[ccpw id="136103"]

Αν υπάρχει κάτι που με φόβισε στα βίντεο του ξυλοδαρμού του Μπουτάρη, είναι οι κραυγή «Θα πεθάνετε όλοι«. Και να τη φωνάζουν κάτι γενετικά και βιολογικά απόβλητα που είναι υποδείγματα σωματικής και ψυχικής παρακμής!!!


Και ΔΕΝ νομίζω όλοι αυτοί να είναι Χρυσαυγίτες. Όχι καταγεγραμμένοι, τουλάχιστον. 

Φοβάμαι πως υπάρχουν αχαρτογράφητα φασιστικά ρεύματα τα οποία δεν έχουν ακόμα ενταχθεί σε υπάρχοντα σχήματα αλλά περιφέρονται και αντιδρούν κατά περίσταση.

Εξ ου και ο πολυτάλαντος Γεωργιανός (Ελληνικής καταγωγής, λένε) που αφού έδειρε, μετά πήγε και λήστεψε και ένα κρεοπωλείο. Δεν ξέρω δε, ποιο από τα δύο ήταν η δουλειά για αυτόν και ποιο η διασκέδαση

Αλλά το κακό δεν σταματάει εκεί.

Πιστευω πως το χειρότερο είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας και θεωρητικός ηγέτης ΟΛΩΝ των Ελλήνων, τα βλέπει όλα αυτά.

Και αντί να ανησυχεί, αντί να αναλάβει πρωτοβουλίες που να αντιστοιχούν στον θεσμικό του ρόλο ενώ η χώρα καταρρέει και πολλά νέα παιδιά της διολισθαίνουν προς σκοτεινές ατραπούς χωρίς επιστροφή,

…εκείνος, μην μπορώντας να κάνει ούτε ένα εκατομμυριοστό του χιλιοστού υπέρβασης από τον γνωστό, κακό εαυτό του, μετράει σαν τον μαραγκό με το υποδεκάμετρο για να βρει το κενό να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Κοιτάει ακόμα,

…στο μέσο της θύελλας και ενώ όλοι έχουν μουδιάσει με το νέο ξέσπασμα βίας (ανεξαρτήτως του τι ενδοτικές ασυναρτησίες έλεγε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αυτό είναι άλλη συζήτηση) και ενώ οι Ρουβίκονες από την άλλη έχουν καταντήσει ρουτίνα,

…πως να τα εκμεταλλευτεί όλα αυτά μικροπολιτικά.

Απροκάλυπτα, αναίσχυντα, απροσχημάτιστα!!!!

Και το παράδοξο είναι πως ενώ τα διάφορα γραφικά στην συναινετική αφέλεια τους ροζ στρουμφάκια-minions του μιλάνε για συμβιβασμούς και σοσιαλδημοκρατίες, τον καλύπτουν και τον ξεπλένουν, εκείνος δεν κρατιέται!

Κλωτσάει όλες τις καρδάρες που με κόπο του φέρνουν δουλικά οι καινοφανείς ριψάσπιδες υποτακτικοί και οι ροζ κόλακες των σοσιαλ-συναινέσεων.

Συνεχίζει με απίστευτη μικρότητα τις διχαστικές του εμμονές.

Αντί να ανησυχήσει για τη χώρα του, την κυβέρνησή του, η σκέψη του του εκεί, πως να συνδέσει τη ΝΔ με το λούμπεν αληταριό!!!

Δεν τον νοιάζουν ούτε οι ΑΝΕΞΕΛ, ούτε η Χρυσή Αυγή που μπορεί να είναι πολύ περισσότερο κοντά σε αυτό που είδαμε (αν και αμφιβάλλω, από άλλη πηγή φοβάμαι πως μας προέκυψαν ετούτοι).

Αυτός εκεί, με το αυτιστικό μίσος του, του φταίει η ΝΔ, ο Άδωνις, η Μαρέβα, ο Κούλης.

  • Υποφέρει σωματικά,
  • εκφυλίζεται σωματικά, ψυχικά και πνευματικά από το μίσος, 
  • κάνει λάθη και μεγάλα πολιτικά, και ηθικά ολισθήματα, τα πληρώνει δημοκοπικά, 
  • βλάπτει πλέον το κόμμα του και τις προοπτικές του, 
  • υπάρχουν έστω και συγκρατημένες μεμονωμένες ενδοκομματικές αντιδράσεις, 

…αλλά εκεί!

Το ποιηματάκι! Κούλης, Μαρέβα, Άδωνις, Νοβαρτις, Siemens, κλπ κλπ.

Σαν το δικτάτορα στο Bunker ο οποίος έχει πέσει σε αυτιστικό μονόλογο και ενώ το μέτωπο καταρρέει, εκείνος βλέπει στο χάρτη ανύπαρκτες στρατιές επίλεκτων από μεραρχίες που έχουν σβήσει…

Ο Θεός ας μας λυπηθεί και κυρίως, ας λυπηθεί τη χώρα.

Διότι όταν ένας άνθρωπος προδίδεται τόσο ολοκληρωτικά από το χαρακτήρα του και το μίσος του, και ανίκανος να αντιδράσει στην τοξική πλευρά του κάνει τέτοιο κακό στον εαυτό του, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει στους υπόλοιπους.

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή