[ccpw id="136103"]

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Θάνος Δημάδης σε βάρος του Νίκου Παππά, μετά τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων που αφορούν την υπόθεση, από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Πρόκειται για το επεισόδιο με δύο Ελληνες δημοσιογράφους- τον κ. Δημάδη και τον Δημήτρη Σουλτογιάννη, τότε ανταποκριτές του Alpha και του Star- στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Νίκος Παππάς κατά την επίσημη επίσκεψη ελληνικής αποστολής στη Ν. Υόρκη, τον Σεπτέμβριο του 2016.
Ο «Εθνικός Κήρυκας» δημοσίευσε τα αποχαρακτηρισθέντα έγγραφα της υπηρεσίας Διπλωματικής Ασφάλειας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία ξεκαθαρίζουν την υπόθεση, για την οποία τότε το ΑΠΕ είχε μεταδώσει ότι είχαν συλληφθεί οι δημοσιογράφοι και έκανε λόγο για πλαστογραφία από μέρους τους και πως κινδύνευαν με δίωξη από τις αμερικανικές αρχές, ενώ ο κ. Παππάς είχε κάνει λόγο για «τεράστια αθλιότητα» στις δηλώσεις του.

Λίγες ημέρες αργότερα, το ΑΠΕ είχε υπερασπιστεί το αρχικό τηλεγράφημα περί σύλληψης, επιμένοντας ότι υπήρχε αστυνομική έκθεση για την υπόθεση.

Ο πρόσφατος αποχαρακτηρισμός των απορρήτων εγγράφων της Υπηρεσίας Διπλωματικής Ασφάλειας (DS) του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η οποία διενήργησε τον έλεγχο των στοιχείων των δύο δημοσιογράφων έξω από το ξενοδοχείο «Westin Hotel Grand Central» κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αποστολής, επαναφέρει την υπόθεση στην επικαιρότητα και δίνει διαφορετική εικόνα και περιγραφή των γεγονότων.
Σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισθέντα έγγραφα που αποκάλυψε ο «Εθνικός Κήρυκας, «την επομένη ημέρα (19/9/2016) της εξακρίβωσης των στοιχείων των δύο δημοσιογράφων που προκάλεσε η ελληνική αποστολή, η τελευταία ζητάει από τους αξιωματούχους του DS να της χορηγήσουν Αστυνομική Εκθεση –police report- για τους δύο δημοσιογράφους».
Η ελληνική αποστολή έλαβε από τους αρμόδιες αμερικανικές Αρχές την απάντηση ότι δεν υπάρχει Αστυνομική Εκθεση –police report- αφού δεν υπάρχει σύλληψη των δύο δημοσιογράφων.
«Το DS έστειλε στην ελληνική αποστολή ανεπίσημη απάντηση που περιλαμβάνει τα πραγματικά γεγονότα όπως τα κατέγραψαν οι αμερικανικές Αρχές και τα οποία όπως προκύπτει ήταν αντίθετα από τα όσα μετέδωσε το «ΑΠΕ-ΜΠΕ», η ΕΡΤ, και άλλα Μέσα Ενημέρωσης και τα οποία είχε επιβεβαιώσει εμμέσως με δήλωσή του ο τότε υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς.
Από τα αποχαρακτηρισθέντα έγγραφα προκύπτει ότι ο κ. Θάνος Δημάδης και ο συνάδελφός του κ. Δημήτρης Σουλτογιάννης ούτε συνελήφθησαν για πλαστογραφία, ούτε πλαστογράφησαν, ούτε δήλωσαν ψευδή ταυτότητα στις αμερικανικές Αρχές, ούτε ήταν μεταμφιεσμένοι όταν τους ζητήθηκε η εξακρίβωση των στοιχείων τους, ούτε αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, ούτε αντιμετώπισαν τον κίνδυνο διώξεων από τις αμερικανικές αστυνομικές αρχές, ούτε την απειλή φυλάκισης ή απέλασης τους όπως είχαν μεταδώσει Μέσα Ενημέρωσης της Ελλάδος», αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας».
Σύμφωνα με τους αξιωματούχους του DS που κατέγραψαν τα γεγονότα, η ελληνική αποστολή θεώρησε τους δύο δημοσιογράφους ύποπτους επειδή περνούσαν την ώρα τους «χασομερώντας» (όπως χαρακτηριστικά καταγράφεται στα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα) στο καφέ του ξενοδοχείου.
Κατά τον έλεγχο των στοιχείων τους «και τα δύο άτομα ισχυρίστηκαν ότι είναι εργαζόμενοι σε ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια με αντικείμενο να κάνουν ρεπορτάζ για τους Ελληνες Υπουργούς στη Νέα Υόρκη. Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι είναι ξένοι ανταποκριτές…».
«Μάλιστα στα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα καταγράφεται ότι η ίδια η ελληνική αποστολή παραδέχτηκε ότι “γνωρίζει τον κ. Δημάδη ως πολύ γνωστό δημοσιογράφο στην Ελλάδα” («…Οι Ειδικοί Εκπρόσωποι της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (DS) συναντήθηκαν με τον … από την ελληνική αποστολή, ο οποίος δήλωσε ότι αναγνωρίζει τον κ. Δημάδη ως έναν πολύ γνωστό δημοσιογράφο από την Ελλάδα αλλά ότι το κανάλι στο οποίο εργάζεται είναι αντίστοιχο με το παπαράτσι στυλ του αμερικανικού δικτύου ΤΜΖ…»).
Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον «Εθνικό Κήρυκα», στην κάμερα του κ. Θάνου Δημάδη πράγματι βρέθηκε φωτογραφικό υλικό που επίσημα μέλη της ελληνικής αποστολής να κάνουν ψώνια στο Μανχάταν («…Η κάμερα και οι φωτογραφίες ελέγχθηκαν, επιπλέον φωτογραφίες στυλ παπαράτσι βρέθηκαν μέλη της Ελληνικής αποστολής να κάνουν ψώνια στη Νέα Υόρκη….»).
Σε άλλο σημείο της εσωτερικής τους αλληλογραφίας επίσης, τα στελέχη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επαναλαμβάνουν με δήλωσή τους ότι «Ειδικοί εκπρόσωποι της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν συνέλαβαν τον κ. Θάνο Δημάδη και τον συνάδελφό του από το ‘Star Channel’ στις 17 Σεπτεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Westin της Νέας Υόρκης κατά την διάρκεια της 71ης Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών. Σας παραπέμπουμε στην Αστυνομία της Νέας Υόρκης να επιβεβαιώσετε ότι τα δύο άτομα δεν συνελήφθησαν από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης ή οποιαδήποτε άλλη Αρχή».
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ανακοινώνω σήμερα ότι κατέθεσα κατά του πρώην Υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά για την υπόθεση του ψευδούς τηλεγραφήματος του ΑΠΕ το οποίο στις 18 Σεπτεμβρίου 2016 ισχυρίστηκε ότι εγώ συνελήφθην στη Νέα Υόρκη για πλαστογραφία και ψευδή δήλωση ταυτότητας και ότι διώκομαι από τις Αμερικανικές αρχές.
Από τα έγγραφα που αποχαρακτήρισε το State Department το περιεχόμενο των οποίων δημοσιεύει σήμερα ο Εθνικός Κήρυκας της Νέας Υόρκης προκύπτει ότι ο ο κ. Παππάς και η κυβερνητική αποστολή όχι μόνο γνώριζε πως το περιεχόμενο του τηλεγραφήματος του ΑΠΕ ήταν ψευδές, αλλά το κυριότερο ότι απέκρυψε την αλήθεια για τα πραγματικά γεγονότα όπως τα κατέγραψαν οι Αμερικανοί.

Ο κ. Παππάς με δημόσια δήλωσή του το ίδιο βράδυ επιβεβαίωσε το ψευδές τηλεγράφημα του ΑΠΕ εναντίον μου. Αυτά τα fake news γυρίζουν σήμερα μπούμερανγκ στους εμπνευστές και διακινητές τους, τους οποίους οδηγώ στην Δικαιοσύνη χάρη στην συνδρομή των Αμερικανικών αρχών για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Καλώ τον κ. Παππά να μην κρυφτεί πίσω από τα φουστάνια της πολιτικής του ασυλίας και να ζητήσει αυτοβούλως να αρθεί η ασυλία του.

Περιμένω και ελπίζω από τα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να σταθούν αντάξια της ευθύνης τους σε ένα θέμα που εγείρει μείζον ζήτημα σε σχέση με το πώς τα κρατικά ΜΜΕ υπηρετούν την κυβέρνηση αλλά όχι την Δημοκρατία ούτε την ενημέρωση στην Ελλάδα.

Θάνος Δημάδης,
28 Απριλίου, 2018
——
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΡΥΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ State Department
“Αποχαρακτηρισθέντα (declassified) έγγραφα της Υπηρεσίας Διπλωματικής Ασφαλείας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των Ηνωμένων Πολιτειών, επίσημα επικυρωμένα με σφραγίδα γνωστή ως Apostille, και με αριθμό υπόθεσης F2017050 (Freedom of Information Act Case No. F2017050), διευκρινίζουν τα γεγονότα της γνωστής υπόθεσης που μεταδόθηκε από το «Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» –(«ΑΠΕ-ΜΠΕ»)- με πρωταγωνιστές δύο Ελληνες δημοσιογράφους τον Σεπτέμβριο του 2016 στη Νέα Υόρκη.
Τα αποχαρακτηρισθέντα έγγραφα βρίσκονται στη διάθεση του «Εθνικού Κήρυκα».
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το επεισόδιο ανάμεσα στην κυβερνητική αποστολή και τους κυρίους Θάνο Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη, οι οποίοι ήταν τότε ανταποκριτές των τηλεοπτικών σταθμών των Αθηνών, «Alpha» και «Star» αντίστοιχα.
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του «ΑΠΕ-ΜΠΕ» στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, το οποίο είχε συνοδευτεί από επιβεβαιωτική δήλωση «αποδοκιμασίας» του τότε υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά, αμφότεροι οι δημοσιογράφοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης (NYPD) για πλαστογραφία και ψευδή δήλωση ταυτότητας προς τις αμερικανικές αρχές, πως αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι και πως επρόκειτο να βρεθούν αντιμέτωποι με την άσκηση δίωξης από τις αμερικανικές Αρχές.
Επιπλέον η ΕΡΤ είχε μεταδώσει ότι οι δύο δημοσιογράφοι είχαν συλληφθεί από το FBI, ενώ άλλα Μέσα Ενημέρωσης της Ελλάδος μετέδωσαν ότι οι κύριοι Δημάδης και Σουλτογιάννης λόγω των ποινικών διώξεων εις βάρος τους βρίσκονταν αντιμέτωποι με φυλάκιση και απέλαση από τη χώρα.
Επίσης, το «ΑΠΕ-ΜΠΕ» λίγες ημέρες αργότερα υπερασπίστηκε το τηλεγράφημά του περί σύλληψης των δύο προαναφερθέντων δημοσιογράφων και επέμενε ακόμα στην ύπαρξη Αστυνομικής Εκθεσης -policereport- για τους δύο δημοσιογράφους εμφανίζοντας το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης –το NYPD- ως πηγή της πληροφόρησής του.
Ο πρόσφατος αποχαρακτηρισμός των απορρήτων εγγράφων της Υπηρεσίας Διπλωματικής Ασφάλειας (DS) του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η οποία διενήργησε τον έλεγχο των στοιχείων των δύο δημοσιογράφων έξω από το ξενοδοχείο «Westin Hotel Grand Central» κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αποστολής, επαναφέρει την υπόθεση στην επικαιρότητα και δίνει διαφορετική εικόνα και περιγραφή των γεγονότων από εκείνη που είχαν παρουσιάσει το «ΑΠΕ-ΜΠΕ», η ΕΡΤ και άλλα Μέσα Ενημέρωσης της Ελλάδος.
Σε επικοινωνία του «Ε.Κ.» με τον κ. Θάνο Δημάδη, δήλωσε, πως «όπως αποδεικνύεται από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το σημερινό παρακρατικό καθεστώς στην Ελλάδα ενορχήστρωσε τον Σεπτέμβριο του 2016 τον διασυρμό μου με fake news τα οποία γυρίζουν σήμερα μπούμερανγκ στους εμπνευστές και διακινητές τους. Με τη συνδρομή των αμερικανικών αρχών, oδηγώ τους συκοφάντες μου στη Δικαιοσύνη, και συνεχίζω να πορεύομαι με τα όπλα που μου δίνουν η ηθική μου, οι σπουδές μου, και η πίστη μου στην αλήθεια. Σε ό,τι αφορά τον πρώην υπουργό Επικρατείας κ. Παππά, γνωστοποιώ ότι του έχω καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση».
Σύμφωνα με τα σχετικά αποχαρακτηρισθέντα («declassified») έγγραφα που δημοσιεύει σήμερα κατ᾽ αποκλειστικότητα ο «Εθνικός Κήρυκας», αποκαλύπτεται ότι την επόμενη ημέρα, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, της εξακρίβωσης των στοιχείων των δύο δημοσιογράφων που προκάλεσε η ελληνική αποστολή, η τελευταία ζητάει από τους αξιωματούχους του DS να της χορηγήσουν Αστυνομική Εκθεση –police report- για τους δύο δημοσιογράφους.
Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ενώ το «ΑΠΕ-ΜΠΕ» είχε ήδη μεταδώσει ανακριβώς την είδηση περί σύλληψης των δύο δημοσιογράφων, η ελληνική αποστολή έλαβε από τους αρμόδιες αμερικανικές Αρχές την απάντηση ότι δεν υπάρχει Αστυνομική Εκθεση –police report- αφού δεν υπάρχει σύλληψη των δύο δημοσιογράφων.
Διευκρινίζεται πως οι αμερικανικές Αρχές προβαίνουν στην σύνταξη Εκθεσης –police report- μόνο όταν υπάρχει καταγραφή παράνομων πράξεων που διενεργούνται για άτομα (subjects) που τελούν υπό έλεγχο των αμερικανικών αστυνομικών Αρχών.
Το DS έστειλε στην ελληνική αποστολή ανεπίσημη απάντηση που περιλαμβάνει τα πραγματικά γεγονότα όπως τα κατέγραψαν οι αμερικανικές Αρχές και τα οποία όπως προκύπτει ήταν αντίθετα από τα όσα μετέδωσε το «ΑΠΕ-ΜΠΕ», η ΕΡΤ, και άλλα Μέσα Ενημέρωσης και τα οποία είχε επιβεβαιώσει εμμέσως με δήλωσή του ο τότε υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς.
Από τα αποχαρακτηρισθέντα έγγραφα προκύπτει ότι ο κ. Θάνος Δημάδης και ο συνάδελφός του κ. Δημήτρης Σουλτογιάννης ούτε συνελήφθησαν για πλαστογραφία, ούτε πλαστογράφησαν, ούτε δήλωσαν ψευδή ταυτότητα στις αμερικανικές Αρχές, ούτε ήταν μεταμφιεσμένοι όταν τους ζητήθηκε η εξακρίβωση των στοιχείων τους, ούτε αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, ούτε αντιμετώπισαν τον κίνδυνο διώξεων από τις αμερικανικές αστυνομικές αρχές, ούτε την απειλή φυλάκισης ή απέλασης τους όπως είχαν μεταδώσει Μέσα Ενημέρωσης της Ελλάδος.
Σύμφωνα με τους αξιωματούχους του DS που κατέγραψαν τα πραγματικά γεγονότα η ελληνική αποστολή θεώρησε τους δύο δημοσιογράφους ύποπτους επειδή περνούσαν την ώρα τους «χασομερώντας» (όπως χαρακτηριστικά καταγράφεται στα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα) στο καφέ του ξενοδοχείου.
Κατά τον έλεγχο των στοιχείων τους «και τα δύο άτομα ισχυρίστηκαν ότι είναι εργαζόμενοι σε ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια με αντικείμενο να κάνουν ρεπορτάζ για τους Ελληνες Υπουργούς στη Νέα Υόρκη. Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι είναι ξένοι ανταποκριτές…».
Μάλιστα στα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα καταγράφεται ότι η ίδια η ελληνική αποστολή παραδέχτηκε ότι «γνωρίζει τον κ. Δημάδη ως πολύ γνωστό δημοσιογράφο στην Ελλάδα» («…Οι Ειδικοί Εκπρόσωποι της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (DS) συναντήθηκαν με τον … από την ελληνική αποστολή, ο οποίος δήλωσε ότι αναγνωρίζει τον κ. Δημάδη ως έναν πολύ γνωστό δημοσιογράφο από την Ελλάδα αλλά ότι το κανάλι στο οποίο εργάζεται είναι αντίστοιχο με το παπαράτσι στυλ του αμερικανικού δικτύου ΤΜΖ…»).
Και το πιο σημαντικό απ’ όλα, το οποίο φυσικά αποσιωπήθηκε από τον υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά και την εν λόγω μερίδα των ΜΜΕ, είναι ότι στην κάμερα του κ. Θάνου Δημάδη πράγματι βρέθηκε φωτογραφικό υλικό που επίσημα μέλη της ελληνικής αποστολής να κάνουν ψώνια στο Μανχάταν («…Η κάμερα και οι φωτογραφίες ελέγχθηκαν, επιπλέον φωτογραφίες στυλ παπαράτσι βρέθηκαν μέλη της Ελληνικής αποστολής να κάνουν ψώνια στη Νέα Υόρκη….»).
Σε άλλο σημείο της εσωτερικής τους αλληλογραφίας επίσης, τα στελέχη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επαναλαμβάνουν με δήλωσή τους ότι «Ειδικοί εκπρόσωποι της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν συνέλαβαν τον κ. Θάνο Δημάδη και τον συνάδελφό του από το ‘Star Channel’ στις 17 Σεπτεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Westin της Νέας Υόρκης κατά την διάρκεια της 71ης Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών. Σας παραπέμπουμε στην Αστυνομία της Νέας Υόρκης να επιβεβαιώσετε ότι τα δύο άτομα δεν συνελήφθησαν από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης ή οποιαδήποτε άλλη Αρχή».
Εν τω μεταξύ, η ΕΡΤ είχε προσθέσει στο τηλεγράφημα του «ΑΠΕ-ΜΠΕ» ότι οι δύο δημοσιογράφοι συνελήφθησαν από το FBI, ενώ άλλα Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι συνελήφθησαν από τις αμερικανικές Αρχές για πλαστογραφία και ψευδή δήλωση ταυτότητας, ότι διώκονται ποινικά και βρίσκονται αντιμέτωποι με φυλάκιση ή ακόμα και απέλαση από τις ΗΠΑ.
Το γεγονός ότι αυτό το τηλεγράφημα του «ΑΠΕ-ΜΠΕ» αφορούσε δύο δημοσιογράφους ελληνικών καναλιών («Alpha» και «Star») τα οποία τότε είχαν μείνει χωρίς άδεια λόγω του αντισυνταγματικού -όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων- διαγωνισμού του τότε Υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, κατέστησε την συγκεκριμένη «είδηση» μείζον πολιτικό και δημοσιογραφικό γεγονός στην Ελλάδα επί σειρά ημερών.
Ο «Εθνικός Κήρυκας» από την πρώτη στιγμή που διαδόθηκε το δημοσίευμα του «ΑΠΕ-ΜΠΕ», είχε ζητήσει επιπλέον πληροφορίες από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης (NYPD), ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να έλθει σε επικοινωνία με τους δυο δημοσιογράφους, κ. Θάνο Δημάδη και κ. Δημήτρη Σουλτογιάννη καθότι δεν είχε συμπεριληφθεί η δική τους τοποθέτηση για τα γεγονότα στο δημοσίευμα του «ΑΠΕ-ΜΠΕ».
Μάλιστα, ήταν η μόνη εφημερίδα που εξέφρασε αμφιβολίες για την αξιοπιστία της σχετικής είδησης που μετέδωσε το «ΑΠΕ-ΜΠΕ» και άλλα ΜΜΕ περί σύλληψης και παράνομων πράξεων εκ μέρους των δύο δημοσιογράφων, αφού, η Αστυνομία της Νέας Υόρκης διέψευδε την είδηση περί σύλληψης και διάπραξης αδικημάτων εκ μέρους τους, καθώς επίσης και για την ύπαρξη Αστυνομικής Εκθεσης -policereport-.
Περίπου δέκα ημέρες αργότερα, ο «Ε.Κ.» απεκάλυψε ότι το τηλεγράφημα του «ΑΠΕ-ΜΠΕ» για τους δύο δημοσιογράφους «ήταν μία κατά ‘παραγγελία’ δουλειά, γραμμένο από μη επαγγελματία δημοσιογράφο με προφανή στόχο να χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση ως βάση για επίθεση ενάντια στους καναλάρχες (…)».
Συγκεκριμένα, ο «Ε.Κ.» αποκάλυψε ότι «το τηλεγράφημα γράφτηκε από υπάλληλο του Γραφείου Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. 
Το περιστατικό αυτό αποκαλύπτει -για μια ακόμα φορά- πώς αντιλαμβάνεται την λειτουργία των ΜΜΕ η κυβέρνηση. Αλλά και την παντελή αδιαφορία της στις συνέπειες που η παραποίηση και μεγιστοποίηση του θέματος θα είχε στους δημοσιογράφους».
Μπορείτε να διαβάσετε το υπογεγραμμένο ρεπορτάζ του Εθνικού Κήρυκα εδώ:
Δείτε σχετικά:

Περούκα and the City

Ελληνικός τραγέλαφος στο Μανχάταν

Πηγή