[ccpw id="136103"]

H πρόσφατη “μονομαχία” του σκληροτράχηλου Πάνου Καμμένου με τη μισή Νέα Δημοκρατία εξαιτίας του ταξιδιού στο Μονακό, είχε απόλυτο νικητή τον πρώτο. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε σε αποκλειστικότητα το Κουρδιστό Πορτοκάλι προκάλεσαν την “δημοσιογραφική” αντίδραση της χαζοΝΔ.
Προφανώς εκεί στη ΝΔ κινούνται με δημοσιογραφικά και όχι πολιτικά κριτήρια. Είναι εντελώς στόκοι. Δηλαδή το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο εκ Παρισίων είχε πρόβλημα επειδή ο υπουργός Αμυνας πήγε ως προσκεκλημένος ενός αρχηγού κράτους να αγναντέψει τη Μαρίνα του Μόντε Κάρλο. Οπου νάναι η χαζοΝΔ θα βγάλει ταξιδιωτική οδηγία με τις χώρες που απαγορεύεται να επισκέπτεται ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας.
Αντί εκεί στη χαζοΝΔ να βρουν τρόπους να αντιπολιτευτούν επί της ουσίας στο φονικό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου ασχολούνται με ανοησίες. Αντί να διοργανώσουν ολόκληρη εκστρατεία ενάντια στη φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης, ενάντια στις προσλήψεις των ημετέρων, ενάντια στο πελατειακό κράτος, κλπ ασχολούνται με ανοησίες επιπέδου δημοτικού.
Εάν συνεχίσουν έτσι μπορεί η ΝΔ ακόμη και να χάσει τις εκλογές ή τέλος πάντων να κατακτήσει δύσκολα την αυτοδυναμία. Εαν η ΝΔ είχε αρχηγό τον Γιώργο Αυτιά ο Σύριζα θα βρισκόταν στο 7-8%. Πάνω από 30 μονάδες θα ήταν η διαφορά της από τον Σύριζα. Δυστυχώς στο κόμμα της Πειραιώς δεν υπάρχει πολιτική σκέψη, αντανακλαστικά, επαφή με τις πραγματικές ανάγκες του οξυδερκούς Ελληνα λαού με αποτέλεσμα το σατανικό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου (μας λένε Τρινίτα και δέρνουμε ξανά) να μην έχει αντίπαλο. Οι μπαγάσηδες διέλυσαν ακόμη και τον ΣΕΒ ενώ πάνε να διορίσουν στις τράπεζες τις Κατερίνες Νοτοπούλου. Οπου νάναι θα μας πάρουν παραμάζωμα και η ΝΔ ασχολείται με το ταξίδι του Καμμένου στο Μονακό.
killbill
O Eθνάρχης “εξόριστος” στο Παρίσι και ο Καμμένος στο Μονακό

. .

..

. . . ..



Πηγή