[ccpw id="136103"]

Και τώρα ξυπόλητος στις αγορές. Ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που θα αποκαλύψει την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ευρωπαικής ένωσης. Την απάτη της καθαρής ελληνικής εξόδου που πάνε να στήσουν από κοινού η ηγετική ανεπάρκεια της Μέρκελ, το ιερατείο των Βρυξελλών και φυσικά η ελληνική κυβέρνηση. Οι θρυλικές αγορές περιμένουν το πτώμα να το κατασπαράξουν.

Aπό τον Ian Ford
Από: kourdistoportocali.com

Τον Αύγουστο θα βγει στις αγορές ένας αλκοολικός με 370 δις ευρώ εξωτερικό χρέος, 130 δις ευρώ κόκκινα δάνεια, 400 δις ευρώ εσωτερικό χρέος (το κράτος σε πολίτες-επιχειρήσεις, οι φορολογούμενοι στο κράτος και ιδιώτες-επιχειρήσεις μεταξύ τους), σακάτικη δικαιοσύνη, αμεταρρύθμιστο διεφθαρμένο κράτος και μερακλήδες ολιγάρχες που “βοηθάνε” τα παιδιά!

Σχετικό VIDEO από την καθαρή έξοδο του Τσίπρα στις αγορές

Το γεγονός ότι η λήξη του προγράμματος θα συνοδευτεί και με λήξη του waiver, το οποίο επιτρέπει τώρα στην ΕΚΤ να δέχεται ως ενέχυρα για χρηματοδότηση τους ελληνικούς τίτλους που κανονικά δεν θα ήταν επιλέξιμοι βάσει πιστοληπτικής αξιολόγησης, κάνει επιφυλακτικές τις αγορές, ειδικά μετά την κρίση στην Ιταλία, σημειώνει το capital.gr

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις ανιχνευτικές συζητήσεις που γίνονται το διάστημα αυτό για τους όρους (κόστος δανεισμού) με τους οποίους θα μπορούσαν να χρηματοδοτούνται οι ελληνικές τράπεζες από τη διατραπεζική αγορά  μετά τη λήξη του προγράμματος, η απάντηση προσγειώνει ανώμαλα. “Δεν τίθεται θέμα κόστους. Δεν θα γίνονται καν repos με μία χώρα της οποίας η πιστοληπτική αξιολόγηση είναι πέντε σκάλες κάτω από το να θεωρείται επενδύσιμη”.
Tην ίδια στιγμή η κυβερνητική Εφημερίδα των Συντακτών παρουσιάζει δημοσκόπηση που δίνει πλουμιστά ποσοστά στον Σύριζα!

Προβάδισμα 8 ποσοστιαιών μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η έρευνα της Prorata για τη δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων.

Συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 34% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ.

 Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 14% και ακολουθούν ΚΚΕ με 13%, Χρυσή Αυγή με 9%, Ένωση Κεντρώων με 7%, Ελληνική Λύση με 6%, Λαϊκή Ενότητα με 5% ενώ το ίδιο ποσοστό συγκεντρώνουν Πλεύση Ελευθερίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜεΡΑ25 και Εθνική Ενότητα.

rata-dim2

Στην ίδια έρευνα τέθηκε το ερώτημα αν η σύσταση γραφείου κάνναβης εντός του υπουργείου Υγείας θα συμβάλει στη ρύθμιση του ζητήματος της παραγωγής κάνναβης για θεραπευτική χρήση με το 56% να απαντά «ναι», το 31% «όχι», το 10% «ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ» και το 3% «δεν γνωρίζω-δεν απαντώ».

Φύσα, ρούφα, τράβατόνε και αναυτόνε!!!

. .

..

. . . ..



Πηγή