[ccpw id="136103"]

Τι να σου κάνω, μωρή τρελή Κεντροαριστερή, που λέει κι ο Τσίπρας – Οι αισχρές υστερικές μειοψηφίες του 10% δεν μπορούν να εκβιάζουν το 90% των Ελλήνων


Η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται πάντα ως κωμωδία. Και τι κάνουμε γι’ αυτό; 

Οταν ακόμη και μεμονωμένοι Συριζαίοι βουλευτές αντιδρούν δημόσια, προς τιμήν τους, στην ψήφιση της βίαιης αρπαγής-«αναδοχής» ορφανών για ομόφυλα ζευγάρια και ανθίστανται παρά το bullying που δέχονται από το κόμμα τους, από τα πληρωμένα πιστόλια των συριζαϊκών λαθρεμπορικών media και από τα τρολ τους,

…είναι αδιανόητο να υποκύπτει σε αυτά η άλλη πλευρά.

Ως άλλη πλευρά εννοούμε όχι αποκλειστικά τη Ν.Δ., αλλά όσους πολιτικούς χώρους πρέπει να λένε

  • ΟΧΙ στον ψυχαγωγικό… μπάφο στα παιδιά, 
  • ΟΧΙ στην αναδοχή σε δεν ξέρω κι εγώ τι σχήματα, 
  • ΟΧΙ στα αρσενικοθήλυκα πρότυπα με μπικουτί στη Βουλή, 
  • ΟΧΙ στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, 
  • ΟΧΙ στην ανεκτικότητα απέναντι στην εγκληματικότητα και στην τρομοκρατία, 
  • ΟΧΙ δηλαδή σε όλα τα «οχήματα» που χρησιμοποιεί ο πολιτικά τρανσέξουαλ ΣΥΡΙΖΑ για να διαλύσει τον τελευταίο μας συνεκτικό ιστό. 

Την πατρίδα και ό,τι έχει απομείνει, λόγω κρίσης, από τον κορμό της κοινωνίας, την οικογένεια.

Δυστυχώς κάποιοι στην αντιπολίτευση δείχνουν να εκβιάζονται από τις αισχρές μειοψηφίες των ροπαλοφόρων, των συλλογικοτήτων του μπάφου και των ιδιαιτεροτήτων φούστα-μπλούζα-μπουστάκι και να ξεχνούν ότι όλοι αυτοί οι συρφετοί δεν εκπροσωπούν μαζί ούτε το 10% του κόσμου. Ισως να λέμε και πολύ.

Δεν έχουν καταλάβει από τα διεθνή παραδείγματα ότι μόνο όποιος λέει πια καθαρές και βαριές κουβέντες κερδίζει την παρτίδα.

Μ’ ένα «τείχος για το Μεξικό» κέρδισε ο Τραμπ, έστω και αν δεν θα το κάνει ποτέ.

Αντίθετα, ολόκληρη Μέρκελ βούλιαξε γιατί οι Γερμανοί, και από αριστερά και από δεξιά, βαρέθηκαν τα «ναι μεν, αλλά».

Εχουν αλλάξει οι όροι του παιχνιδιού.

Οποιος θέλει να πάει, αργά ή γρήγορα, μετεκλογικά ή πριν, με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο καλό, ντύσου πρόχειρα και έχε μαζί και το κραγιόν σου – ποιος ξέρει τι θα σου ζητηθεί, αν τη ζωή σου δεν μπορείς να κάνεις όπως θέλεις, τουλάχιστον να μην την εξευτελίζεις με άθλιες συναναστροφές.

Οποιος θέλει καθαρή νίκη και σχηματισμό κυβέρνησης που θα σώσει τον τόπο από την τελειωτική καταστροφή πρέπει να μιλήσει ΔΥΝΑΤΑ και ΣΤΑΡΑΤΑ, όχι με μισόλογα ή… σκορποχώρι «κατά συνείδηση», λες και πάμε για εξομολόγηση στην εκκλησία.

Σαν αρνιά με τα θηρία.

Εδώ που τα λέμε, κολοκύθια θηρία. Δεν είναι τίποτε άλλο από μια αισχρή συμμαχία πολιτικών τρανσέξουαλ σε υστερία.

Oπως το πάει ο αφιονισμένος Τσίπρας, όταν φτάσουμε στις κάλπες οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα ψηφοδέλτια θα μοιράζουν και σακουλάκια κάνναβης -πες το και χασίς- made by Karanikas.

Κι αντί για το τυπικό ανοιχτό πουκαμισάκι μπορεί και να έχουν φορέσει τακούνια και φουστάνια κολλητά, άλλα με ντεκολτέ, άλλα ξώπλατα, μπορεί και με τα δύο – ανάλογα τον καιρό.

Και η τρίχα κάγκελο, μια που η χαλάουα πονά, ωρέ, τα παλικάρια, ή ίσως και να τα ερεθίζει στο σαλεμένο τους μυαλό, όπως μας έδειξαν και με τον… Τζέισον-Αντιγόνη που κουβάλησαν για πρότυπο στη Βουλή. Ασχετα με το αν τους γύρισε μπούμερανγκ και αηδίασε όλος ο κόσμος, μέχρι και συνειδητοί ομοφυλόφιλοι Συριζαίοι, με το εν λόγω ξεκατίνιασμα.

Oλα αυτά θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να τα πάρουμε στην πλάκα αν δεν χρησιμοποιούνταν ως άλλοθι για να ναρκωθεί πολιτικά ο κόσμος που πονά απ’ τη βαριά φτώχεια και για να πλαγιοκοπηθεί η αντιπολίτευση όταν συλλαμβάνεται κοιμώμενη τον ύπνο του δικαίου.

Το οποίο δίκαιο δεν θα ’χει καμία σχέση με τις επόμενες εκλογές και το καθωσπρεπειλίκι δεν σε καθαρίζει όταν έχεις απέναντί σου έναν αδίστακτο πολιτικό αλήτη.

Μέχρι σήμερα και πριν ακόμα μυρίσει κάλπη, καθώς η καθαρή έξοδος έχει πάει περίπατο, ο πολιτικά μια ζωή «τρανσέξουαλ» (πριν εναντίον της Μέρκελ και μετά υποτακτικός της) Τσίπρας έχει ρίξει στον πιο βρώμικο μετεμφυλιακά πόλεμο τα πλέον τοξικά όπλα:

…από παρακρατικά κυκλώματα που δρουν με καθαρή βία, όπως οι ένοπλοι «Ρουβίκωνες» (μπράβο στον δήμαρχο Τήνου και στον εισαγγελέα Σύρου που τους μάζεψαν)

…έως τους επίορκους «θεσμικούς» που στήνουν καταγέλαστα δήθεν σκάνδαλα – έστω και αν καταρρέουν αυθημερόν με τους κουκουλομάρτυρες.

Αυτός που λέει ότι δεν θα γίνουμε Κολομβία εμφανίζεται τώρα, από τους ξένους μάλιστα, σαν «πολιτικός Εσκομπάρ», προωθώντας επίσημα την ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ χρήση της κάνναβης, με το κόμμα του και τη Νεολαία των διορισμένων δικών του παιδιών, προκαλώντας ήδη διεθνείς αντιδράσεις και χλεύη.

Γερμανικά ΜΜΕ γράφουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στην ανάπτυξη με… ναρκωτικά (διότι περί αυτού πρόκειται) και ξεφτιλίζουν οικονομοτεχνικά τις εισηγητικές εκθέσεις των «ημετέρων» για το πόση ανάπτυξη θα ’χουμε χάρη στον μπάφο!

Τους λένε δηλαδή οι Ευρωπαίοι κατάμουτρα αυτό που δυστυχώς δεν τολμάνε να ξεστομίσουν οι Ελληνες πολιτικοί: πουλάνε πολιτική, και όχι μόνo, ντόπα για ψήφους.

Παράλληλα έχουμε και την ενθάρρυνση του πιο άγριου εγκλήματος και της τρομοκρατίας.

Πώς είναι δυνατόν να συζητείται… η παράταση του φονικού νόμου Παρασκευόπουλου, όταν αποδεικνύονται στην πράξη ο δεσμός και η συνεργασία σκληρών ποινικών με τους φυλακισμένους «Πυρήνες»;

Μα φυσικά όταν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ διευκολύνουν τον επίδοξο φονιά του Παπαδήμου και αξιωματούχων της Ε.Ε., βομβιστή Γιαγτζόγλου, να ξαναπάει στον Κορυδαλλό και αποκαλύπτεται ότι τον χρηματοδοτούσαν κιόλας οι αλληλέγγυοι, προκύπτει περίτρανα ότι το κάνουν εν γνώσει τους.

Παρακράτος, κρατικά ναρκωτικά, συνεργασία με το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία, πού θα σταματήσει άραγε η αλυσίδα των σχεδίων εκτροπής προκειμένου να μην αποκτήσει κανονική κυβέρνηση ο τόπος;

Γιατί τώρα δεν καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μία αντιδραστική ή προοδευτική, όπως θέλει να το παρουσιάζει ο Τσίπρας.

Η επιλογή θα είναι μεταξύ μιας πολιτισμένης κανονικής ευρωπαϊκής κυβέρνησης νορμάλ ανθρώπων και μιας πολιτικά τρανσέξουαλ ψευτοκεντροσυριζαϊκής ανώμαλων μυαλών που θα επιτρέψει να συνεχιστεί το φαγοπότι των άχρηστων κρατικοδίαιτων «πελατών» του Ερντογάν.

Οποιος κάνει το λάθος να προσχωρήσει στους Συριζαίους θα καταλήξει κάπως σαν ΤΟ ανδρογυναικοκ.λπ. που είδαμε με γένια και δαντέλα στη Βουλή.

Και θα τον εκμεταλλευτούν, και θα τον ξεφτιλίσουν, οι αδίστακτοι εθνικοί δουλέμποροι και ντίλερ ντόπας.

Είναι… υπόσχεση και θα γίνει πράξη.

Θέμος Αναστασιάδης
protothema

Σκίτσα: Only true

Πηγή