. .

..

. . . ..Πηγή