[ccpw id="136103"]

Το τηλεοπτικό σποτ που έβγαλε το Μαξίμου είναι προϊόν Απριλιανής ιδεολογίας

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Φλόγες ανάβουν γύρω μας. Η σφαγή στη Γάζα, η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ, η απόσυρση του Τραμπ από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν σπρώχνουν τον κόσμο σε μια ανέλεγκτη κατάσταση. Ο Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία να παραστήσει πάλι τον ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου και χαρακτήρισε το Ισραήλ κράτος Απαρτχάιντ.

Επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του Ισραήλ και του Νετανιάχου, ενώ ο ίδιος κρατάει χιλιάδες αντιφρονούντες στις φυλακές. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου απάντησε : «Μας κάνει κήρυγμα, ο άνθρωπος που έχει στρατό κατοχής στην Κύπρο!». Ο Σουλτάνος συναντήθηκε με την Τερέζα Μέι και έγινε δεκτός με τιμές από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι Αμερικανοί καταδίκασαν τη συμπεριφορά της Χαμάς και υποστήριξαν ότι το Ισραήλ επέδειξε αυτοσυγκράτηση.

Γύρω μας ανάβουν φωτιές. Κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει όλη αυτή η πολύπλευρη αναμέτρηση στη Μέση Ανατολή.

Γεγονός είναι ότι έχουμε 60 νεκρούς και 2.700 τραυματίες στη Λωρίδα της Γάζας.

Και την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να ματαιώσει τη συνάντηση με Τραμπ εξαιτίας κοινών στρατιωτικών ασκήσεων ΗΠΑ και Βορείου Κορέας που διεξάγονται στη Χερσόνησο. Επισήμως, κάτι τέτοιο όμως δεν αναφέρεται από την Ουάσιγκτον.

Η προετοιμασία της συνάντησης συνεχίζεται.

Κανένα βιντεοκλίπ του Μαξίμου που δείχνει τον Τσίπρα Πατερούλη ή μεγάλο ηγέτη ή τον άνθρωπο που κατάφερε να ακούνε οι ξένοι την Ελλάδα, δεν πρόκειται να αναχαιτίσει τα δραματικά γεγονότα και την επιδείνωση που έρχεται στη ζωή των Ελλήνων.

Ο Τσίπρας, χωρίς να το αντιληφθεί, έχει μπει σε μία ποντικοπαγίδα, νομίζοντας ότι θα πάρει πράγματα από τους δανειστές και θα παραμείνει ζωντανός και δυνατός στην πολιτική ζωή. Φαίνεται ότι πουλάει σε πρώτη φάση το Σκοπιανό, δίνοντας πράσινο φως στα Σκόπια να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη, χωρίς να πάρει τίποτα χειροπιαστό για το Σύνταγμα και την κοινή ονομασία. Ικανοποιεί Βερολίνο ή Αμερικανούς – ΝΑΤΟ, νομίζοντας ότι θα πάρει ως αντάλλαγμα κάτι για την ελάφρυνση του χρέους και παράταση στο θέμα της μείωσης των συντάξεων που τον στέλνει στην απόλυτη καταδίκη του εκλογικού σώματος. Όπως η οικογένεια Τσαουσέσκου, όπως ο Τσάβες και ο Μαδούρο, όπως αντιλαϊκά καθεστώτα και πολιτικοί χωρίς τσίπα, κυκλοφορεί κλιπ με τις συναντήσεις που είχε με ξένους, οι οποίοι μόλις τον έβλεπαν μιλούσαν για προαπαιτούμενα και για τη συνέχιση της σκληρής εποπτείας.

Τα ΝΕΑ γράφουν σήμερα ότι παζαρεύει και λέει στους δανειστές αν δεν δώσετε ελάφρυνση του χρέους, δεν κόβουμε τις συντάξεις.

Όπως σας έχω πει θέλει πριν από τις εκλογές να το παίξει επαναστάτης, φωτεινό μονοπάτι, Μοντενέρος, Τουπαμάρος και Σαντινίστας.

Τη ώρα που η Ευρώπη και κυρίως το Βερολίνο συγκρούεται με την Ουάσιγκτον, την ώρα που οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ δηλώνει πιθανή αποχώρηση, ο Τσίπρας δεν κατανοεί ότι τον πάνε σε πλήρη διάλυση.

Η Γερμανία επιμένει σε σταδιακή ελάφρυνση του χρέους, υπό την πρόθεση ότι αυτό θα εγκρίνεται από το κοινοβούλιό της, πράγμα με το οποίο διαφωνούν οι Αμερικανοί.

Το κακό είναι ότι πουλάνε τρέλα πλέον προς όλους τους πολίτες, λέγοντας ότι η φορολογία στην Ελλάδα είναι χαμηλότερη από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης.

Eφτασε στο σημείο ο υπουργός Οικονομικών να δηλώσει ότι δεν είναι υψηλή η φορολογία στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι είναι εγκάθετοι των Γερμανών και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που λειτουργούν! Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι πρέπει να γελάει και να χαίρεται επειδή τον υποβάλλουν σε πολτοποίηση.

Το σποτ που έβγαλε ο Τσίπρας είναι προϊόν Απριλιανής ιδεολογίας και ψυχοσύνθεσης. Είναι πραγματικά ένα κατασκεύασμα όμοιο με εκείνο που ζήσαμε οι – της ηλικίας μου – επί 7ετίας.

Ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι η φτώχεια εκτινάχθηκε από 18,9% το 2009 στο 47,8 % το 2016, ο κος Τσακαλώτος τονίζει και υπογραμμίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι η φορολογία δεν είναι υψηλή στην Ελλάδα. Σκεφτείτε ότι την ίδια ώρα, το ΔΝΤ ομολογεί ότι οι μισθοί εν Ελλάδι έχουν γκρεμιστεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Όπως γράφουν σήμερα οι εφημερίδες έχουμε 300.000 επαγγελματίες χωρίς ασφαλιστική ενημερότητα και ένα έμφραγμα στην αγορά από τα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία.

Έτοιμο είναι για αύριο το παιδί. Έτοιμο να τα δώσει όλα.

Το παλικάρι μας θα συναντηθεί με το Ζάεφ και φαίνεται ότι είναι έτοιμο να αποδεχθεί την προένταξη των Σκοπίων χωρίς να πάρει τίποτα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και το περιβάλλον του θέλουν να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι για να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Χαμηλώνουν τις προσδοκίες για πιθανή επίλυση του Σκοπιανού αλλά παρασκηνιακά φαίνεται ότι δουλεύουν το σενάριο της πράσινης κάρτας για προένταξη, πράγμα που θα αποτελέσει μειοδοσία και προδοσία, αφού τα Σκόπια θα παραμείνουν . ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη σε περίπτωση που δεν υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους…

Πηγή