[ccpw id="136103"]

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες ο Αριστερός Κυβερνήτης, ο Αριστερός και ο Καμμένος, ο Αριστερός Οικονομολόγος και ο Αριστερός στο Διάστημα, ο σύντροφος βουλευτής Κυρίτσης αποφάσισε να μας παρουσιάσει τη νέα μεγάλη επιτυχία του θιάσου στον οποίο συμμετέχει, με τίτλο «Ο Αριστερός και η Κατηραμένη Δύσις».

Στην αρχή η σκέψη ήταν να ονομαστεί «Ο Αριστερός Ισλαμιστής» αλλά η ιδέα απορρίφθηκε

…καθώς ο στόχος κάθε πραγματικού αριστερού είναι κυρίως η εκδήλωση (λεκτική ή και έμπρακτη) του μίσους που τρέφουν για τον πολιτισμό

…στον οποίο, ανάμεσα στις τσουκνίδες που φυτρώνουν σε κάθε κυρίαρχο πολιτισμό,

…φύτρωσαν και τα λουλούδια του διαφωτισμού, της ελευθερίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας.

Έννοιες που ο σωστός αριστερός χρησιμοποιεί όπως ένα μέλος της Ιεράς της Συνόδου χρησιμοποιεί τη λέξη «αγάπη»:

Με αδήλωτη, αλλά αδύνατον να κρυφτεί, απέχθεια.

Και ο σύντροφος Κυρίτσης είναι ένας πραγματικός αριστερός.

Πιθανόν να παριστάνει ότι του αρέσει η δημοκρατία, μπορεί να υμνεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και ίσως να έχει να πει και καμιά καλή κουβέντα για τον διαφωτισμό, αλλά δεν μπορεί να κρύψει το μίσος του για την περιοχή του πλανήτη που γέννησε τον διαφωτισμό, τη δημοκρατία και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Και ανεβάζει τουίτ σαν κι αυτό:

Κι έτσι απλά, με ένα τουίτ, ο σύντροφος Κυρίτσης αποπειράται (με πολύ διασκεδαστικό τρόπο ομολογουμένως) να ταυτίσει τον Δυτικό Πολιτισμό με τον εθνικοσοσιαλιστή που αποπειράθηκε να εξαφανίσει ό,τι προπαθούν να εξαφανίσουν σήμερα οι φανατικοί ισλαμιστές τρομοκράτες και οι απολογητές τους σε όλο τον κόσμο:

τον καπιταλισμό, τους Εβραίους, τα ανθρώπινα δικαιώματα και γενικά όλα τα επιτεύγματα των αιώνων κυριαρχίας της Δύσης.

Το κάνει επειδή οι γνώσεις του για τον δυτικό πολιτισμό και τον Χίτλερ είναι εξαιρετικά περιορισμένες; Πιθανόν.

Στην αριστερά, άλλωστε, έχουν πάψει προ πολλού να φημίζονται για την ευρυμάθειά τους.

Το κάνει επειδή είναι περιορισμένης αντιληπτικής ικανότητας;

Όποιος τον έχει ακούσει να μιλάει στις ενημερωτικές εκπομπές δεν μπορεί να αποκλείσει αυτή την πιθανότητα.

Το κάνει επειδή μισεί όσα η Δύση γέννησε και συμβολίζει; Σίγουρα ναι.

Γιατί ο σύντροφος Κυρίτσης είναι αριστερός.

Όλη του η (πολιτική) ζωή είναι μια αδιάκοπη υποστήριξη σε δικτατορίες και πολιτικές θεωρίες στις οποίες η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι εμπόδιο.

Μια αδιάκοπη υποστήριξη σε οτιδήποτε εχθρικό σε όσα η Δύση (από την Αθηναϊκή Δημοκρατία μέχρι σήμερα) συμβολίζει.

Προφανώς την δυνατότητα να υποστηρίζει ιδέες εχθρικές για τις αξίες της περιοχής στην οποία ζει δεν θα μπορούσε να την έχει πουθενά αλλού, αλλά αυτό ο σύντροφος Κυρίτσης είτε δεν έχει τη δυνατότητα να το καταλάβει, είτε τον αφήνει παγερά αδιάφορο.

Σε κάθε περίπτωση κι αυτός, όπως και όλοι οι αντιδυτικοί αριστεροί που απολαμβάνουν τις ελευθερίες της Δύσης, μοιάζουν με ημίτρελους που από τη μια ισχυρίζονται ότι αγαπούν τα αυτοκίνητα της Φόρμουλα 1 και από την άλλη δηλώνουν ότι απεχθάνονται τις πίστες στις οποίες τα αυτοκίνητα αυτά μπορεί να κινηθούν.

Ο σύντροφος Κυρίτσης, βέβαια, το πάει ένα βήμα πιο πέρα.

Είναι τέτοιο το μίσος του για τη Δύση που δεν διστάζει να υπονοήσει την ανωτερότητα του Ισλαμισμού. Μια ανωτερότητα που ενδεχομένως να υφίσταται αρκεί να μην είσαι γυναίκα, ομοφυλόφιλος, άθεος, εβραίος, αντισυστημικός, αμφισβητίας, αντιμοναρχικός, ασεβής, δημοκράτης

… ο κατάλογος μπορεί να συνεχιστεί για πολύ αλλά καταλάβατε τι θέλω να πω.

Όλα αυτά δεν τα γράφω για να κατακρίνω τον σύντροφο Κυρίτση. Κάθε άλλο.

Θεωρώ ότι η προσφορά του, όπως και η προσφορά των ομοίων του, είναι υπερπολύτιμη.

Γιατί χωρίς ανθρώπους σαν τον Κυρίτση θα μέναμε με την ιδέα ότι η Αριστερά είναι απλώς ένα σύνολο ανθρώπων ανίκανων να κυβερνήσουν μεν, με καλές προθέσεις δε. 

Χωρίς ανθρώπους σαν τον Κυρίτση θα ήταν αδύνατο να αποκαλυφθεί το σκοτάδι που εκπροσωπεί η Αριστερά σε όλη του τη φρίκη. 

Και μπράβο τους.

Υ.Γ. Το υπονοώ αλλά, επειδή υπάρχουν οι συμπολίτες που έχουν σοβαρό πρόβλημα κατανόησης κειμένου, το γράφω ακόμα πιο καθαρά. 
Η ιστορία του δυτικού πολιτισμού, όπως κάθε πολιτισμού και ιδιαίτερα των πολιτισμών που έχουν υπάρξει κυρίαρχοι, έχει πολλές φρικτές σελίδες. Τη λάμψη των λαμπρών του σελίδων όμως, δεν την έχει, ακόμα, πλησιάσει κανένας άλλος.
Y.Γ. 2 Παρακαλώ μην προσπαθήσετε να αποδείξετε με στοιχεία την μπαρουφολογία του συντρόφου Κυρίτση. Οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεται είναι θρησκόληπτοι. Πιστεύουν και αρνούνται να ερευνήσουν.

Μάνος Βουλαρίνος
athensvoice.gr

Πηγή