Αν αυτό που έγινε με τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα είχε συμβεί με την Μαρέβα Μητσοτάκη, θα είχε χαλάσει ο κόσμος.


Θα γράφονταν «σεντόνια» στην «Αυγή», στο «Έθνος», στο «Documento» για την αήθη πρόκληση της κοινωνίας που πεινάει κι οι ανάλγητοι βολεύονται, θα άστραφτε και θα βρόνταγε η ΕΡΤ, το «Ε» αλλά και τα γνωστά προπαγανδιστικά ραδιόφωνα.

Μα δεν έγινε από τη Μαρέβα του Κυριάκου αλλά από τη Μπέτυ του Αλέξη.

Τι έγινε;

Μ’ ένα ρουσφέτι, που δεν απολαμβάνουν οι άλλοι Έλληνες, πρωί πρωί Μεγάλης Δευτέρας, η σύντροφος του πρωθυπουργού βρέθηκε στο εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Μέσα σ’ ενάμιση μόλις χρόνο, η Μπέτυ Μπαζιάνα, από δασκάλα πληροφορικής έφτασε να γίνει καθηγήτρια του Πολυτεχνείου!!!

Ποιοι και πόσοι Έλληνες μπορούν να το καταφέρουν αυτό;

Κι ας έχουν τα ίδια ή και περισσότερα προσόντα από την σύντροφο του πρωθυπουργού;

Για πόσους άλλους Έλληνες έκαναν φωτογραφικό ρουσφέτι ο Νίκος Φίλης κι ο ανεκδιήγητος Γαβρόγλου, ως υπουργοί Παιδείας;

Προσέξτε:

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, πριν από λίγοι καιρό είχε δώσει συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο σύζυγός της κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν την εξουσία!

Τελικά, με το ρουσφέτι που της έγινε, μάλλον δεν είχε καταλάβει καλά τα περί εξουσίας.

Ή έλεγε κι εκείνη ψέματα, αφού μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις , τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Προσέξτε κι άλλο:

Όταν ήταν πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου κι υπουργός Παιδείας η Άννα Διαμαντοπούλου, της έγινε κι άλλο ρουσφέτι. Από το σχολείο που δίδασκε πληροφορική αποσπάστηκε στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ!

Ξέρετε πολλούς Έλληνες που μπορούν να το καταφέρουν αυτό;

Προσέξτε υποκρισία:

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, ισχυρίζεται ότι η Διαμαντοπούλου δεν της έκανε ρουσφέτι αλλά ότι έκανε έναν νόμο για να γίνει ΕΔΙΠ.

Ακόμη κι έτσι, είναι υποκριτικό να αποδέχεσαι ένα νόμο τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ –τότε- πολέμησε λυσσαλέα και προχωρούσε στη μια κατάληψη μετά την άλλη.

Μόνο και μόνο για να βολευτείς.

Αλλά η Μπέτυ κι ο σύντροφός της, έχουν δηλώσει Αριστεροί κι όχι κορόιδα…

Πάμε παρακάτω και προσέξτε:

Μετά τον Παπανδρέου, έρχεται η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠαΣοΚ.

Κι ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος αλλά κι ο διάδοχός του, Ανδρέας Λοβέρδος, προχωρούν σε συνεχείς ανανεώσεις της απόσπασής της στο ΕΜΠ.

Προφανώς, τις ώρες των υπογραφών της απόσπασης έπαυαν να είναι γερμανοτσολιάδες, νενέκοι και προδότες. Ξαναγίνονταν, μόλις έπεφταν οι υπογραφές.

Έχει κι άλλο. Προσέξτε:

Λίγο μετά τις δεύτερες εκλογές του 2015 κι ενώ η χώρα «καίγεται», η σύντροφος του πρωθυπουργού κάνει αίτηση να διδάξει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ως συμβασιούχος.

Βλέπετε, διαθέτει τα τυπικά προσόντα με την προϋπηρεσία σε ΑΕΙ, λόγω του ρουσφετιού της Διαμαντοπούλου, του Αρβανιτόπουλου, του Λοβέρδου αλλά και του Μπαλτά που ανέλαβε μόλις έγινε πρωθυπουργός ο σύντροφός της.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Αντώνης Τουρλιδάκης (είναι ο πρύτανης που μεταξύ άλλων πρωτοστάτησε στην απόφαση για …δωρεάν μεταπτυχιακά μαθήματα σε παιδιά καθηγητών!!!), μετά τις δέουσες υποκλίσεις, έκανε αποδεκτή την αίτησή της.

Αλλά, είναι απορίας άξιο αν έκανε δεκτή παρόμοια αίτηση άλλου Έλληνα…

Έχει κι άλλο. Προσέξτε:

Αφού η πρωθυπουργική συμβία διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ο Φίλης ως υπουργός Παιδείας το 2016, με σειρά διατάξεων δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας να γίνουν ΕΔΙΠ και ΕΕΠ στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Με τροποποίηση του νόμου, δίνεται η δυνατότητα να συσταθούν και θέσεις στα ΑΕΙ για να μεταταγούν οι εκπαιδευτικοί (άρθρο 33 του 4386/ Μάιος 2016).

Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε υπηρετούντες στα Α.Ε.Ι. μόνιμους και με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλους, στην κατηγορία Ειδικού Τεχνικού Επιστημονικού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) (άρθρο 66 του 4415/2016 Σεπτέμβριος του 2016). Πολλοί, μίλησαν για φωτογραφικές ρυθμίσεις.

Αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Έτσι, με απόφαση του Γαβρόγλου, ΦΕΚ 496/Γ/2017 του Μαΐου 2017, η σύντροφος του πρωθυπουργού μετατάσσεται, και γίνεται διοικητική υπάλληλος στο ΕΜΠ, βάσει των μεταβατικών διατάξεων της κινητικότητας (άρθρο 18 του Ν. 4440/2016).

Προσέξτε:

Ως κορύφωση όλων αυτών των μεθοδεύσεων και ρουσφετιών, τη Μεγάλη Δευτέρα, με το ΦΕΚ 1225, η Μπέτυ Μπαζιάνα που διαμαρτυρόταν ότι το κόμμα της δεν διαθέτει την εξουσία, εντάσσεται σε οργανική θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) και σε μόνιμη θέση.

Προφανώς, ήταν… δίκαιο κι έγινε πράξη για τη Μπέτυ Μπαζιάνα.

Μα δεν έγινε πράξη για τα χιλιάδες άλλα Ελληνόπουλα με διδακτορικούς τίτλους που για να ζήσουν κουβαλάνε πίτσες και σουβλάκια ως delivery ή σερβιτόροι …

Ούτε έγινε πράξη για την κόρη του μπάρμπα Μήτσου από τη Βέροια ή της κυρά Καλλιόπης από τις Οινούσες, που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν για να επιβιώσουν…

Πρώτη φορά Αριστερά! Για να διώξει το παλιό…

Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
grpost

Πηγή

Share.