[ccpw id="136103"]

Από τώρα εγκρίθηκαν 50.900 ευρώ για υπερωρίες μετακλητών του Μαξίμου τον Μάιο (Έγγραφα)


Στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι γνωρίζουν από πριν τις υπερωρίες που θα κάνουν οι μετακλητοί τον μήνα Μάιο.

Έτσι, με 12 διαφορετικές αποφάσεις, εγκρίθηκε το ποσό των 50.900 ευρώ για τις Γραμματείες του Πρωθυπουργού, του Αντιπροέδρου, των Υπουργών και Υφυπουργών Επικρατείας.

Τα χρήματα θα λάβουν οι μετακλητοί υπάλληλοι όλων των βαθμίδων και αφορούν υπερωριακή απασχόληση, εξαιρέσιμες ημέρες και νυκτερινές ώρες.

Αναλυτικά τα ποσά:

  • Για τη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης 8.000 ευρώ για αμοιβή κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες και νυκτερινές ώρες και 9.200 ευρώ για υπερωριακή απασχόληση που θα γίνουν τον μήνα Μάρτιο.
    Σύνολο 17.200 ευρώ.
     
  • Για το πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας Γιάννη Δραγασάκη το κονδύλι για εργασία σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες θα είναι 4.000 ευρώ και για υπερωριακή απασχόληση 3.800 ευρώ.
    Σύνολο 7.800 ευρώ.
     
  • Για το πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου εγκρίθηκαν δεσμεύσεις πιστώσεων 3.800 ευρώ για εργασία σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες και 3.500 ευρώ για υπερωριακή απασχόληση.
    Σύνολο 7.300 ευρώ.
     
  • Για το πολιτικό γραφείου του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη θα χρειαστεί εργασία σε αργίες και νυχτερινές ώρες που θα κοστίσει 3.500 ευρώ αλλά και υπερωριακή απασχόληση που αξίζει αμοιβή 3.800 ευρώ.
    Σύνολο 7.300 ευρώ.
     
  • Για το πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Χριστόφορου Βερναρδάκη, δεσμεύτηκαν πιστώσεις 3.500 ευρώ για εργασία σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες, καθώς και για υπερωριακή απασχόληση 2.700 ευρώ.
    Σύνολο 6.200 ευρώ.
     
  • Ο προϋπολογισμός εξόδων για το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Δημήτρη Λιάκου θα επιβαρυνθεί με 2.600 ευρώ για τις εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες, αλλά και με επιοπλεόν 2.500 ευρώ για υπερωρίες.
    Σύνολο 5.100 ευρώ.

Ακολουθούν τα έγρραφα από τη Διαύγεια:

Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού.


Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης (Γιάννης Δραγασάκης).


Υπουργός Επικρατείας – Κυβερνητικός Εκπρόσωπος (Δημήτρης Τζανακόπουλος)

Υπουργός Επικρατείας (Αλέκος Φλαμπουράρης).


Υπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου (Χριστόφορος Βερναρδάκης).


Υφυπουργός Επικρατείας (Δημήτρης Λιάκος).


Πηγή