Ο μύθος που λέει οτι τα χρυσόψαρα έχουν μνήμη 3 δευτερολέπτων, έχει ήδη καταρριφθεί απο επιστήμονες που υποστηρίζουν με μελέτες οτι τα ψάρια αυτά θυμούνται γεγονότα πάνω απο 5 μήνες και επιπλέον μπορούν να εκπαιδευτούν


http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1106884/Three-second-memory-myth-Fish-remember-months.html

http://thegoldfishtank.com/goldfish-info/myth/goldfish-memory-three-second-memory-myth/

https://puregoldfish.com/memory/

Εμάς πάλι μας βολεύει αυτός ο μύθος, οτι δηλαδή υπάρχει πάνω στη γή πιο ηλίθιο και πιο ξεχασιάρικο ζώο που μάλλον ηθελημένα ξεχνάει αυτά που θα έπρεπε να τον σημαδεύουν για πάντα.

Δεν εξηγείται διαφορετικά πως μνημονιακοί ή προμνημονιακοί άρχοντες που ξεχώρισαν με την παρουσία τους ή την απουσία τους κατά τη διακυβέρνηση της χώρας γίνονται εθνικά κεφάλαια αφου περάσουν μερικά χρόνια στη λήθη.

Άνθρωπος που τον κατηγορούσαν άσπονδοι φίλοι και εχθροί οτι “κυβερνούσε” απο μακριά “παίζοντας playstation” ή άλλος που με νόμο δικό του έγιναν αντισυνταγματικές δημοτικές εκλογές, που όμως ποτέ δεν ακυρώθηκε το αποτέλεσμά τους (!!!) όπου ψήφισαν μετανάστες χωρίς ελληνική ιθαγένεια βαφτίζονται ως δια μαγείας “εθνικό κεφάλαιο”

Το μισο ΠΑΣΟΚ των εκσυγχρονιστών, στελέχη, πρώην υπουργοί, στελεχώνουν πια τον καθεστωτικό ΣΥΡΙΖΑ ενώ επειδή δε φτάνουν προφανώς, ξεκίνησαν δειλά δειλά και στελέχη της νεοκαραμανλικής Νέας Δημοκρατίας, ναι αυτής που κυβέρνησε στο διάστημα μεταξύ των εκσυγχρονιστών που είχαν ρημάξει οικονομικά τη χώρα με τα δάνεια και τις μίζες που έπεφταν βροχή και του πρώτου μνημονίου.

Τι έγινε εκείνη την περίοδο; Είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά κάτι οι υποκλοπές, κάτι το Βατοπέδι κάτι οι κουμπάροι, κάτι οι υποκλοπές, κάτι τα δομημένα ομόλογα και τέλος κάτι το αμαρτωλό dvd που ποτέ δεν είδε ολόκληρο το φως της δημοσιότητας, μετατράπηκε σε καθεστώς προάγγελος των μνημονίων.

Απο εκεί ψαρεύει στελέχη ο ΣΥΡΙΖΑ, ή ανθρώπους για ειδικές αποστολές , όπως η διάσωση των ΑΝΕΛ με την δημιουργία νέου δεξιου ελεγχόμενου απόλυτα μορφώματος.

Για αυτούς που δεν θέλουν να γίνουν πολλοί, πάρα πολλοί , πάρα πάρα πάρα πάρα πολλοί και να μπουν στην παρέα που απολάμβανε «μοναδικό chili crab & γαρίδες wasabi που άλλου; Στη Σιγκαπούρη» υπάρχει και ο άλλος δρόμος.

Ποιος είναι ο άλλος δρόμος; Να διεμβολίσουν το ΚΙΝ.ΑΛ το ΠΑΣΟΚ δηλαδή με νέο ΑΦΜ παίρνοντας πανάξια μνημονιακά στελέχη του που κάποιος απο αυτούς έφερε και τον αντισυνταγματικό νόμο για ψήφο στις δημοτικές χωρίς καν ιθαγένεια.

Ο νόμος καταργήθηκε μόλις κρίθηκε αντισυνταγματικός, αλλά (παγκόσμια πρωτοτυπία νομίζω) δεν έγιναν ξανά δημοτικές εκλογές και οι δημοτικοί άρχοντες που βγήκαν χάρη σε ψήφους μεταναστών συνέχισαν να κυβερνούν.

Την ίδια ώρα ο υπουργός ΨΗΠΤΕ ανοίγει ένα παράθυρο, στον Ιονέσκο μάλλον, προαναγγέλοντας οτι μετά το 2019 και το 2020 οι μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις που έκανε και θα κάνει αυτή η κυβέρνηση υπακούοντας τυφλά στους δανειστές που έχει βάφτισει «θεσμούς» θα υπάρξει «Παράθυρο» για επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνηθεισών μειώσεων.

Σας μειώνουμε δηλαδή μισθούς και συντάξεις τώρα και αν μας ξαναδείτε μετά τις επόμενες εκλογές γράψτ…εεεε…το συζητάμε…

Εκεί όμως που πραγματικά του βγάζω το καπέλο είναι που θύμισε το γνωστό ανέκδοτο (*) με τις 2 αγελάδες όταν είπε οτι το εκλογικό δίλημμα θα είναι καθαρό και ο λαός μας θα έχει να επιλέξει μεταξύ της ύφεσης, της ανεργίας, των απολύσεων, των σκανδάλων ή της συνέχισης μιας πορείας ανάκαμψης και σταθεροποίησης.

(*) http://archive.is/I4Usm

¨Ασπρη αγελάδα, μαύρη αγελάδα και ο λαός (και όχι το χρυσόψαρο) με μνήμη χρυσόψαρου.

Πηγή

Share.