Οι πρωτοφανείς εικόνες και οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν στη Βουλή με αφορμή την υπόθεση της απόπειρας πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, δείχνει ένα και μόνο πράγμα. Ότι Τσίπρας και Καμμένος όντως θα πάνε μέχρι τέλους και τα σενάρια για προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ με άλλα κόμματα είναι για αργότερα.

 Αναδημοσίευση από: antinews.gr

Μέχρις ότου οι ΑΝΕΛ κάνουν τη δουλειά του Αλέξη, όλα θα κυλάνε ήρεμα. Όταν θα πάμε σε εκλογές και θα χρειαστούν άλλα κόλπα τότε θα αλλάξουν πολλά.

Με μπροστάρισσα την κυρά Τασία, την αριστερή δικηγόρο που στα στερνά της κλήθηκε να γίνει το «γιουσουφάκι» του Καμμένου, η κυβερνητική πλειοψηφία αποφάσισε. Θα στηρίξουν τον αγαπημένο τους Πάνο μέχρι τέλους. Αν μετά από ένα – δύο χρόνια που δεν θα τον χρειάζονται, θα τον στείλουν στο εδώλιο, αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Άλλωστε ο Τσίπρας είναι γνωστός φιλοτομαριστής. Για να επιβιώσει έφαγε σε μια νύχτα Ζωή, Λαφαζάνη, και λοιπούς συντρόφους. Στον Καμμένο θα κολλήσει;

Επομένως, ας ξεχάσουμε κατάρρευση της κυβέρνησης λόγω αποχώρησης των ΑΝΕΛ. Αυτοί είναι κολλημένοι στην καρέκλα με ισχυρή κόλλα, σιγά μη φύγουν…

Ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να είναι… εξοργισμένος και να το διαρρέει, όταν ο Καμμένος κάνει ανοησίες και να είναι όλα μέλι – γάλα όταν τίθεται σε κίνδυνο ο συνέταιρός του.

Αυτοί οι δύο συνδέονται με κάτι πιο πάνω από τη «χημεία» όπως λένε ότι έχουν. Είναι ο λεγόμενος «αλληλοεκβιασμός». Ο Καμμένος ότι θα του αφαιρέσει την εξουσία άμα φύγει, ο Τσίπρας ότι θα τον στείλει στη φυλακή αν κουνηθεί.

Και κάπως έτσι θα πορευόμαστε μέχρις ότου ο Αλέξης αποφασίσει να το «μπουμπουνίσει», κι όχι γιατί βαρέθηκε τον Καμμένο. Μια χαρά του κάνει τη δουλειά, είναι τακτική όλο αυτό.

Από αριστερά έχει τον Φίλη να γκρινιάζει με αριστερό πρόσημο κι από δεξιά τον Καμμένο που τον χρειάζεται γιατί είναι μετρ του λαϊκισμού και της κωλοτούμπας.

Μια χαρά τα έχει κανονίσει όλα ο πρωθυπουργός μας.

. .

..

. . . ..

loading…

loading…



Πηγή

Share.