. – Μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι δεν έχει μόνο ο Αλέξης Τσίπρας τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό, αλλά πως μπορεί και η ΝΔ να επικοινωνεί με οποιονδήποτε έχει τα χαρακτηριστικά μιας κεντροαριστεράς ανοιχτής στην κοινωνία.
«Δεν υπάρχουν απόψεις που είναι μέσα στην κεντροαριστερά κι εμείς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τους. Δεν γίνεται ο κ. Τσιπρας να έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό και να κάνει γύρους δεξιά και αριστερά από τη Νέα Δημοκρατία και η Νέα Δημοκρατία, που είναι ένα κόμμα ευρύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην μπορεί να έχει ευρύτερους διαύλους επικοινωνίας.
Την συζήτηση που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιάννη Μπουτάρη θα μπορούσαμε να την κάνουμε κι εμείς. Και με οποιονδήποτε έχει χαρακτηριστικά μιας κεντροαριστεράς ανοικτής στην κοινωνία μπορεί η Νέα Δημοκρατία να συζητήσει. Εάν δεν το επιλέξει είναι θέμα δικό της, όμως δεν είναι μόνο κ. Τσίπρας που μπορεί να συζητά».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως αν και κατά 99% η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει δικό της υποψήφιο στον δήμο Θεσσαλονίκης, πρόσθεσε με νόημα ότι μπορεί να εξετάσει και την υποψηφιότητά Μπουτάρη. «Μπορούμε να σκεφτούμε και αυτό, είναι όλα ανοιχτά στη συζήτηση».
Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν θα μπορούσε να έχει υποψήφιο έναν άνθρωπο ο οποίος χέστηκε αν ο Κεμάλ σκότωσε Ελληνες και είναι από τους πρόθυμους που θέλουν παράδοση του όρου “Μακεδονία” στα Σκόπια. Διότι ο κ. Δένδιας δεν είναι ένα ασήμαντο στέλεχος κάποιας τοπικής οπουδήποτε, αλλά κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Εκπροσωπεί δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία και συνεπώς όσα λέει, απηχούν τις απόψεις του κόμματός του.

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.