[ccpw id="136103"]

H NΔ έχει σπάσει πλέον το παγκόσμιο ρεκόρ γελοιότητας. Με την Μάρκου το τερμάτισε. Αλήθεια κατάλαβε κανείς τι πραγματικά πιστεύει η ΝΔ για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια; Μάλλον όχι. Ωστόσο, η εικόνα της Μάρκου να προσπαθεί να πείσει να μην ψηφιστεί το άρθρο 8 και μετά να το ψηφίζει με τα δυο χέρια είναι χαρακτηριστική.

Του Γιώργου Σταφυλά

Έτσι είναι σήμερα η ΝΔ. Σαν την Κατερίνα Μάρκου και σαν ΤΟ Τζέϊσον -Αντιγόνη. Πράγμα μπερδεμένο. Συγκεχυμένο. Κάτι που δεν έχει ξεκάθαρη ταυτότητα. Σκοπός της ΝΔ προφανώς ήταν να θολώσει τα νερά ώστε να μην συγκρουστεί ούτε με το ιερατείο των γκέι, ούτε και με τους συντηρητικούς της ψηφοφόρους. Το μόνο όμως που κατάφερε ήταν να γίνει περίγελος.

Αν ήταν πραγματικά εναντίον της συγκεκριμένης ρύθμισης τότε θα ετίθετο θέμα κομματικής πειθαρχίας, όπως είχε συμβεί κατά την ψηφοφορία για το ισλαμικό τέμενος. Τότε ο Μητσοτάκης ήξερε να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Όπως ήξερε να διαγράψει την Παπακώστα δι’ ασήμαντον αφορμή.

Στην υπόθεση όμως για την αναδοχή όχι μόνο δεν τέθηκε θέμα κομματικής πειθαρχίας, αλλά όπως μαθαίνω κινδυνεύει με… καρατόμηση ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ επειδή έκανε παρατήρηση στην Μάρκου! Τραγικά πράγματα!

Κανείς δεν ξέρει πια τι είναι η ΝΔ. Είναι κόμμα φιλελεύθερο; Είναι συντηρητικό; Τί είναι τέλος πάντων;

Καλό είναι να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στους εν δυνάμει ψηφοφόρους της και να σταματήσει να θολώνει τα νερά τάχα πώς είναι η μεγάλη πατριωτική, φιλελεύθερη, λαϊκή και συντηρητική παράταξη. Αυτό το ιδεολογικό τουρλού που έφερνε κάποτε τα 40άρια.

Οι καιροί άλλαξαν και ο κοσμάκης δεν τρώει πλέον το παραμύθι.

Οι πολιτιστικοί μαρξιστές του Σύριζα θα συνεχίσουν την κοινωνική τους μηχανική χρησιμοποιώντας το κράτος για να επιβάλλουν τις απόψεις του 1% στην κοινωνία. Όπως προειδοποίησαν στελέχη της κυβέρνησης ακολουθούν γάμος και υιοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Να δούμε λοιπόν πως θα πορευτεί η ΝΔ στην συνέχεια, γιατί αν δεν αλλάξει ρότα υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…

. .

..

. . . ..

loading…

loading…



Πηγή