[ccpw id="136103"]

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από το μαρτυρικό νησί της Ιμβρου ότι αποτελεί παράδειγμα της ειρηνικής συνύπαρξης των δύο λαών και οδηγό για το μέλλον, μπορούν να συνοψιστούν σε μια λέξη, Ντροπή.

Του Στρατή Μαζίδη

Ίσως το περιστατικό με το διαβατήριό του να ήταν μια άνωθεν προειδοποίηση που δεν έλαβε υπόψη του. Θα μου πείτε, τι περίμενες από κάποιον που πάει στο εξωτερικό και ξεχνά το διαβατήριό του; Από τον Κυριάκο τίποτε, όπως δεν περιμένω κάτι από κανέναν από τους σημερινούς 300. Φανταζόμουν όμως ότι τουλάχιστον πήγε σχολείο, διάβαζε ιστορία και δε θα ξεστόμιζε μια τέτοια προσβολή απέναντι στην ιστορία και τους νεκρούς.

Άραγε μόνος του το σκέφτηκε ή του το έγραψαν; Αν ισχύει το πρώτο, στερείται μόρφωσης, αν ισχύει το δεύτερο, τότε ακόμη χειρότερα διότι μπορεί να εκτεθεί ανά πάσα στιγμή και να μην το αντιληφθεί.

Ο – υποτίθεται – μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, με δύο αιχμαλώτους στις τουρκικές φυλακές χαρακτηρίζει την Ιμβρο ως παράδειγμα της ειρηνικής συνύπαρξης Ελλήνων και Τούρκων και θέλει μάλιστα τα όσα μαρτυρικά έζησε ο πάλαι ποτέ ντόπιος πληθυσμός να είναι ο οδηγός για το μέλλον. 

Δηλαδή τι θέλει; Να μας αποτελειώσουν οι Τούρκοι. Αυτό επιθυμεί με βάση τα όσα είπε.

Εν τέλει ο Μητσοτάκης στην Ιμβρο απέδειξε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη χώρα μας βρίσκεται εντός συνόρων. Μπορεί να λέγεται Κυριάκος, Αλέξης, Γιωργάκης, Κωστάκης, Θεόδωρος, Ντόρα, Νίκος αλλά βρίσκεται εντός συνόρων και ζει ανάμεσά μας! Αυτόν βλέπουν οι Τούρκοι και κάνουν ό,τι κάνουν.

> Διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Μητσοτάκης στην Ιμβρο

. .

..

. . . ..

loading…

loading…



Πηγή