pasja1000 – pixabay

Το καθεστώς παίζει τα ρέστα του. Κόμμα “καραμανλικών” ετοιμάζεται όπως διαβάζουμε στο newsbomb, ενώ την είδηση ήδη την έχει ανεβάσει με tweet του ο κος Αντώναρος, ο ίδιος που έδωσε συνέντευξη στην Espresso πριν λίγους μήνες και αν αναρωτιέστε γιατί στην Espresso αναρωτηθείτε πρώτα γιατί μια άλλη εφημερίδα του ιδίου ομίλου η Εστια έγραφε πριν λίγες μέρες ενα ανεπιβεβαίωτο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα http://archive.is/TsTAv για λογαριασμό πρώην υπουργού που δήθεν εντοπίστηκε στην Ελβετία.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Όταν απευθύνθηκα στη ΓΑΔΑ για το τελευταίο θέμα, για πιθανή διασπορά ψευδών ειδήσεων έλαβα μετά από 40 μέρες αυτό το email, λόγω τιμής δεν τρολάρω!

2018-03-20 8:54 GMT+01:00 ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ <*****@astynomia.gr>:
ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ 10-02-2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ****@astynomia.gr, ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ.
Ετσι ακριβώς! Ουδεμία πληροφορία κατέχει ούτε μπήκαν στον κόπο να πατήσουν το σύνδεσμο και να διαβάσουν το δημοσίευμα/

Οπως λέει όμως και το tweet του κου Αντώναρου:

Θυμίζοντας κακέκτυπο ΑΝΕΛ. Οι ΑΝΕΛ δεν τραβάνε , το βλέπουν στις μυστικές δημοσκοπήσεις στο Μαξίμου και χρειάζεται κάτι άλλο, όμως στην απελπισμένη προσπάθειά τους φτιάχνουν ένα κόμμα καρικατούρα, χωρίς ιδεολογία για μελλοντικό τους συνεταίρο στην εξουσία.

Μη γελιέστε δεν υπάρχει ιδεολογία σε αυτό το μόρφωμα που επιχειρούν να φτιάξουν σήμερα κάποιοι Συριζαίοι Μακιαβέληδες της συμφοράς προσπαθώντας να διεμβολίσουν την αξιωματική αντιπολίτευση με αρχηγό του (;;;) ενα πρώην πρωθυπουργό της εξαφανισμένο. Θα τολμήσει να πάει εκεί ή όχι;

Το πιο αστείο βέβαια είναι η γνώμη του Τσίπρα για τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό το 2008 στη συνέντευξη που είχε δώσει στους schooligans

[-Διότι ο Καραμανλής, ας πούμε, υποτίθεται ότι δουλεύει συνέχεια για τα εθνικά μας θέματα.

-Εντάξει, ας μην το συζητήσουμε αυτό τώρα… Ελπίζω να βλέπει καλά dvd στη Ραφήνα…

-Συμφωνείς με την κριτική που του γίνεται ότι είναι «εξαφανισμένος»;

-Ναι, βέβαια. Κρύβεται! Κρύβεται πάρα πολύ καλά πίσω από συμβούλους επικοινωνίας, οι οποίοι του έχουν χαράξει μια στρατηγική.

-Που λέει τι;

-Που λέει «Εσύ θα κάθεσαι κρυμμένος και θ’ αφήνεις τους άλλους να φθείρονται. Έχεις δημοτικότητα, είσαι το υπερόπλο της κυβέρνησης, κάτσε στη γωνία και περίμενε». Αυτή νομίζω είναι η πολιτική που τον συμβουλεύουν. Αντίθετα, σαν άνθρωπος είναι πολύ ανοιχτός. Στο πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε, λίγο μετά την εκλογή μου, μου είπε «Έλα ρε μεγάλε, τι κάνεις;». ]

Μην απορήσετε αν δείτε κάποια στελέχη της ΝΔ ακόμα ίσως και κάποιον εν ενεργεία βουλευτή να πηγαίνει σε αυτό το κόμμα. Ολα τα έχουν προσχεδιάσει. Η αγάπη για την εξουσία και την καρέκλα είναι ο ιδεολογικός κρίκος που συνδέει το μελλοντικό “καραμανλικό” μόρφωμα με τον Σύριζα.

Η ομάδα λοιπόν του αναψυκτηρίου, των δομημένων ομολόγων, του καρτέλ γάλακτος των κουμπάρων, των διορισμών εκτος ΑΣΕΠ της αγροφυλακής, του βασικού μετόχου,του παραδικαστικού, του σκανδάλου της εξαγοράς Γερμανός απο τον ΟΤΕ, του ροζ DVD, του ξεπουλήματος του ΟΤΕ στην DEUTCHE TELEKOM, της νοθείας κατά την ψηφοφορία αναθεώρησης του Συντάγματος, το σκάνδαλο του ΟΣΕ και πολλων άλλων

είναι εδώ, και περιμένει το νεύμα απο τον Μακιαβέλη της κακιάς ώρας για το επόμενο χτύπημα φαρσοκωμωδία που μάλλον θα είναι προσχώρηση κάποιων στελεχών της ΝΔ που βέβαια θα πάνε απο αγνή ιδεολογία, όπως ακριβώς τα μισά πρώην στελέχη του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ

Κάποιοι ανόητοι ελπίζουν οτι με τσόντα ενα μορφωμα του dvd και του playstation και ιδεολογία κοκορέτσι, θα καταφέρουν να κυβερνήσουν μετά τις επόμενες εκλογές.

Σε αυτούς αφιερώνω το βιντεάκι με τα έργα και ημέρες της καραμανλικής ΝΔ



Πηγή

Share.