Η επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη είναι απόλυτα καταδικαστέα! Έτσι σκέτα: απαράδεκτη και καταδικαστέα! Χωρίς «ναι μεν αλλά»

 

Απαράδεκτη, καταδικαστέα και εγκληματική (αφού λόγω της ηλικίας του, θα μπορούσε να είχε και τραγικές συνέπειες…)

Τι να λέμε τώρα;

Το ίδιο καταδικαστέα είναι η προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσής της, ωστόσο…

Από μια κυβέρνηση που έχει ξαμολήσει τα δικά της «τάγματα εφόδου» παντού, να τρομοκρατούν τους πάντες, ακόμα και ξένες διπλωματικές αποστολές, να σπάνε ό,τι γουστάρουν και δεν τους ενοχλεί κανείς!

Κι αυτή βία είναι! Επίσης απαράδεκτη και καταδικαστέα

Αλλά η κυβέρνηση Τσίπρα, όχι μόνο δεν νιώθει την ανάγκη να την καταδικάσει, αλλά την αποδέχεται πλήρως. Και την «εξωραΐζει» κι από πάνω!

Τι διαμαρτύρεστε αναρωτιέται…

«Τρικάκια» πετάνε τα παιδιά (του Ρουβίκωνα)! Λέει και ψέματα! Δεν πετάνε μόνο «τρικάκια». Κουβαλάνε και… βαριοπούλες. Σπάνε και βιτρίνες και πεζοδρόμια και ακυρωτικά μηχανήματα και γραφεία…

Κι όμως, για την κυβέρνηση αυτή η βία δεν υπάρχει…

Απειλούν ευθέως και δημοσίως τον Δήμαρχο Τήνου. Αυτό είναι έγκλημα από μόνο του. Αλλά ούτε αυτό ενοχλεί την κυβέρνηση…

Έχει παρωπίδες η κυβέρνησή! Αποδέχεται τη βία των «δικών» της και εκμεταλλεύεται προπαγανδιστικά την βία των ακροδεξιών.

Κάτι χειρότερο! «Ταυτίζει» τους αντιπάλους της, συλλήβδην, με τη βία των ακροδεξιών. Την οποία άπαντες αποδοκίμασαν και κατήγγειλαν. Αμέσως…

 

Ενώ η ίδια η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ:

  • ουδέποτε κατήγγειλαν τη βία των κουκουλοφόρων της αριστεράς. Αντίθετα τους καλοπιάνουν και τους υπερασπίζονται…
  • Όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, πριν ακόμα αναλάβει τη διακυβέρνηση, ουδέποτε κατήγγειλε την βία των τραμπούκων «ακτιβιστών» που έκαιγαν τη Μαρφίν!
  • Ουδέποτε κατήγγειλε την βία των κουκουλοφόρων όταν χτυπούσαν τον τότε βουλευτή και σημερινό αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη.
  • Ουδέποτε κατήγγειλε τους κουκουλοφόρους που έκαιγαν κατ’ επανάληψιν, το βιβλιοπωλείο του άλλου αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.

Γενικά τα κόμματα «δημοκρατικής ευθύνης» σε αυτό ακριβώς διαχωρίζονται από τα μη δημοκρατικά κόμματα:

Καταγγέλλουν τη βία και καταδικάζουν τους αυτουργούς της βίας όποιοι κι αν είναι!

Αντίθετα, τα ΜΗ δημοκρατικά κόμματα καλύπτουν τη βία των «δικών τους» και καταδικάζουν τη βία των «άλλων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυπτε όσους πήγαιναν μάρτυρες υπεράσπισης κατά καταδικασμένων δολοφόνων της 17Ν και άλλων.

Κι έχει το θράσος να μιλάει για βία…

Επί ΝΔ, το φθινόπωρο του 2013, βρέθηκε αμέσως και παραπέμφθηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Φύσσα! Αποκαλύφθηκε και η σχέση του βασικού ύποπτου με τη «Χρυσή Αυγή». Παραπέμφθηκε και ολόκληρη η Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση», και προφυλακίστηκε η ηγεσία της…

Την ίδια εποχή ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε μαζί με την Χρυσή Αυγή τη ματαίωση όλων των μεταρρυθμίσεων της τότε κυβέρνησης…

Κι ύστερα ψήφισαν μαζί με τη ΧΑ την ανατροπή της κυβέρνηση Σαμαρά! Όπως τώρα ψηφίζουν μαζί την σκευωρία κατά των δέκα πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης Τσίπρα για τη Novartis.

Χέρι-χέρι πάνε! 

 

Και έχουν το θράσος να μιλάνε για «ακροδεξιά βία», αυτοί που «συνεργάστηκαν» σε όλα τα σημαντικά με τη Χρυσή Αυγή!

Όσοι χτύπησαν τον Γιάννη Μπουτάρη, είναι ηλίθιοι. Μη πω τίποτε χειρότερο…

Αν δεν τους αρέσει ο δήμαρχός τους, να μην τον ψηφίζουν! Όχι να τον χτυπάνε

Αυτά που είπε δημόσια ο Μπουτάρης ήταν για χοντρή αποδοκιμασία: Το… «χέστηκα αν σκότωσε Έλληνες ή δεν σκότωσε ο Κεμάλ Ατατούρκ, ήταν μεγάλος ηγέτης για την Τουρκία» που είπε ο Μπουτάρης, ασφαλώς και δικαιολογούσε δημόσια αποδοκιμασία.

 

Όχι βιαιοπραγία εναντίον του…

Ένας εκλεγμένος δήμαρχος της «προσφυγομάνας» Θεσσαλονίκης αμφισβητεί ευθέως τη γενοκτονία των Ποντίων και προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων της, δημόσια!

Τόσο τιποτένιος! Και τόσο ανόητοι όσοι τον εξέλεξαν (δύο φορές!)

Και τώρα μας τον έκαναν και «θύμα» από πάνω! Τόσο ηλίθιοι κι αυτοί…

 

ΥΓ.1 Μια απλή παρατήρηση για κάποιους που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν:

Ο Μπουτάρης με αυτό που είπε – και πριν υποστεί τις βιαιοπραγίες – είχε παραβιάσει το Νόμο: Η αμφισβήτηση αναγνωρισμένης Γενοκτονίας είναι βαρύ αδίκημα. Κανείς δεν σκέφτηκε να του το καταλογίσει.

 

ΥΓ.2 Το «χέστηκα», δεν αμφισβήτησε μόνο τη Γενοκτονία. Προσέβαλε ευθέως και τη μνήμη των θυμάτων της! Είναι σαν να είπε «χέστηκα για τους νεκρούς σας»! Αυτό θεωρείται ότι καλλιεργεί την «εχθροπάθεια» και το μίσος! Έτσι δεν είναι; Δεν βλέπω κανείς να διαμαρτύρεται γι’ αυτό…

Πέντε άνθρωποι τον χτύπησαν – κακώς κάκιστα.

Αλλά εκατομμύρια άνθρωποι προσεβλήθησαν βάναυσα γι’ αυτά που είπε πριν βρεθούν πέντε ανεγκέφαλοι να τον χτυπήσουν.

Να συμφωνήσουμε λοιπόν, έτσι απλά μεταξύ μας, για δύο πράγματα:

–Όποιος χειροδικήσει σε βάρος οποιουδήποτε για τις απόψεις του, να πηγαίνει μέσα! Χωρίς πολλά-πολλά. Όπως προβλέπει και ο νόμος εξ άλλου. Όχι μόνο αν χειροδοκήσει, αλλά κι αν απειλήσει ακόμα (έτσι για να πάει μέσα και ο Ρουβίκωνας…)

Αλλά κι όποιος προσβάλει τη μνήμη νεκρών της Γενοκτονίας το ίδιο! Μέσα κι αυτός! Όπως επίσης προβλέπει ο νόμος. Εντάξει;

ΥΓ.3 Αν έλεγε ο Ισραηλινός δήμαρχος της Χάϊφας στους Εβραίους, τα αντίστοιχα με αυτά που είπε ο Μπουτάρης για τους Πόντιους, τι ακριβώς θα γινόταν αδέλφια; Μπορείτε να το φανταστείτε;

Για προσπαθήστε…

Αλήθεια, αν ένας Ισραηλινός δήμαρχος διανοείτο ποτέ να πει – που δεν θα διανοούνταν με τίποτε – «χέστηκα για το πόσοι πέθαναν στο Άουσβιτς, τώρα πρέπει να ζήσουμε αρμονικά με τους Γερμανούς», τι ακριβώς θα είχε πάθει;

Να σας πω την αμαρτία μου, καλώς θα είχε πάθει, ό,τι κι αν είχε πάθει. Εκείνος…

Ξέρετε τι συμβαίνει;

Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε «αδιανόητο» να προσβάλει κανείς της Γενοκτονία των Εβραίων, αλλά… «αυτονόητο δικαίωμα» να προσβάλει κανείς τα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων. Αυτό είναι κατάντημα

Εμείς λοιπόν, που θεωρούμε εξ ίσους αδιανόητο να προσβάλλονται τα θύματα οποιασδήποτε Γενοκτονίας, που θα βρούμε το δίκιο μας;

Εμείς που είμαστε απολύτως αλληλέγγυοι με τους Εβραίους για τη φρίκη της δικής τους Γενοκτονίας, βλέπουμε πως μέσα στην ίδια την πατρίδα μας, κάποιοι …«ελληνόφωνοι» δεν σέβονται τους δικούς μας νεκρούς στη Γενοκτονία του δικού μας λαού.

 

Δεν ενδιαφέρουν οι απόψεις του Μπουτάρη. Για το «Μακεδονικό» ή για τους «γκέι» ή για οτιδήποτε…

Δικαίωμά του να πιστεύει ό,τι θέλει.

 

Αλλά τους νεκρούς της Γενοκτονίας ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να τους προσβάλει.

Γι’ αυτό όμως έπρεπε να λογοδοτήσει. Και να πάει φυλακή! Όχι να τον… ξυλοκοπούν στη μέση του δρόμου…

Τελικά στην παγίδα του έπεσαν…

 

Ζούγκλα μας κατάντησαν!

Μια Πολιτεία που δεν τηρεί τους νόμους της, μια κυβέρνηση που προστατεύει τη βία των δικών της τραμπούκων, μια κοινωνία χωρίς παιδεία δημοκρατική, όλο και περισσότερο φερόμαστε σαν αγρίμια!

 

Κι αν δεν το καταλάβουμε τώρα, σε λίγο θα τρώμε τις σάρκες μας!

Ο Μπουτάρης είναι ένας ηλίθιος που προκαλεί τους πάντες! Και βρέθηκαν μερικοί, ακόμα πιο ηλίθιοι, να τον κάνουν… «θύμα»!

Δεν «χεστήκαμε» απλώς… Μέσα στα σκατά κολυμπάμε ήδη

Πηγή

Share.