[ccpw id="136103"]

Όπου νάναι περιμένω τους παντογνώστες πεμπτοφαλαγγίτες ισαποστασάκηδες ΣΥΡΙΖΑίους με πολιτικά να αρχίσουν τις νουθεσίες τους και να μας παραπέμπουν να δούμε τι γίνεται στην Ιταλία.


Όπου είναι τόσο ανόμοιες οι τάξεις μεγέθους και το πλαίσιο του παιχνιδιού, που δεν έχει καμιά σχέση με τα της Ελλάδος – Γερμανίας, όσο και δυσκολοχώνευτη και να είναι η ανάμνηση του κακού Γυμνασιάρχη Σόιμπλε (αν και δεν βλέπω και λιγότερο αυστηρούς τους τωρινούς…)

Στη μια περίπτωση, μιλάμε για μια χώρα που έχει Aerospaziale, κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία, κορυφαία βιομηχανία μόδας, κορυφαία βιομηχανία τουρισμού, κορυφαία αμυντική βιομηχανία και ανήκει στους G-8, και όπου η οποία αμφισβητεί την κυριαρχία του Γερμανόστροφου Κεντροευρωπαϊκού άξονα.

Ενώ από την άλλη έχουμε μια κουτσουλιά εκνευριστικών Βαλκάνιων απατεώνων με κάτι αρχαία μνημεία και σφετεριστών της αρχαίας κληρονομιάς τους, με κάτι ωραίες παραλίες και με μηδενική παραγωγή και συνεισφορά στο σύγχρονο κόσμο.

Μια χώρα η οποία αφού αυτoϋπερχρεώθηκε σαν κορόιδο,

…όταν έσφιξαν τα γάλατα προσπάθησε μπας και τη σκαπουλάρει, στην αρχή με απατεωνικό τρόπο και Greek statistics και αργότερα μέσω του βαλκανικού τσαμπουκά,

…επιλέγοντας τον ΧΕΙΡΙΣΤΟ πολιτικό και άνθρωπο που μπορούσε να βρεθεί, “πιστολιάζοντας” και βρίζοντας για αντιπερισπασμό τους δανειστές της.

Αμ δε!

Ας μην προσπαθούν λοιπόν οι πονηροί πεμπτοφαλαγγίτες του νεοταξικού εθνολαίκίστικου μορφώματος να μας μιλήσουν για την διένεξη μεταξύ Ιταλίας-Γερμανίας, σαν κάτι καλό, ιδίως κατά την τωρινή χρονική στιγμή όπου δεν μας συμφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ας κοιτάξουν καλύτερα τις χώρες που μπήκαν σε μνημόνια, βγήκαν ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ και τώρα πάνε πολύ καλά, όπως είναι η Ιρλανδία, η Κύπρος και η Πορτογαλία.

Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Ντροπή!

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή