[ccpw id="136103"]

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Σαμαρά για αυτό που είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

“Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν. Σας το υπόσχομαι».
Αν δεν πάρουν μάθημα οι σκευωροί- συκοφάντες θα επιχειρήσουν να το ξανακάνουν πολλές φορές και να βγαίνουν αλώβητοι. 
Δεν είναι θέμα εκδίκησης.
Είναι υποχρέωση προς την πατρίδα να απαντήσουμε στο μίσος τους και στη κατάντια που έφεραν τη χώρα.
Πρέπει οι έντιμοι πολιτικοί που συκοφαντούνται κατ επανάληψη να μας σώσουν και σε αυτή τη περίπτωση, έτσι ώστε οι τσιπροκαμένοι να μη τολμήσουν να ξαναμιλήσουν για ανύπαρκτα σκάνδαλα.
Επί πλέον, όλοι καταλαβαίνουμε, ότι αυτοί σχεδιάζουν από τώρα τα ψέματα που θα λένε πάλι ως αντιπολίτευση, με ποιόν τρόπο θα καίνε τις πόλεις, με ποιον τρόπο θα αντιπολιτεύονται βρώμικα για να κυβερνήσει πολύ λίγο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αν έχουν μάθει το μάθημα ότι δεν μπορούν να παίζουν με υπολήψεις πολιτικών, με εγκεφάλους, με αξιοπρεπείς απλούς πολίτες θα έχουν αποφλοιωθεί, αποδυναμωθεί και αποκαθηλωθεί στις συνειδήσεις των αξιοπρεπών πολιτών. 
Θα τους υποστηρίζουν πλέον μόνο οι διορισμένοι απ αυτούς απέξω στον κόσμο, αλλά μέσα τους και αυτοί θα νοιώθουν ενοχές για τη ρύπανση και μόλυνση των τσιπροκαμένων.
Επομένως πρέπει να ευχαριστήσουμε άλλη μια φορά τον Σαμαρά που αγωνίστηκε με σταθερά βήματα να βγάλει τη χώρα απτό τούνελ, που καθημερινά είχε να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια, από όλα τα πεδία και που τώρα ακόμα αγωνίζεται (χωρίς να έχει καμία υποχρέωση) να δώσει στον κόσμο να καταλάβει με ποιους έχει μπλέξει, για να απαλλαγεί μια δια παντός απ αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα ολοσχερώς.
Να απαλλαγεί η χώρα απτούς ψεύτες, συμφεροντολόγους γεμάτους μίσος και απωθημένα.
Απ αυτούς που πήραν χώρα και την κατάντησαν τρύπια παράγκα και τσιφλίκι τους μέσα σε βούρκο που είναι σαν αυτόν που μεταφέρουν στον εγκέφαλο τους.
Ελένη Παπουτσή
lastpoint.gr

Πηγή