[ccpw id="136103"]

Το σκέπτομαι τώρα τελευταία.


Φοβάμαι ότι αφού φύγει το Τσίρκο, θα νοιώσουμε και εμείς ανάλογο cognitive dissonance (Γνωστική Ασυμφωνία)

…με εκείνο που ένιωσαν οι «λογικοί» (κάποιοι πλανημένοι ναι, υπήρχαν) πρώην «Ρηγάδες», ΚΚΕδες Εσωτερικού, λογικοί συνασπιστήριοι, οι οποίοι άλλα περίμεναν με την «πρώτη κυβέρνηση της «αριστεράς» και άλλα τους βρήκαν

…όταν λογικό, η πουφουα τα έκανε μαντάρα

…και βρέθηκαν μέσα στη «γέεννα του πυρός» μεταξύ των αστών οι οποίοι άρχισαν να αντιδρούν και να οργανώνονται, και των νεάντερταλ με προβιά «αριστερών» οι οποίοι σάλταραν να κουρσέψουν την εξουσία.

Και τώρα τα ακούν και από τους μεν και από τους δε, και καλά να πάθουν, ας πρόσεχαν.

Δε θα επιθυμούσα όμως με την επόμενη πολιτική αλλαγή, να αντικατασταθούν τα πιστοποιητικά «αριστερών φρονημάτων» από τα πιστοποιητικά «εθνικών φρονημάτων».

Εντάξει, είπαμε πως είναι εκκρεμές και πάει από τη μια άκρη στην άλλη, αλλά όταν κοπεί το νήμα, άντε μετά να μαζέψεις το βαρίδι.

Ανεξαρτήτως από ποια πλευρά θα φύγει.

Και ναι, είναι αντιαισθητικό να βλέπεις τους πρώην «αριστερούς» «καλλιτέχνες» να ολοφύρονται γιατί δεν πέταξε ο γάιδαρος, ή δεξιούς, καρά-δεξιούς δημοσιογράφους και άλλα δημόσια πρόσωπα να ομολογούν ότι «όλοι περάσαμε από την ΚΝΕ και τον Ρήγα στα φοιτητικά έδρανα, ήταν η εποχή τότε» λες και είναι τίτλος τιμής.

Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Θα είναι όμως εξίσου αντιαισθητικό να αρχίσουν όλοι ξαφνικά να ρωτάει ο ένας τον άλλον «που υπηρέτησαν» ή «τι γνώμη έχει για τους Εβραίους».

Και όταν ρώτησα μερικούς μεσήλικες στρατόλαγνους του καναπέ από αυτούς σε ποια χρονιά του Εμφυλίου (εεεε, γκουχ, γκούχ, συμμοριτοπολέμου….) έλαβε χώρα η Μάχη στα Γαυγάμηλα,

…είτε δε ήξεραν να απαντήσουν είτε (πάλι καλά) με ρώτησαν αν εννοώ τους Γαργαλιάνους… LOL!!!

Ε εντάξει, προσοχή…

Αν και, τώρα που το ξανασκέπτομαι, πολύ περίεργο είναι που κατά τον κο Τσίπρα φταίει (πάλι) η… ΝΔ (και οσονούπω η… Μαρέβα) για την επίθεση στον ασύντακτο υπερήλικα Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης.

Εντάξει, το ότι να θεωρούνται «ακραίοι» και ενδεχομένως παραζαλισμένοι «υπερπατριώτες» και μάλλον όχι «αριστεροί» οι περίεργοι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Μπουτάρη, λογικός συλλογισμός, το καταλαβαίνω.

Αλλά από που και ως που έβγαλαν τα υπόγεια του Μαξιμου το συμπέρασμα ότι οι τραμπούκοι που χτύπησαν το Δήμαρχο είναι όχι μόνον ακροδεξιοί, αλλά και σχετιζόμενοι ντε και καλά με τα «ανώτατα κλιμάκια της ΝΔ».

Τη στιγμή που στον κυβερνητικό συνασπισμό υπάρχει ήδη ακροδεξιά φράξια, και δόξα τω Θεώ, υπάρχουν και αρκετοί ακροδεξιοί ελεύθερης βοσκής εκτός ΝΔ.

Γιατί ντε και καλά να είναι «ακροδεξιοί» ΜΕΣΑ από την ΝΔ;

Δε φαντάζομαι… Αλέξη! Πάλι σκανταλιές;

Κουραστικός καταντάς ρε φιλαράκο… Τς τς τς…

ΚΚ2

ΥΓ: Α και να μην ξεχάσω: Μπούκαραν λέει και οι Ρουβικωνες στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Αλλά όχι, κουβέντα, -σουτ!-, σιωπή, αυτοί είναι η καλή βία.

ΥΓ2: Κύριε Παυλόπουλε είναι λίγο έκρυθμη η κατάσταση αν δεν το έχεις αντιληφθεί. Πες κάτι, κάνε κάτι βρε αδερφέ! Καταλαβαίνουμε, εξοφλούνται γραμμάτια, αλλά άλλαξε πλευρό. Θα πιαστείς όλο να κοιμάσαι από την αριστερή πλευρά και θα σε πιάσει ο Μινώταυρος, θα σε φάει και πως να το αντέξουμε…

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή