. – «Αυτός που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει κάπου θα πρέπει να είναι και έτοιμος να την υπερασπιστεί» ανέφερε μεταξύ άλλων στη Βουλή ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος. Σε λίγο θα βρεθούν κι απολογούμενοι οι άνθρωποι γιατί σήκωσαν ελληνικές σημαίες σε ελληνικό έδαφος και μάλιστα όχι στα σύνορα με την Τουρκία.

Αναρωτιέται κανείς τι θα έλεγε ο κ. Καμμένος αν ήταν στην αντιπολίτευση. Είναι πάντως ο ίδιος υπουργός που στις 4 Απριλίου 2018 στην Ικαρία έλεγε: 

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου αυτό που έχουμε ως φυλακτό είναι οι Ένοπλές μας Δυνάμεις. Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε. Δεν θα μπορέσουν να φέρουν τη διχόνοια στον ελληνικό λαό και αυτό το αποδεικνύετε πρώτα από όλα εσείς που είστε σήμερα εδώ μαζί με το μόνιμο προσωπικό, οι Εθνοφύλακες. Στέλνουμε ένα μήνυμα αποτροπής, ένα μήνυμα αποφασιστικότητας και ένα μήνυμα ότι αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα θα αντιμετωπιστούν όπως τους αντιμετωπίσαμε στους παγκόσμιους πολέμους, όπως το 1821 και όποτε ο Ελληνισμός εκλήθη να αμυνθεί»

. .

..

. . . ..

loading…

loading…Πηγή

Share.