[ccpw id="136103"]

Λίγο ρέγουλο βρε Κυριάκο με τις δηλώσεις νομιμοφροσύνης προς το “Δημόσιο”. Λίγο ρέγουλο.

Εντάξει, δεν είπαμε να πραγματοποιηθούν τα εκδικητικά παραληρήματα για άμεσες απολύσεις των 150.000 την επόμενη των εκλογών

…που τις αναπαράγουν από ΣΥΡΙΖΑίοι με πολιτικά και διασπαστές πεμπτοφαλαγγίτες μέχρι κάποιοι ταλιμπάν αυτοαποκαλούμενοι φιλελεύθεροι οι οποίοι ετοιμάζουν και αυτοί κρεμάλες χωρίς δίκη ή έστω, αξιολόγηση.

Λιγο ρέγουλο όμως.

Διότι και οι ΔΥ δεν πλήρωσαν το κόστος της Κρίσης που τους αναλογεί, και υπάρχουν αρκετοί επίορκοι ή ακόμα και παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου που έχουν το ακαταδίωκτο.

Εντάξει, δε μιλάμε για πογκρόμ αλλά πιστευω ότι για χάρη της ισονομίας και της δικαιοσύνης, και στη βάση ότι στη χειρότερη Τέλεια Εθνική Καταιγίδα απλά πιτσιλίστηκαν λίγο το 2010-2014,

… ε, πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι με ενάμιση εκατομμύριο ανέργους και μισό εκατομμύριο ξεριζωμένους, θα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υπό επιτήρηση.

Ιδίως ότι σχετικά με το ότι αν μη τι άλλο συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια και δεν τη σαμποτάρουν (βλέπε απεργίες στάσεις για τα συνδικαλιστικά τους, γέφυρες-τετραήμερα αργιών και τα συναφή).

Και ότι θα μειωθεί επιτέλους η καταραμένη γραφειοκρατία.

Δεν γίνεται να έχουν αυτοματοποιηθεί οι εισπρακτικοί μηχανισμοί και όλα τα άλλα να είναι στον καιρό του μεσοπολέμου με σφραγίδοκρουσίες και τα σχετικά.

Έλεος!

Όπως να υποσχεθείς ότι η μαχόμενη κοινωνία δε θα είναι στο έλεός τους, δεν πάει ο μετέφηβος να έχει υπογράψει τις κάλτσες τους στους κοκκινόσβερκους των Βρυξελλών.

Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την ομηρεία στον κάθε Καρανίκα και στον κάθε σαδιστή μανδαρίνο. 

Κανονίστε!

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή