[ccpw id="136103"]

Ο Δρ Λέκτερ της Σοσιαλδημοκρατίας και οι νόστιμοι φίλοι του

Έχω μείνει ενεός από την ταχύτητα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται στους κόλπους της σοσιαλδημοκρατίας.


Με τη χθεσινή δε αναφορά-ρεσιταλ του sociopath εεε, σοσιαλδημοκράτη ηγέτη, στους Ρουβίκωνες όπου τα «ναι μεν αλλά», τα ξερονήσια, τα τρίκυκλα και οι «καρφίτσες» ήταν περισσότερα και από τα έδρανα των ΣΥΡΙΖΑίων, επιβεβαιώσαμε για άλλη μια φορά τι εστί σοσιαλδημοκρατία α λα ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο Κύριε Καθηγητά μου, εσείς, ναι εσείς, σε εσάς μιλάω, που βγάζετε τα δελτία τύπου συναινέσεως και προόδου της σοσιαλδημοκρατικοποιήσεως του ΣΥΡΙΖΑ, μην τα ξαναπείτε αυτά παραέξω, διότι οι άλλοι έχουν δουλειές, σπίτια και κυρίως λεφτά, πολλά λεφτά.

ΕΣΕΙΣ μάλλον έχετε ανάγκη τη δουλειά σας.

Και επειδή σας έχω περισσότερο για αφελή και λιγότερο για καταχραστή δημοσίων πόρων, προσέξτε διότι δίνετε εικόνα ανθρώπου με μηδενική αίσθηση της περιρρέουσας κατάστασης.

Και ξέρετε, επειδή έτυχε η σφυγμομέτρηση του περιβάλλοντος και των τάσεων της κοινής γνώμης να είναι η δουλειά σας, αν τα παρακάνετε μαντάρα στις εκτιμήσεις σας για τις τάσεις του εκλογικού σώματος ή εκεί όπου τέλος πάντων επενδύετε το ενδιαφέρον σας, στο τέλος μπορεί και να μη βρίσκετε πελατεία.

Σαν τον χασοδίκη δικηγόρο και σαν τον πτωχευμένο χρηματιστή, σαν να πουλάτε το σπίτι σας, να προτείνετε (και αυτό είναι το χειρότερο), να το κάνουν και άλλοι, και να τα βάζετε όλα στην ΑΕΛΔΕ «Δημητρούλα» κάπου εκεί, Οκτώβριο του 1999 ένα πράγμα.

Ρωτήστε τι έγινε. Αυτό πάτε να κάνετε.

Χώρια το ότι ο νέος σας φίλος όχι μόνο δε σώζεται αλλά να, έχει μια πραγματική ικανότητα κανιβαλισμού των ανθρώπων που μένουν δίπλα του και τον υπηρετούν.

Όσο πιο φίλος, όσο πιο κοντά τόσο πιο σίγουρα χαμένος.

Μάλλον είναι και αυτό ιδιάζον χαρακτηριστικό του ιδιότυπου τύπου σοσιαλδημοκρατίας τον οποίο ευαγγελίζεται και προς τον οποίο μετασχηματίζεται (σαν τον «σοσιαλιστικό μετασχηματιΖμό» κάποιας άλλης αλήστου μνήμης αγαθής ψυχής…).

Ίδια με τη σοσιαλδημοκρατία του Dr. Hannibal Lecter για τα θύματα του ένα πράγμα αν έχετε υπόψη σας…

Η σαν εκείνη του baby Ρουβίκωνα που και αυτό μετασχηματίζεται σοσιαλδημοκρατικά με τον ίδιο τρόπο και μεγαλώνοντας, βγάζει δοντάκια και τα δοκιμάζει πάνω μας…

Οπότε μια συμβουλή: Keep clear (μείνετε μακριά) που λένε και στην Κάτω Αγούλιανη Σταματίνας. Keep clear γιατί οι εξαπατημένοι έχουν αρχίσει και αγρεύουν και όσα και να σας δίνουν (που ΔΕ σας δίνουν, στο περίμενε σας έχουν, είναι εμφανές) δεν αξίζουν την επαγγελματική σας απαξίωση.

Που δόξα τω Θεώ, σε αντίθεση με τους νέους σας φίλους, εσείς τουλάχιστον έχετε δουλέψει αρκετά στη ζωή σας.

Και αν μη τι άλλο, ούτε αξίζετε τη δοκιμασία του στίγματος του δωσίλογου και προδότη της κοινωνικής και πολιτισμικής τάξης του. 

Υπάρχουν άλλοι που βλέπουν Μινώταυρους στον ύπνο τους, που κερδίζουν πιο επάξια αυτόν τον τίτλο.

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή