Παρέμβαση του αντιπροέδρου της ΝΔ για την αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ότι σύμβουλος του Τσακαλώτου ζήτησε μίζα από ιδιώτη


Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά την καταγγελία που αποκάλυψε η εφημερίδα Παραπολιτικά σύμφωνα με την οποία σύμβουλός του ζήτησε μίζα από ιδιώτη και του είπε πως μέρος της μίζας θα εισέπραττε ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Εγώ είμαι μεταξύ των δέκα προσώπων που διασύρθηκε το όνομά μου και ανοίχθηκαν οι λογαριασμοί συγγενικών προσώπων μου επειδή τρεις κατέθεσαν ότι νομίζουν ότι άκουσαν για μένα για τη Νοβάρτις. Εδώ όμως στα Παραπολιτικά έχουμε άνθρωπο που λέει ότι του ζήτησαν μίζα. Δεν θα πρέπει τώρα να ζητηθεί προκαταρκτική για τον Τσακαλώτο στη Βουλή;»

…διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Ταυτόχρονα διερωτήθηκε εάν υπάρχουν ίδια μέτρα και ίδια σταθμά και εφόσον ανοίχθηκαν οι δικοί του λογαριασμοί, θα πρέπει να ανοίξουν και του κ. Τσακαλώτου.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε επίσης την ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, σε βάρος του επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη, και διερωτήθηκε γιατί όταν στις αρχές του 2017 που συναντήθηκε ο κ. Μαρινάκης με τον κ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν καλός και γιατί τώρα είναι κακός.

«Ο Μαρινάκης έχει συναντηθεί πολλές φορές με Τσίπρα και Παπά, τότε ήταν καλός; Τώρα κακός; Ο Τζανακόπουλος να προσέχει τι λέει και σε ποιους το λέει»…

…σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος προανήγγειλε μήνυση και αγωγή σε βάρος του υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη γιατί υποστηρίζουν ότι έχει off shore εταιρεία.

parapolitika.gr

Πηγή

Share.