[ccpw id="136103"]

Υπάρχει κάποια ορολογία στην ψυχιατρική για αυτό το φαινόμενο;

 

Τη μάχη που έδινε για τη ζωή έχασε σήμερα το πρωί ο 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών στο σπίτι του στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», πέθανε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι, έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας και πατέρας τριών παιδιών παρέμενε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου από τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας και επί 18 ημέρες.

Ο επιχειρηματίας, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, από ληστές, στην οικία του στην Κηφισιά, είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυμάτων στο ήπαρ, τον δεξιό νεφρό και τον πνεύμονα. 

Τις πρώτες ώρες και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του τού είχαν χορηγηθεί δεκάδες μονάδες αίματος, ενώ τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε επιπλοκές -μεταξύ άλλων έπαθε και εγκεφαλικό- και η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία. 

Πηγή