. – «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων, οι ισλαμιστές όχι» έγραψε στο twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης θέλοντας να σχολιάσει ανάρτηση άλλου χρήστη της γνωστής πλατφόρμας.

Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί ότι ο ναζισμός έστειλε παιδιά στους θαλάμους αερίων. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί πως ο δυτικός πολιτισμός έβαλε τέρμα στο ναζισμό. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί πως ο Χίτλερ θαύμαζε τον Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί τα παιδομαζώματα, τους γενίτσαρους και τα γιουσουφάκια. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί τη Γενοκτονία Ποντίων, Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων στην Ανατολή από τους Οθωμανούς. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί τα παιδιά βόμβες και τις απαγωγές παιδιών για να τους κλέψουν τα όργανα που οργίασαν τα περασμένα χρόνια σε Συρία και Ιράκ. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί τις ανήλικες ερωτικές σκλάβες του ISIS.

Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί πολλά πράγματα. Αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι να νομίζει πως τα ξέρει όλα και να προκαλεί με τα σχόλιά του. Λογικά θα το έχει διαπιστώσει και ο ίδιος αν κρίνουμε από όσα έχουν γράψει οι χρήστες του twitter στην ανάρτησή του.

. .

..

. . . ..

loading…

loading…Πηγή

Share.