Διεθνείς οργανισμοί φερετζέδες της τραπεζικής ολιγαρχίας που κυβερνά τις τύχες των εθνών, μας υποδεικνύουν τον δρόμο της υποταγής στην ηλεκτρονική δικτατορία ως μέσο εκσυγχρονισμού. Ο γνωστός σε όλους ΟΟΣΑ, οργανισμός προκάλυμμα των παγκόσμιων τοκογλύφων, στην ετήσια έκθεσή του αναφορικά με την χώρα μας, την οποία και παρέδωσε πρόσφατα στον πρωθυπουργό, ζητάει την περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 71 από τα 68 έτη που είναι σήμερα και συνιστά την εκτεταμένη χρήση πλαστικών καρτών ως μέσο πληρωμής, προτείνοντας τρόπους ώστε να γίνουν περισσότερα προς αυτή την κατεύθυνση.

Του Γιώργου Σταφυλά

Προσέξτε το αυτό: ένας παγκόσμιος οργανισμός μας συστήνει να καταργήσουμε τα μετρητά στις συναλλαγές για να έχουμε έσοδα. Και ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι εφόσον, όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι Έλληνες επιμένουν στο χρήμα παρά τα κίνητρα που η κυβέρνηση έχει δώσει ώστε να προτιμώνται οι πληρωμές με κάρτες; Μας ζητούν να εφαρμόσουμε τα όσα οργουελικά εφαρμόζονται ήδη στην Σουηδία, στην Φινλανδία και σε άλλες χώρες. Δηλαδή να απαγορευτούν με νόμο εντελώς οι συναλλαγές με χρήμα πάνω από ένα – αρκετά χαμηλό- όριο και να φωτογραφίζονται όσοι σηκώνουν μετρητά από ΑΤΜ ως δυνάμει ύποπτοι για… κάθε είδους αντικοινωνική πράξη.

Είναι βέβαιο ότι σε λίγο θα το ακούσουμε κι αυτό. Όσοι δεν θα συναλλάσσονται με πλαστικό χρήμα θα θεωρούνται ένα είδος τρομοκράτη, ή δολιοφθορείς της προόδου και αρνητές της παγκοσμιοποίησης. Οπότε και θα στοχοποιούνται. Συνδυάστε τώρα αυτά περί καρτών και μνημονίων με την ηλεκτρονική ταυτότητα, η οποία θα αρχίσει να εκδίδεται από το 2019.

Αυτή θα λειτουργεί με τσιπάκι στο οποίο αρχικώς θα αποθηκευτούν μόνο βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, αλλά στην συνέχεια θα ενσωματωθούν και άλλα όπως το ιατρικό ιστορικό και όλοι οι αριθμοί που απαιτούνται για τις συναλλαγές με το δημόσιο.

Αχρήματη οικονομία λοιπόν. Μια κάρτα για όλα και πληρωμές μόνο με πλαστικό χρήμα. Η Ελλάς πειραματόζωο της νέας τάξης και ο λαός της δεμένος χειροπόδαρα, μέσω των μνημονίων, στην ηλεκτρονική δικτατορία που προωθούν οι παγκοσμιοποιητές.

Ακόμα και ο πρόεδρος του ΣΤΕ με τα όσα είπε μετά από την παραίτησή του επιβεβαιώνει όλους εμάς που από την αρχή κάναμε λόγο για υποκατάσταση του συντάγματος από μια δανειακή σύμβαση, για κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και για σχέδιο άλωσης και φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας.

Οι περιουσίες των Ελλήνων, τα σπιτάκια της μεσαίας τάξης, περνούν κοψοχρονιάς σε ξένα Funds και αγοράζονται από Άραβες, Κινέζους, Τούρκους, Αλβανούς. Ολόκληρες γειτονιές της Αθήνας αφελληνίζονται με τις ευλογίες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Άραγε η «μεγάλη πατριωτική – φιλελεύθερη παράταξη» δεν έχει τίποτα να πει για τον αφελληνισμό και την φτωχοποίηση; Η κατάργηση των μετρητών και η μεταφορά όλων των προσωπικών δεδομένων του ατόμου συνάδει με την ελευθερία που υποτίθεται ευαγγελίζεται η ΝΔ;

Ακόμα μια απόδειξη ότι δεν υπάρχουν μεταξύ Σύριζα και ΝΔ ουσιαστικές διαφορές. Είναι και τα δύο κόμματα διαχειριστικά, εντεταλμένα να εφαρμόσουν προγράμματα που έχουν καταρτιστεί στις λέσχες των ελίτ της παγκοσμιοποίησης…

Πηγή

Share.