Εάν δει κανείς το παρακάτω βίντεο διάρκειας 16 λεπτών από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λήμνο, θα νομίσει ότι ζούμε σε μια κανονική χώρα με φυσιολογικά προβλήματα.

Του Στρατή Μαζίδη

Πάει να διαμαρτυρηθεί ο 87χρονος παππούς στην αρχή και ο Τσίπρας αναρωτιέται “σου μειώθηκε η σύνταξη;”. Τι άλλο μπορεί να του μειώθηκε δηλαδή;

Εν πάση περιπτώσει αξίζει να δείτε ολόκληρο το βίντεο. Καμία διαμαρτυρία. Όλοι σπεύδουν να τον αγκαλιάσουν, να του μιλήσουν, να χαριεντιστούν μαζί του. Μέχρι και η χήρα που την έκαψε και της έκοψε (ή της άφησε) τρία κατοστάρικα τον λέει “ψυχούλα μου” και σπεύδει να τον φιλήσει. Τα κορίτσια στην καφετέρια του λένε ότι περνούν πάρα πολύ καλά.

Οι συνταξιούχοι που κλαίγονται, τρέχουν πρώτοι να του μιλήσουν και να γελάσουν μαζί του. Να δούμε όπως τι γέλιο έχει να πέσει το 2019 που πάει περίπατο η προσωπική διαφορά στις συντάξεις. Οι δε επαγγελματίες; Κουβέντα για ΕΦΚΑ, τέλος επιτηδεύματος κ.ο.κ.

Φαίνεται ότι η Λήμνος είναι ξεχωριστό κράτος.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά μετά το παρακάτω βίντεο και με μια ΝΔ της πλάκας, δε θα μου κάνει καμία εντύπωση ο Τσίπρας όχι να μη διασυρθεί, όχι να μη χάσει με ελεγχόμενη διαφορά, αλλά στο τέλος να κερδίσει κιόλας.

. .

..

. . . ..

loading…

loading…



Πηγή

Share.