[ccpw id="136103"]

Άλλο πάλι αυτό!


Διαβάζουμε ότι πρόκειται να ενωθούν λέει αυτοματοποιημένα το TAXIS, τα ασφαλιστικά ταμεία, το κτηματολόγιο, το περιουσιολόγιο, τα συμβολαιογραφικά γραφεία, Τράπεζες και καταθέσεις, το ΓΕΜΗ . τέλος θα συνδέσουν και τις ενορίες και τους δορυφόρους του GPS και του… Google Maps και θα γίνονται βελούδινα, ωραία και ηλεκτρονικά κατασχέσεις από παντού σε οτιδήποτε.

Αλλά ΜΟΝΟΝ για κατασχέσεις!

Τόση τεχνολογία και τεχνογνωσία αλλά μόνο για κλάσμα των δυνατοτήτων της!!!

Ενώ κατά τα άλλα… εκεί, στην ουρά και εννοείται θέλετε ΜΗΝΕΣ για να ανοίξετε μια επιχείρηση.

Και φυσικά, το «Δημόσιο» κάνει συνεχείς καθυστερήσεις στις υποχρεώσεις του, μη σας πω στάσεις πληρωμών. «Δεν πληρώνει» και αυτό!!!

Αυτό μάγκες μου λέγεται Ηλεκτρονική Δικτατορία!

Ηλεκτρονικός Κομμουνισμός και ταξικός αγώνας με τη βούλα!!!

ΚΑΙ θα σας σκίσουμε για όσα είχατε από το παρελθόν, ΚΑΙ δε θα μπορείτε να ανοίξετε δουλειά να αμυνθείτε!

Η τέλεια τεχνική φτωχοποίησης!!!

Και θέλω να ρωτήσω: ΑΥΤΟ δε σας κάνει εντύπωση;

Δε σας λέει τίποτα ορέ πρώην αγανακτισμένα, τώρα άφωνα και «μουδιασμένα» ζαγάρια, ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

Πως είναι δυνατόν να ανέχεστε, να ανεχόμαστε ΤΟΣΟ δικτατορικό, ολοκληρωτικό παραλογισμό;

Τέτοια δυστοπία;

Τι στο διάολο «καθαρή έξοδος» είναι αυτή;

Από τι; ΑΥΤΟ ήταν δίκαιο και έγινε πράξη;

Και αφού πες υπάρχουν τα εργαλεία να καταπολεμηθεί η γραφειοκρατία, ΓΙΑΤΙ αυτό γίνεται επιλεκτικά ως προς το δυσάρεστο σκέλος, και μάλιστα από μια «πουδουφουα»; ενώ η δυνατότητα να ανοίξουν δουλειές συνεχώς τορπιλίζεται και στις μεγάλες επενδύσεις (επαπειλούμενες μπεκάτσες, αρχαία ερείπια στο πουθενά, δάση σε τσιμεντένιους διαδρόμους πρώην διεθνούς αεροδρομίου), και στις μικρές (χίλια παράλογα εμπόδια, μήνες διαδικασιών, γραφειοκρατίας και χαρτοπόλεμου για να… ανοίξεις τυροπιτάδικο).

Κάτι δεν κολλάει βρε παιδιά… Κάτι δεν κολλάει… 

Εντάξει, το ξέραμε ότι οι «αριστεροί» δεν είναι στα καλά τους, έχουν κολλήματα, έχουν μελετήσει την προπαγάνδα από τα Σοβιετικά πρωτότυπα, αλλά και πάλι, τόση αντίφαση καταντάει σχιζοφρενική!!! 
Τι γίνεται εδώ πέρα;

Μήπως τελικά δεν κυβερνάει ο Τσίπρας;

ΚΚ2

ΥΓ:
Αλλά ξέρω… όλοι ίδιοι είναι, οπότε ο Τσίπρας είναι ο ίδιος με το Μητσοτάκη, οπότε φταίει ΚΑΙ για αυτό προκαταβολικά ο Μητσοτάκης πριν ακόμα κυβερνήσει για την τρέλα διότι «ξέρουμε και αυτός ποιος είναι». 
Και α, ναι, να μην ξεχάσω, και εσύ Φώφη πρόσεχε γιατί θα σε κάνουν «ντα» και σε πουν «Δεξιά» αυτοί που συγκυβερνούν με τους ακροδεξιούς του Καμμένου αλλά είναι καλή ακροδεξιά αυτή που βοηθάει την πουδουφουα να ολοκληρώσει τα μνημόνια με «καθαρή έξοδο».

Τόση παράνοια! Ξυπνάτε, ρε!

Του ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή